De nieuwe Pampers Baby-Dry luiers + Test het zelf!

by Tamara

Advertorial. Met 3 kinderen, waarvan er 2 inmiddels uit de luiers zijn, weet ik inmiddels het één en ander over luiers. Ik weet welke luiers fijn zijn bij welke maat, van welke luiers mijn kinderen uitslag krijgen en bij welke luiers ze ’s nachts het langste droog blijven. Toch is geen enkele luier echt perfect, dus toen ik een mailtje van Pampers kreeg of ik de nieuwste Pampers innovatie wilde testen, was ik meteen erg benieuwd! Er zijn zoveel verschillende soorten luiers en ze lijken in grote lijnen allemaal wel op elkaar, waarom zou deze luier dan heel anders zijn? Ik testte de nieuwe Pampers innovatie en het leuke is, dat ik 10 pakken mag verdelen onder mijn volgers zodat jullie het zelf ook kunnen testen!image

De nieuwe Pampers Baby-Dry luiers  + Test het zelf!

Om eerlijk te zijn ben ik altijd een beetje sceptisch als ik lees dat een product een ‘grooooote’ verbetering heeft gehad. Zeker als het een product is dat eigenlijk gewoon al prima werkt, want op welke manier zou je het dan nog kunnen verbeteren? Toch beweert Pampers dat dit de grootste luier innovatie in 10 jaar is, dus ik was wel erg benieuwd naar wat dat dan precies inhoudt!

Welke eisen ik aan luiers stel?

Ik heb al heel wat soorten en merken luiers geprobeerd. Over sommige was ik heel enthousiast, maar het kwam ook nog wel eens voor dat ik hele pakken luiers weggooide of gaf omdat ik er niet tevreden over was. In de loop van de jaren heb ik dus een soort van lijstje ontwikkeld met eisen die ik stel aan luiers.

 • De luier mag niet gaan stinken. Ja, natuurlijk, een volle luier ruikt niet naar bloemetjes, maar toch zit er wel verschil in luiers met hoe erg je het ruikt. Bij sommige luiers komt bij 1 plasje de plaslucht je al tegemoet, bij andere luiers ruik je zelfs als hij helemaal vol zit amper wat.
 • De luier moet droog blijven. Dat is natuurlijk het doel van alle luiers, maar toch komt bij sommigen het vocht er gewoon doorheen. Niet fijn en daarom vind ik ook dat heel erg belangrijk.
 • Zachte randjes en goede pasvorm. Nog iets dat je bij sommige luiers ziet, is dat ze hele stugge randjes hebben. Soms zelfs zo stug dat een kindje er zo’n afdruk of schuurlijntje van krijgt en dat doet natuurlijk pijn! Ook heb je luiers waarbij de pasvorm niet goed is en alles er gewoon naast loopt, zelfs al heb je de goede maat.
 • De luier moet het vocht goed verdelen. Je hebt van die luiers die op 1 punt dik worden terwijl ze verder helemaal niet vol zitten. Dit lijkt me helemaal niet fijn zitten voor zo’n kleintje, dus daarom vind ik het belangrijk dat het vocht goed verdeeld wordt.

Of de nieuwe Pampers Innovatie aan deze punten voldoet? Dat lees je hier!

Waar is al die plas gebleven? Laat het testen beginnen!

Ik kreeg een testpakket van Pampers thuisgestuurd met daarin een pak Pampers en een testhandleiding. Voor het testen heb je niet zo heel erg veel nodig!

Dit had ik nodig voor de test:

 • het pak met de allernieuwste Pampers Baby-Dry luiers
 • Een (baby) flesje met 150 ML water
 • Een schaar

image

Het testpakket!

Ik goot de 150 ml water in de luier en de luier nam het eigenlijk meteen op! Ik zag nog een paar druppeltjes, maar na de luier opgetild te hebben waren die ook weg.

Ik goot de 150 ml water in de luier en de luier nam het eigenlijk meteen op! Ik zag nog een paar druppeltjes, maar na de luier opgetild te hebben waren die ook weg.

Resultaat! Het water is weg en mijn vingers zijn droog.

Resultaat! Het water is weg en mijn vingers zijn droog.

Ik had ook nog een gewone Pampers simply Dry luier liggen en was wel benieuwd hoe het effect bij deze luier zou zijn. DUs ik herhaalde de test.

Ik had ook nog een gewone Pampers simply Dry luier liggen en was wel benieuwd hoe het effect bij deze luier zou zijn. Dus ik herhaalde de test.

Bij deze luier bleven mijn vingers wel vochtig na het aanraken van de luier. Zie hier het verschil!

Bij deze luier bleven mijn vingers wel vochtig na het aanraken van de luier. Zie hier het verschil!

En? Voldoen de nieuwe Pampers aan mijn eisen?

 • De luier mag niet gaan stinken. Dit kon ik natuurlijk niet testen met water, dus ik heb Lauren een luier om gedaan en heb er na een tijdje even aan gesnuffeld. Goed nieuws! De luier stinkt niet!
 • De luier moet droog blijven. Dit kon ik wel testen met de bovenstaande test. Ik had verwacht dat de luier best wel een beetje vochtig zou aanvoelen omdat hij zo vol zat met water en zwaar aanvoelde, maar tot mijn verbazing was hij helemaal droog!
 • Zachte randjes en goede pasvorm. Nog een positief punt aan deze luiers! Ze zijn superzacht en hebben geen stugge randjes.
 • De luier moet het vocht goed verdelen. En de laatste eis is ook meteen waar de hele nieuwe Pampers innovatie om draait: het beter verdelen van vocht, waardoor de luier niet gaat lekken en comfortabel is.

Maar wat is die nieuwe Pampers innovatie nou precies?

Slapen is namelijk heel erg belangrijk voor de ontwikkeling van baby’s. Tijdens hun slaap verwerken ze de gebeurtenissen van de dag en rusten ze uit zodat ze weer uitgerust op ontdekkingstocht kunnen gaan. Weet je dat baby’s 2 keer meer bewegen in hun slaap dan volwassenen? Dat verklaart die gekke houdingen waarin ze wakker worden! Tijdens de slaap moet je kindje natuurlijk niet gestoord worden door een natte luier en daarom is het heel fijn dat de nieuwe luiers van Pampers ervoor zorgen dat je kindje langer droog blijft.

De nieuwe Pampers Baby-Dry geeft een oplossing voor het beter verdelen van het vocht in de luier. De nieuwe luier heeft namelijk niet 1 absorberend gedeelte, maar 3 absorberende banen die ervoor zorgen dat het vocht beter verdeeld wordt en dat de luier comfortabel droog blijft en niet gaat lekken. Dit zorgt ervoor dat de luier wel tot 12 uur droog blijft. (Niet dat Lauren zo lang slaapt, maar het gaat om het idee.)

Om de 3 banen in de luier goed te laten zien knipte ik hem doormidden.

Om de 3 banen in de luier goed te laten zien knipte ik hem doormidden.

Zie hier het verschil! Links de nieuwe Pampers Baby-Dry en rechts de Pampers Simply Dry.

Zie hier het verschil! Links de nieuwe Pampers Baby-Dry en rechts de Pampers Simply Dry.

Hieronder alle verbeterpunten van de nieuwe Pampers op een rij!

 • 3 absorberende banen: zorgen ervoor dat de vocht gelijkmatig over de luier verdeeld wordt (vs. de vorige versie), waardoor jouw baby minder last heeft van een hangende luier.
 • Flexibele randen: zorgen voor een comfortabele pasvorm en een goede bescherming tegen lekken.
 • Absorberende Micro Parels™: de vernieuwde binnenste laag bestaat uit micro parels die tot 30 keer hun gewicht absorberen om het vocht zo goed mogelijk op te vangen.
 • Extra protectie laagje: deze absorberende toplaag neemt vloeistof extra snel op en houdt het weg bij het huidje van jouw baby. Zo blijft je kleintje tot wel 12 uur lang droog.
 • Zacht als Katoen het materiaal waarvan de nieuwe Baby-Dry Pampers zijn gemaakt voelt zo zacht aan als katoen en garandeert optimaal comfort voor de baby’s huid.
 • Ademend: zorgt voor een goede luchtcirculatie rondom het huidje van je baby.

Nog niet overtuigd?

Nu denken jullie vast: Dat is allemaal mooi en aardig Tamara, maar voordat ik overtuigd ben, wil ik het zelf wel een keer testen. Nou ik geef jullie groot gelijk! Het goede nieuws is, dat ik van Pampers 10 pakken van de allernieuwste luiers onder mijn lezers mag verdelen. Zo kunnen jullie het verschil zelf ervaren en kijken of jullie zelf net zo enthousiast zijn over de nieuwe Pampers als ik.

Wat je hiervoor moet doen? Niet zoveel bijzonders! Laat hieronder in een reactie achter dat jij graag de nieuwe Pampers Baby-Dry wilt testen en welke maat je nodig hebt! De testers die uitgekozen zijn, krijgen een persoonlijk mailtje van mij.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pampers, dit beïnvloedt mijn mening over de Pampers echter niet.

Misschien vind je dit ook leuk

146 comments

de Boer 30 oktober 2019 - 15:11

Ik zal graag de nieuwe maat 8 willen proberen.
We gebruiken nu maat 6 en 7 maar willen dus ook de maat 8 proberen.

Reply
Vera 23 november 2016 - 20:34

Een verbetering? Mijn zoontje heeft nog nooit zoveel doorgelekt als met die nieuwe luiers. Zelfs binnen 4 uur al. Schandalig voor die prijs! Ik wil de oude luiers van baby dry terug!!

Reply
Suus 24 november 2016 - 11:46

Tip voor de echte bedwetters….zware plassers snachts…De simply dry of deze luier, maar dan moet ie niet te ruim zijn en voor de nacht er een waterdicht broekje overheen. Ik heb geen natte matras of natte rompers etc meer!!

Reply
erna 20 maart 2017 - 15:09

Inderdaad hier ook mijn zoontje elke keer nat. Ik wil ook terug!!! Zelfs de buitenkant van de luier voelt vochtig na 1 dikke plas.

Reply
Ageeth kooiker 14 oktober 2016 - 21:16

Ik heb ze al….., en ben er erg ontevreden over. Veel last van doorlekken! De nacht haalt mijn zoontje niet meer droog.
Als jullie er zo over tevreden zijn, wil ik wel ruilen! Heb nu nog 3x 84 stuks staan.
Mag ik alsjeblieft de oude weer!!!

Reply
Suus 23 oktober 2016 - 22:27

Helrmaal zelfde ervaring. Doorlekken na 5uur slaap ipv 12 uur. Nooit zulke lekkende luiers gehad. Ook vallen ze echt groot uit in vergelijking tot andere pampersoort. Dik ontevreden!

Reply
Maureen 11 september 2016 - 23:42

Wij gebruiken nu kruidvat maar hebben erg harde randjes. Ben benieuwd of pampers beter zitten. Liefst maat 2 of 3

Reply
Maaike 11 september 2016 - 12:02

Hoi, ik wil mijn dochterje graag deze pampers laten testen! Ze heeft maat 4.

Reply
Jeanne 8 september 2016 - 19:39

Graag wil ik ze testen bij mijn broertje van 15 maanden!
Hij heeft altijd al pampers.
Eerst heeft hij tot een maand of 10 de newborn pampers gedragen, deze zijn er t/m maat 3.
Hierna wilden we over gaan op de Pampers simply dry, groot ingekocht met aanbieding, maar daarbij rook hij na 1 plasje al niet meer lekker.
Hierdoor verschoonden we hem heel vaak, elke 1,5 uur (normaal zo’n 5/6 pampers per dag) ongeveer.
Toen hebben we Pampers opgebeld en geld teruggekregen. De Pampers simply dry hebben we ‘s nachts opgemaakt, omdat je dan toch niet zo’n last van de reuk hebt.
Op aanraden van Pampers gebruiken we sindsdien de (duurdere) Pampers active fit.
Nu willen we graag de nieuw Pampers Baby Dry gratis uitproberen, om te zien of de nieuwe verbeterd zijn qua reuk in ons geval en we die voortaan weer kunnen kopen, aangezien ze goedkoper zijn.
Hij draagt nu maat 4 van Pampers, dus wanneer we winnen graag maat 4 of maat 4+

Reply
Bodil 7 september 2016 - 21:03

Oh, wat fijn. Die willen wij ook graag testen!
Mijn kleine meid heeft maat 4 🙂

Reply
Sophia 7 september 2016 - 08:58

Graag voor mijn dochtertje die plast bijna overal doorheen. maatje 4+

Reply
carin 6 september 2016 - 23:06

Ik zou heel graag maatje 3 willen testen bij onze kleine. We gebruiken nu ook pampers en ben heel benieuwt of ik het zelfde verschil ervaar.

Reply
Amber 6 september 2016 - 11:59

Ow heel graag zou ik ze willen testen met mijn newborn. Haar zus heeft vanaf maat 3 altijd active fit gedragen omdat de babydry sneller doorlekte bij haar.
Nu zit mijn jongste dochter nog in maat 2 newbaby. Maar ze gaat richting maat 3. Dus heel graag maat 3 zou ik willen proberen

Reply
Sanne 6 september 2016 - 11:12

Oh wat een duidelijk omschreven tekst. Il ben juist benieuwd naar de pasvorm. Mijn zoontje is aardig smal en dun. Hij is nu bijna 9 maand en zou voor hem graag maat 3 of 4 willen testen. Voor de nacht graag maat 4. Overdag gaat maat 3 nog

Reply
Marielle 6 september 2016 - 07:29

Ik zou deze pampers heel graag testen wanneer ons kleine 1e wondertje geboren is eind januari. Ik ben al weken aan het rondneuzen en rondvragen want alleen het beste voor mijn kleintje. Maar goed dat geldt natuurlijk voor elke ouder.
Ben heel erg benieuwd of ik deze keer een beetje geluk heb en mag testen, zou fantastisch zijn☺️ Alvast bedankt

Reply
Janny Razborsek 5 september 2016 - 23:14

Ik wil ze graag testen voor onze kleinzoon waar ik 3.5 dag op pas.Hij is nu bijna 11 maanden oud.Geboren met 29 weken zwangerschap en nu toch al maat 4+

Reply
Gerlene dubbeld 5 september 2016 - 22:47

Zou dit heel graag willen testen…
Ik heb een prematuur zoon van 3 die bijna elke nacht nat is omdat hij meerdere maaltijden eet en nog melk krijgt snachts om bij te voeden maar heb de perfecte luier nog niet gevonden om de nacht door te komen
Hopelijk kan het met deze wel heel graag maat 6 ivm de nacht ☺️

Reply
Kim 5 september 2016 - 22:06

Oeh ja, heel graag! Ik ben sowieso fan van Pampers. Heb ook andere merken geprobeerd, maar komen elke keer terug bij Pampers.
Mijn zoontje zou perfect passen in maatje 4.

Reply
Nele 5 september 2016 - 20:55

Ik test ze graag uit met mijn zoontje van 6 maand (maat 4)!!

Reply
Colleen 5 september 2016 - 19:49

Ben momenteel fan van de active fit omdat die ook best ”dun” blijven, test graag uit hoe dat bij deze versie is. Maatje 4+ of maat 5 .

Reply
Cassandra 5 september 2016 - 18:23

Wat een verschil! En wat heb je alles duidelijk uitgelegd en getest. Ik ben wel benieuwd of deze nieuwe innovatie de prijs ook beïnvloed? Correct me if i am wrong, maar dit vind ik niet terug in de tekst. Natuurlijk wil ik deze zelf ook wel graag testen vooral omdat Leia op dit moment dus uitslag krijgt van pampers, ik gebruik daarom de luiers van de kruidvat

Reply
Colynda 5 september 2016 - 17:45

Ik zou ze graag voor mijn zoontje van 7 maanden willen proberen.
Hij plast erg veel waardoor ik hem ‘s nachts vaak wakker moet maken om te verschonen.

Hij heeft maat 3 etos luiers, geen idee welke maat dat is van pampers omdat ze allemaal anders vallen..

Reply
Mirte 5 september 2016 - 17:25

Klinkt wel heel goed, ben benieuwd! Gebruik nu voor Flynn meestal Kruidvat luiers, met Lila ook wel veel pampers gebruikt dus ben heel benieuwd naar deze nieuwe pampers en zou ze daarom graag willen testen.

Reply
Myrthe Bielsma 5 september 2016 - 17:15

Met ons tweede kindje op komst zou ik ze ook heel graag willen testen. Het is inmiddels 2 jaar geleden dat we de laatste luiers kochten, dus ben heel benieuwd naar de verbeteringen! Maat 0 of 1 zou ik dan heel blij mee zijn!

Reply
Angela Jongstra 5 september 2016 - 16:35

Wow klinkt allemaal erg positief! Onze zoin van nu bijna 4 is (gelukkig) al een tijdje luier loos maar daarvoor altijd Pampers gebruikt en nooit ontevreden geweest. Ook mijn dochtertje van bijna 1 draagt sinds haar geboorte Pampers en ook nu weer dik tevreden! Ondertussen zit ze alweer in 4+. Zou daarom ook graag de nieuwe editie willen proberen en er zelf achterkomen wat de verbeterpunten zijn 🙂

Reply
mandy 5 september 2016 - 15:49

wij zouden ze ook graag wel willen testen, mannetje is nu iets meer dan 1 jaar en heeft maat 4

Reply
Sanne Boelhouwer 5 september 2016 - 15:23

Ik zou ze heel graag willen testen! 🙂 Boaz is 11 maanden en heeft maatje 4

Reply
Sharon 5 september 2016 - 15:11

Haha ik moest lachen om je sceptische houding…..die heb ik namelijk ook. Af en toe in de winkel laat ik me verleiden tot een ander merk met stinkluiers, rode billen of een geïrriteerde man (deze luiers passen echt niet…) tot gevolg . Dus ….met twee kids in de luiers wil ik deze ‘verbetering’ heel graag testen (maat 4 of 6)

Reply
sanne cludts 5 september 2016 - 14:44

Ik zou deze super graag testen.
Mijn zoon plast snachts enorm veel waardoor hij niet altijd droog blijft (en het bed ook niet). Wij hebben al verschillende luiers geprobeerd en zijn gesetteld voor ene die het minste nattigheid geeft snachs !
Zowel mijn zoontje als ik worden er zot van. Zijn nachtrust lijdt eronder maar die van mij evengoed ook ?!!
Dus ik ben zeer benieuwd of de wonderpampers eindelijk bestaan !!
Mijn zoontje heeft momenteel maat 4+.

Reply
Esther 5 september 2016 - 14:41

Wat heb je dit duidelijk beschreven. Ik ben ook een ontiegelijke zeur met luiers. Heb veel verschillende merken geprobeerd maar ik blijf toch bij Pampers. Ik zou graag het verschil willen ervaren bij mijn dochtertje van 2 en heeft luiermaat 5

Reply
Marion 5 september 2016 - 14:37

Wat leuk een test!!! Ik wil de nieuwe pampers ook graag testen. Ik heb maarliefst 2 kids in de luiers. Mijn zoon Merlijn draagt maat 6 en mijn jongste zoontje Floris draagt maatje 4. Ben benieuwd!!!

Reply
Vanessa Raffaela Sibma 5 september 2016 - 14:35

Goede blog over de luiers! Ik test ze ook graag. Mijn zoontje draagt maat 5.

Reply
Sanne Bool-Brekelmans 5 september 2016 - 13:47

Ja ik wil super graag de nieuwe luiers testen! We zijn al wel fan van baby dry maar hebben nu al twee nachten een nat bed van een te volle luier. Ben dus hard aan het bedenken of ik over wil stappen. Dus ja, heeeeeel graag testen wij deze luiers mee!

Reply
Brenda 5 september 2016 - 13:29

Zou ze heel graag testen met mijn meisje mt 4.

Reply
Kimberley van Ravenswaaij 5 september 2016 - 13:06

Super fijn! ik zou ze heel graag willen testen met ons mannetje. Hij plast nogal veel ‘s nachts en geen enkele luier is 100% droog. Ik hoop dat deze beter werken, wij gaan voor een maatje 4 🙂

Reply
priscilla 5 september 2016 - 12:58

Wauw wat fijn dat ze niet ruiken en alles goed verdelen zou graag willen testen me dochter is vokgende week 1 loopt veel en kruip veel dus heeft vaak een cowbow loopje hihi ze heeft maat 4 en natuurlijk wil ik dan ook fotos en reacties plaatsen van de test
Veel liefs mama van Jainy

Reply
Danielle 5 september 2016 - 12:51

Ik wil ze graag proberen voor mijn dochter Iris, ze draagt maat 4.

Reply
Yvonne 5 september 2016 - 12:45

Ik ben erg benieuwd naar deze luiers! Het zou leuk zijn om een pak te winnen in maat 4+ 🙂

Reply
Sandy 5 september 2016 - 12:29

Ik heb 2 kids in de luiers, me zoontje heeft maat 5 en me dochter maatje 2.

Reply
Jamilla 5 september 2016 - 12:25

Ik zou ontzettend graag de nieuwe luiers testen, sinds een tijdje zijn we alsmaar op zoek naar de perfecte luiers voor Mason, maar nog steeds niet gevonden helaas, of hij word nat, of hij ruikt dus inderdaad heel snel naar plas! Ook is de pasvorm vaak niet fijn. Ik hoop echt dat wij mee mogen doen met de test, en dat ik eindelijk goede luiers voor Mason heb! Heb zojuist weer een ander pak en maat gekocht haha! Mason draagt nu maatje 6 en is 2 jaar!

Reply
Marloes Mossadeq-Koolhof 5 september 2016 - 12:06

Jaaa ik wil ze graag testen! Mijn kereltje is nu 3 weken dus maat 1 zal volstaan:D

Reply
Janske 5 september 2016 - 11:39

Wat goed zeg en wat een verschil! Dochterlief draagt nu de active Fit ‘s nachts, maar die is al twee keer overstroomt in 1 week…ik ben erg benieuwd of ze in deze nieuwe Baby Dry wel droog blijft. Ze draagt nu maat 5.

Reply
Ineke 5 september 2016 - 11:15

Jaa graag!
Ik wil ze gaan testen voor m’n zoontje van 17 maanden.
Beweegt s nachts heeeel veel, plast heeeel veel s nachts en hij krijgt er binnen nu en 2/3 weken een zusje bij dus goeie luiers komen van pas 🙂
Maatje 5 zou voor hem nu perfect zijn.

Reply
Maike 5 september 2016 - 11:08

Ik test ze graag met mijn dochter Lauren (nog bedankt voor de inspiratie ;)) van nu 12 weken. Ze heeft nu nog maatje 2, maar dat zal niet lang meer duren. Ik doe mee voor een maatje 3!

Reply
Deborah Zandstra 5 september 2016 - 10:49

Dat klinkt veelbelovend! Ik heb ook altijd paupers simply dry en soms merk je inderdaad dat ze ineens heel vol zitten en dus wat “vochtig” aanvoelen! Zou ze dus graag uitproberen voor mijn meisje maatje 4!

Reply
Lynn 5 september 2016 - 10:41

Zalige test van luiers! Ik heb er nooit bij stil gestaan om zelf te gaan testen of de pamper door te knippen, hihi! Ik wil ze zelf ook wel eens testen, maatje 3 graag.

Reply
Isa 5 september 2016 - 10:40

Ik wil deze wel testen, ben benieuwd! Ons mannetje draagt maat 3 🙂

Reply
Nienke 5 september 2016 - 10:38

Wow, wat veel reacties! Leuke review, nu ben ik wel heel benieuwd geworden… Ik zou graag een pak pampers maatje 3 willen proberen voor onze vierde zoon van 13 weken.

Reply
Joyce van der velde 5 september 2016 - 10:35

Ideaal! Wat een groot verschil ook. Die wil ik zeker testen voor mijn kleine. Maatje 4. Mn zusje zal er ook blij mee zijn, die gebruikt al maanden andere luiers en is nog niet te vreden. Zal er ook een paar aan haar geven.

Reply
Susanne 5 september 2016 - 10:32

Klinkt als een goede luier! Ik ben nu wel benieuwd of ze echt zo goed werken. Mijn zoontje heeft maat 5. Ik zou ze wel willen testen! 🙂

Reply
Sylvana 5 september 2016 - 10:30

Ja voor mijn kleine man maatje 3 graag! 5 maanden oud en ontzettend beweeglijk de hele dag en nacht! Wel eens kruidvat geprobeerd,maar idd stugge randjes en geen ideale pasvorm!

Reply
Mireille 5 september 2016 - 10:27

Ik zou het graag willen testen

Afgelopen maand de kruidvat luiers geprobeerd, maar die lekken gigantisch door en gaan tussen der knieën hangen.
Nu weer terug bij de pampers active fit, maar s nachts lekt ze er ook nog wel eens mee door want ze is een buikslaper..

Ze heeft maatje 4, 16 maanden en 9 kilo.

Reply
Bibi Hensens 5 september 2016 - 10:06

Wat leuk! Ik zou graag maatje 5 willen testen met mijn kleine man die aankomende vrijdag alweer 1 jaar wordt!! Ben heel benieuwd of ik ook verschil merk!!

Reply
Joke 5 september 2016 - 09:59

Zou graag eens testen hoe de Baby Dry echt werkt, gebruik altijd de new baby.
In maatje 3 🙂

Reply
Danielle 5 september 2016 - 09:55

Heel fijn artikel dit, laat echt zien dat er dus zeker verbetering in zit.

Ik zou zeker een pak willen winnen en testen in maat 5+ of 6 , aangezien ik na 4 jaar luier ervaring nog steeds niet de perfecte luier heb gevonden. Maar als ik dit zo hoor komt het aardig in de buurt ?

Reply
Mariska 5 september 2016 - 09:45

Wow zou super graag deze pampers willen testen. Heb een dochtertje van 2 jaar oud die erg actief is en dan is goede pamper erg belangrijk. Als haar pamper vol zit komt het vocht er helaas een beetje doorheen ? Dus ben erg benieuwd als we mogen testen of het bij deze pampers ook gebeurd?

Reply
Gitte Brouwer 5 september 2016 - 09:38

Oh ik wil ze wel graag testen. Ik gebruik bijna nooit meer pampers omdat Levi s’ nachts steeds een natte romper kreeg en buj andere merken niet. Nu ik lees dat ze zo zijn verbeterd ben ik toch wel benieuwd of ze ook voor Levi fijn zijn. Daarnaast ben ik heel benieuwd maar het niet nat aanvoelen. Levi heeft veeeeeel last van luieruitslag doordat hij veel tandjes tegelijk krijgt en natte luiers werken daar niet aan mee… ik ben benieuwd.. maatje 4 graag!

Reply
Es 5 september 2016 - 09:31

Ik test ook graag mee! Ben fan van pampers new baby, maar was nooit laaiend enthousiast van de pampers baby dry. Ben dus heel benieuwd! Dl is 23 maanden en zit in maat 4. Ik kan elk moment bevallen van baby nr 2, dus maatje 1 mag ook ?

Reply
Benella 5 september 2016 - 09:24

Ziet er goed uit, ik vind Pampers eigenlijk net iets te duur. De kwaliteit en vooral de zachtheid zijn wel beter dan de luiers die ik nu gebruik, maar prijs weegt ook mee natuurlijk.
Ik zou graag deze nieuwe Pampers graag willen proberen, mijn zoontje van 12 weken heeft maat 3.

*fingers crossed* 🙂

Reply
Marisa 5 september 2016 - 09:23

Ik zou ze graag testen voor mijn Dochters Fallon & Fayèn zijn 6 mnd oud.
Ik gebruik dagelijks pampers new baby nog, met indicatorstreep ben aan het oriënteren welke pampers verder ook heel goed zijn. Zou heel graag willen testen voor onze twins

Reply
Wyona 5 september 2016 - 09:43

Ik wil ook graag mee testen !
Voor mijn zoontje van 9 maand maat 5
Zou idiaal zijn als deze wel droog blijven dan ga ik ze zeker ook zelf kopen !
Je blogs zijn trouwens geweldig !!
Zie nu pas dat je kan reageren haha ?

Reply
Wyona 5 september 2016 - 09:45

Ik wil ook graag mee testen !
Voor mijn zoontje van 9 maand maat 5
Zou idiaal zijn als deze wel droog blijven dan ga ik ze zeker ook zelf kopen ! Mijn zoontje dringt heel veel dus plas ook erg veel
Je blogs zijn trouwens geweldig !!
Zie nu pas dat je kan reageren haha ?

Reply
Wyona 5 september 2016 - 09:46

Drinkt *

Reply
Esther 5 september 2016 - 09:15

Leuk! Wat zien die vernieuwde luiers er goed uit zeg, pampers blijven toch het fijnste zachtste merk, Ik zou ze graag willen testen voor mijn zoontje in maat 5! Of voor ons dochtertje die nog geboren moet worden, ik ben over twee weken uitgerekend, volgens mij is er van baby dry geen maat 1&2 dus dan graag alvast maat 3!
Groetjes Esther

Reply
Dita 5 september 2016 - 09:12

Dit ziet er goed uit! Zelf heb ik altijd eigen merk luiers van Kruidvat. Maar deze zou ik ook graag eens willen testen. Maat 3 dan. Mijn dochter is 7 maanden en weegt zo’n 8 kg denk ik (we hoeven pas in nov weer naar het cb dus het exacte gewicht weet ik niet.

Reply
Paula 5 september 2016 - 09:10

Omstreeks november mogen wij ons papa en mama noemen van een geweldig meisje. Maar die luiers.. ik zie door de bomen het bos niet meer, al die verschillende merken en soorten. Zelfs manlief heeft zitten vergelijken en keek me op een gegeven moment aan OMG! ? Je wilt je kindje natuurlijk wel het best mogelijke geven, dus gratis uitproberen? Dolgraag! ? En dan natuurlijk maatje 1 of 0 om mee te beginnen ?

Reply
priscilla 5 september 2016 - 09:08

Ik ben gek op Pampers. Had vorige week een pak Kruidvat eigenmerk luiers gekocht om te proberen, maar wat vond ik die vreselijk. Ik blijf bij de Pampers. Succes met het uitzoeken van de mama’s 🙂

Reply
Inge den Ouden 5 september 2016 - 09:06

Oh wauw! Ik test graag maatje 2 voor mijn zoontje Thomas van 2 maandjes oud 🙂 eens kijken of dit de perfecte luier is 🙂

Reply
Melissa 5 september 2016 - 09:01

Zou deze zeer graag testen voor men zoontje 7 maand oud .. Hij plast veel en houd ni van een vochtige luier

Reply
Esther Ordas 5 september 2016 - 08:57

Zou deze luiers heel graag willen testen met mijn zoontje Matthew. Hij heeft gauw last van scheurtjes tussen zijn billetjes doordat de luiers naar mijn mening te nat blijven dus een droge luier na plassen zou een uitkomst zijn. Hij draagt luier maat 4.

Reply
Daphne 5 september 2016 - 08:54

Test graag mee, mijn dochter kan flink water drinken waardoor ze veel plast. Gevolg een flinke hangluier of een nat bed snachts ?

Reply
marjolein 5 september 2016 - 08:52

Ik zou ze graag voor Aiden willen testen . Maat 4 heeft hij nu.

Reply
Stefanie Brouwer 5 september 2016 - 08:51

Nu ik bijna ben uitgerekend is dit wel heel fijn!! Nieuwe luiers voor de nieuwe baby 🙂 maatje 2!

Reply
Lilian 5 september 2016 - 08:44

Wat een super goed review, duidelijk uitgelegd wat jij ervan vind. Luiers zijn heel belangrijk en ik heb ook vaak gehad dat de billetjes nog heel vochtig waren. Ik ben heel benieuwd naar deze en zou ze ook graag willen proberen. Maatje 5

Reply
Grada 5 september 2016 - 08:43

Ik zou ze graag testen voor Féline, omdat we de perfecte luier nog niet gevonden hebben! Maat 4+..

Reply
Manouk 5 september 2016 - 08:41

Ik wil graag mee doen voor m’n kleine meisje! Maat 3 🙂

Reply
Jolanda 5 september 2016 - 08:36

Wij willen het wel testen, aangezien ons mannetje soms wel de nachten van 12 uur kan maken.
Maat nmr 4

Reply
Jildou Bakker 5 september 2016 - 08:34

Ik zou ze graag heel graag willen testen voor mijn zoontje Ilja, hij is vandaag 6 weken oud! Maatje 3, hij weegt al bijna 6 kilo! 🙂

Reply
Kristine 5 september 2016 - 08:34

Probeer maar eens op te vallen tussen al deze reacties! Mijn zoontje is momenteel 8mnd en een ‘grote’ vent, ik gebruik eigenlijk altijd Pampers Activ fit omdat ik vind dat deze beter absorberen dan de Baby dry, daarom zou ik graag deze nieuwe innovatie willen testen!
Ik denk dat ik alweer maat 5 nodig heb, het gaat zo hard..
#fingerscrossed 🙂

Reply
Janneke 5 september 2016 - 08:33

Ah interessant! Ik gebruik in principe wasbare luiers, maar voor ‘s nachts zoek ik nog een luier waar ik echt tevreden over ben! Zou ze graag uitproberen!!

Reply
Janneke 5 september 2016 - 08:36

Ah interessant! Ik gebruik in principe wasbare luiers, maar voor ‘s nachts zoek ik nog een luier waar ik echt tevreden over ben! Zou ze graag uitproberen in maatje 4.

Reply
Linda van vught 5 september 2016 - 08:33

Ik zou zevook graag willen testen. Ik gebruik alleen maar pampers ivm luieruitslag. Mijn zoontje plast heel veel en vind merk dat luiers snel geuren en idd na 1 plasje al. Ben erg benieuwd naar deze. Graag maatje 3

Reply
Kesha 5 september 2016 - 08:33

Ben reuze benieuwd! De nieuwe luiers van Etos met een printje van woezel en pip zijn ook erg fijn. Uiteraard wil ik ze graag testen op het babykontje van Mika in maat 4.

Reply
Maaike 5 september 2016 - 08:32

Ik wil ze wel testen! Mijn zoon draagt momenteel maat 5, maar maat 2 zou ook prima zijn aangezien ik binnenkort ook een baby erbij heb.

Reply
Rianne 5 september 2016 - 08:28

Wij gebruiken altijd de Kruidvat luiers dus ik zou wel eens het verschil willen testen ! Maat 4 draagt onze dochter:-)

Reply
Laura 5 september 2016 - 08:28

Ik sta aan de start van mijn avontuur als mama en beval binnen een paar weken. Ik wil het meteen goed doen en kwaliteit gebruiken voor m’n ukkie 🙂

Reply
Marijn kuiper 5 september 2016 - 08:28

Ziet er super fijn uit! Wij testen graag maat 4 uit

Reply
Mama's Meisje 5 september 2016 - 08:27

Oeps, had mijn reactie onder je Instagram bericht geplaatst! Maar ik zou de Pampers graag testen in maat 3! Met mijn 8 weken luierervaring ben ik nog zoekende naar een luier die niet ‘klam’ aanvoelt na een grote plas. En de randjes moeten op zijn plek blijven bij de dunne poepluiers (lees: voorkomen van omkleedsessies want poep-in-romper)

Reply
Melanie van Dijk 5 september 2016 - 08:25

Wauw! Ik ben de laatste tijd heel erg aan het testen met allerlei verschillende soorten merken luiers. Graag zou ik een pakje willen voor mijn dochtertje Jade in maat 4. Thnx 🙂

Reply
Floor Verseveldt 5 september 2016 - 08:22

Wauw nu ben ik wel erg nieuwsgierig geworden…ik wil graag maat 4 uitproberen bijnonze zoon

Reply
Aniek 5 september 2016 - 08:21

Ik zou het graag willen testen. Ik heb nu activity pampers maar vaak als ik mijn zoontje s ochtends uit bed haal is z’n romper en shirt nat ..
Ik ben heel benieuwd of dat met deze luiers niet zo is.

Reply
Jenny 5 september 2016 - 08:21

Ik zou het graag testen. Om de kosten te drukken koop ik luiers van de kruitvat, waar ik over het algemeen erg tevreden over ben.
Maar nu al 2 nachten is onze dochter helemaal nat, samen met haar romper en pyama. Heel vervelend voor haar want ze wordt er wakker van en na het verschonen komt ze slecht in slaap.
Hoe fijn zou een luier zijn die dit voorkomt. En dat zou ik graag willen testen.
Onze dame heeft maat 4.

Reply
Patricia 5 september 2016 - 08:18

Ik ben al fan van Pampers en dan vind ik het wel interessant om de nieuwe Baby Dry pampers te testen voor mijn dochtertje van 17 maanden in maat 4. Dry days/nights, make kids happy any way! 😉

Reply
Melissa Polfliet-de Jonge 5 september 2016 - 08:18

Nou ik ben hier ook reuze benieuwd naar. Wij gebruiken al de pampers baby dry. Omdat ons zoontje niet tegen andere luiers kan. De laatste tijd wel al een paar keer gehad dat de luier toch doorgelekt heeft. Geen idee waar het aan ligt want het is pas sinds de laatste 5 weken ongeveer. Hij is anderhalf jaar oud en heeft maat 4 van de pampers. Graag geef ik me ook op als testmoeder hihi. Kijken of deze echt zo veel beter zijn. Aangezien ik de luiers altijd in maandboxen koop heb ik hier nog aardig wat liggen van de oude versie zeg maar. Maar als de vernieuwde versie toch beter is dan ga ik gelijk voor een nieuwe maandbox. Dan geef ik die van mij aan m’n vriendin want die heeft daar geen problemen mee.

Reply
Joanne 5 september 2016 - 08:13

Jaa test graag nummer 4. Ik ben heel benieuwd:)

Reply
Nicole 5 september 2016 - 08:13

Wij gebruiken luiers van de jumbo of kruidvat. Ik vind pampers echt schandalig duur vergeleken bij de andere merken.

Reply
Sanne 5 september 2016 - 08:12

Mijn zoontje is overal allergisch voor behalve pampers. Dus zou graag maatje 4 eens testen

Reply
Melanie 5 september 2016 - 08:10

Ik wil ze ook graag testen. Ik ben altijd vol lof over de kruidvat luiers, dus ik ben benieuwd of ik dan toch deze fijner vindt 🙂 mijn zoontje is 8 maanden en draagt maatje 4. De andere twee zijn gelukkig al uit de luiers 😉

Reply
Lies 5 september 2016 - 08:09

Na een jaar heb ik nog steeds niet dé perfecte luier gevonden.
Ik zou dus graag een pak testen en kijken of ik dan eindelijk de goede luier heb gevonden en die zoals jij zegt; niet stinkt!
#fingerscrossed!

Reply
Lies 5 september 2016 - 08:11

En een maat 4/4+ zou hier welkom zijn om te testen 🙂

Reply
Joanne 5 september 2016 - 08:08

Hoi

Test graag mee. Maat 3 of 5 ?

Groetjes

Reply
Liess 5 september 2016 - 08:07

Nou dit zal ik wel heel graag willen proberen.
Bram lekt tot nu toe gelukkig nooit door maar heb wel eigenlijk altijd van die rode randen langs z’n benen. Dus ben weer beetje zoekende…

Reply
Liess 5 september 2016 - 08:08

Bram zit trouwens in maat 4/4 plus

Reply
Asmaa 5 september 2016 - 08:05

Hallo
Ik zou graag zo een baby dry willen uittesten omdat ik zelf heel slechte ervaringen had met het oudere model mijn dochter had altijd rode en open billen…. ik had gezworden nooit meer die pamoers …. Graag maat 4 of 5
Groetjes

Reply
Nelleke van Elzelingen 5 september 2016 - 08:02

Mijn dochtertje kan maatje 1 nog aan die die zou ik heel graag willen testen ?

Reply
Judith 5 september 2016 - 07:59

Aangezien ik straks helemaal nieuw ben in luierland, heb ik geen idee wat er allemaal te koop is en wat goed voor de baby zal zijn. Mocht je een newborn-maatje hebben liggen, dan houd ik me van harte aanbevolen.

Reply
Roos 5 september 2016 - 07:57

6.5 jaar geleden werd ik voor t eerst moeder en gebruikte ik al pampers. In die tijd kwam ook de active fit nieuw op de markt! De baby dry is al vaker veranderd dus ik ben heel erg benieuwd naar deze vernieuwde versie. Ik zou graag maatje 4 willen proberen voor mijn ondertussen derde telg 🙂

Reply
Saar 5 september 2016 - 07:52

Graagmaat 5 voor mijn wilde draaikont Sun

Reply
Yvonne 5 september 2016 - 07:51

Graag zou ik voor mijn dochter maat 4 of 5 willen om ze te kunnen testen 🙂

Reply
Kelly 5 september 2016 - 07:49

Ik ben tot nu toe fan van de Etos luiers omdat ik Pampers altijd zo klam vind voelen. Iedereen is altijd zo enthousiast over Pampers maar heel eerlijk ik ben nog niet overtuigd en ga de uitdaging graag nog een keer aan. Ik zou maatje 2 willen testen voor Olivia.

Reply
Sophie 5 september 2016 - 07:44

Ik test die ook graag wel eens. Mijn dochter van 4 maand heeft ook al heek de reeks geprobeerd maar hebben nog niet DE pamper gevonden. Voor haar maat 3.

Reply
Joyce 5 september 2016 - 07:43

Ik zou ze graag willen testen voor mijn zoontje. Mijn kinderen kunnen echt alleen maar tegen Pampers Baby Dry. Veel andere (huis)merken zijn de revue gepasseerd maar overal krijgen ze uitslag van, behalve van deze. Het zijn echt de fijnste luiers. Ik heb nog niet de vernieuwde variant geprobeerd want wij kopen altijd maandboxen en dat zijn nog de ‘oude’. Ik zou ze graag eens testen. Mijn zoontje draagt maat 5 🙂

Reply
Tamara 5 september 2016 - 07:42

Met een dame(maat 4) die heerlijke ‘tandjes’ luiers heeft gaan er hier op een dag flink wat doorheen.
ze is er gevoelig voor luieruitslag en dan merk je echt dst een bepaald merk meer of minder geschikt is!
Ik test ze graag uit! 🙂

Reply
Desiree 5 september 2016 - 07:42

Ik zou heel graag willen testen bij mijn dochtertje. Ze draagt maatje 3 van de luiers. Ik vind het een drama om goede luiers te vinden voor haar. Ze is erg fijn gebouwd wat al voor problemen zorgt. Ook stinkt ze vrij snel ( waarschijnlijk heeft dat wel te maken met medicijnen die ze slikt ) ik heb alleen nu elke keer het idee dat ze na een schone luier direct in bad moet omdat ze echt stinkt van beneden. Ook slaapt ze snachts erg lang, ruim 12 uur dus een goede fijne luier voor snachts zou fijn zijn!

Reply
Nathalie 5 september 2016 - 07:42

Oh ja oeps maat 5+ !

Reply
Nathalie 5 september 2016 - 07:41

Wij willen ze heel graag testen omdat Vince binnenkort grote broer wordt. Hopelijk is hij dan uit de luiers maar dan willen we natuurlijk de beste luiers kiezen voor onze newborn….

Reply
anne 5 september 2016 - 07:40

Ik wil heel graag de pampers dry proberen voor mijn meisje Nore. Graag in maatje 4. Ze plast snachts best wel veel en ik vind het een heel fris idee dat ze dan eigenlijk gewoon droog blijft en niet zo’n natte luier om heeft!

Reply
Leonie van Mil 5 september 2016 - 07:38

Ik ben ook altijd wel weg van de baby-dry pampers. En kruidvat heeft ook goede luiers

Reply
Leonie van Mil 5 september 2016 - 07:39

Sorry vergat de maat 😉 (maat 4)

Reply
Sabrina 5 september 2016 - 07:38

Tot nu toe ben ik over de baby dry van pampers niet zo heel enthousiast. En gebruik ik daarom altijd de pampers active fit. Met haar enorme luiers (ook na 6 of 7 uur slaap) en haar enorme gevoelige huidje zou mijn dochter met maat 4+ een goede zijn om de luier mee te testen ?

Reply
Nele Gavel 5 september 2016 - 07:35

Ik zou ze graag testen voor mijn dochter van 2jaar, ze draagt maatje 4+. Ben niet altijd tevreden over de pampers die ze nu draagt.

Reply
Annelies 5 september 2016 - 07:30

Ik zou ze graag willen gebruiken voor mijn meisje Roos. Maatje 4. Bij Roos heb ik snel last van een slechte pasvorm omdat ze zo fijntjes is.

Reply
Jenifer 5 september 2016 - 07:29

Ik test de luiers graag voor mijn zoontje in maat 6. Ik gebruik nu de active fit luiers maar deze worden aan de buitenkant snel vochtig..dus een vochtige romper en extra wasjes voor mama! Ben benieuwd of dat bij de nieuwe baby dry niet zo is! Dan kan ik ze ook gebruiken voor mijn jongste zoontje! ?

Reply
Nicola 5 september 2016 - 07:27

Hoi Tamara,

Je klinkt echt enthousiast! Ik lees je bligs dan ook altijd met veel plezier. Ik zou de baby dry luiers ook zelf wel eens willen testen! Tot nu toe gebruiken we alleen de new baby variant van pampers. De billen van onze kleine man passen momenteel in maat 3. Ik ben heel benieuwd ☺️

Reply
Liesbeth 5 september 2016 - 07:26

Ik wil ze straks inoktober wel testen met het kleine meisje wat nu nog in mijn buik zit. Maatje 1 of 2 dus.

Reply
Anna 5 september 2016 - 07:26

Ik zou ze graag willen testen.. Maatje 4 ☺️

Reply
Mer 5 september 2016 - 07:24

Ik zou ze graag testen in maat 2 🙂

Reply
Bianca 5 september 2016 - 07:23

Ja die zou ik heel graag willen testen bij mijn dochter Saar van 6 maanden. Ze heeft maat 3+.

Reply
Mandy 5 september 2016 - 07:21

Ik test graag mee. Gebruik altijd pampers luiers graag maat 5

Reply
Josée 5 september 2016 - 07:17

Graag zou ik de luiers testen voor/met mijn dochtertje Flore Maren van 16 maanden. Maat 4+ is de maat die ze nu draagt.

Reply
Cynthia 5 september 2016 - 07:17

Ik wil ze graag testen voor onze tweeling van 11 maanden. Het is heel vervelend als ze een luier om hebben die niet goed werkt. Maat 4

Reply
Christa 5 september 2016 - 07:16

Ik zou heel graag deze Pampers willen testen, want mijn kleine meid is erg gevoelig voor de wat mindere luiers (lees:luieruitslag tot in haar nek).
Daarbij wordt zij ‘s nachts dus echt wakker door een te natte luier en ik zou dan ook heel graag willen testen om te kijken of die juist ‘s nachts het verschil maken!

Reply
Christa 5 september 2016 - 07:17

Ik zou hem willen proberen in maat 4+ 🙂

Reply
Danielle 5 september 2016 - 07:12

Ik gebruik ook altijd baby dry aangezien de rest snachts doorlekt. Toch redden deze pampers het soms ook niet een hele nacht. Zou de nieuwe wel eens willen proberen ij maatje 4.

Reply
Kels 5 september 2016 - 07:08

Ik zou dr pampers graag willen testen voor mijn dochtertje van 15 maanden, maat 4+

Reply
Sanne 5 september 2016 - 07:05

Ik wil ze heel graag testen!
Ik heb laatst een pak baby dry weg gegooid. Onze kleine man kwam altijd nat uit zijn bedje als hij deze ‘s nachts aanhad. Zelfs na 8 uur al!
Ik ben dus heel benieuwd of dit met de verbeterde versie nog steeds zo is. Ik vind ze namelijk wel fijn qua geur en pasvorm.
Graag maatje 3.

Reply
Vera 5 september 2016 - 07:04

Ik doe mee voor zoontje Samme en dochter Julia (maat 3 en maat 5)

Reply
Melissa 5 september 2016 - 06:55

Ik had ze ook graag getest voor mijn zoontje van net 2maand vandaag ! Want ik vind het altijd nutteloos als je pampers moet weggeven wanneer je niet tevreden bent! En als je ze nu als één van de eerste kan testen! Mag maatje 2 zijn ! Thx !

Reply
Suzanne 5 september 2016 - 06:48

Ik heb altijd pampers baby dry gebruikt, tot ik mijn meisje elke nacht klam uit bed haalde. Niet omdat ze echt doorgelekt was, maar meer omdat de buitenlaag van de pamper klam aanvoelde. Ik ben toen overgestapt naar een ander merk, niet helemaal tevreden over, maar ze is in iedere geval niet meer klammig. Ik ben dus echt reuze benieuwd of dit nu verbeterd is ?

Reply
Joyce 5 september 2016 - 06:47

Ik heb altijd pampers. Ben heel benieuwd naar deze!
Maatje 4

Reply
Hellen 5 september 2016 - 06:47

Wat leuk dat je dit gedaan hebt! Ik vertrouw het ook niet altijd als er op zo’n pak staat dat het superrrr verbeterd is…

Met twee dames in de luiers zou ik het erg tof vinden om te winnen?

Reply
Hellen 5 september 2016 - 06:48

Ow haha en dan zou ik graag maat 3 (alvast op de groei voor onze kleine meid van 6 weekjes ?) willen of maat 5 (voor de grote meid van 2,5).

Duimen maar ?

Reply
Marloes dijkhuis 5 september 2016 - 06:46

Ik test ze graag voor mijn dochter Nikki van 4 maand. Maat 4

Reply
Nanda 5 september 2016 - 06:44

Ik zou ze graag testen voor mijn kleine zoon die zich begin november uiterlijk zal gaan melden! Alleen het allerbeste is natuurlijk goed voor hem. En als hij ‘s nachts goed slaapt is dat ook goed voor papa en mama!

Reply
Marjan 5 september 2016 - 06:43

Ik gebruik nu al de baby dry en en erg benieuwd naar de nieuwste versie. Mijn dochter draagt nu maat 5.

Reply
Tess 5 september 2016 - 06:42

Ik test ze graag voor mijn zoon Daan van zes maanden oud! (Maat 4)

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.