Hoe raak je NIET zwanger. DIY.

by Tamara
Hoe je Niet zwanger raakt

Er zijn op internet talloze manieren te vinden over hoe je zwanger of zelfs sneller zwanger raakt. Zo wordt er in de wandelgangen van Google beweerd dat er diverse vrouwen die supersnel zwanger raakten toen ze na de daad een handstand deden terwijl hun man wolvengehuil uitstootte. Oké, misschien werkte dat laatste niet helemaal, maar we moeten die mannen ook het gevoel geven dat ze eraan bijdragen he? Anders krijg je het verhaal van de man die een muntje in de cola automaat gooit en er negen maanden later een blikje uitkrijgt. Niet dat ik zwangere vrouwen nu met een cola automaat vergelijk, absoluut niet. Maar goed waar was ik gebleven? Oja! Hoe raak je NIET zwanger? Nou komt hij!

Hoe raak je NIET zwanger.

Geen Seks hebben.

Tenzij je Jane The Virgin bent, is dit een topmanier om niet zwanger te raken. Nu moet ik zeggen dat ik na alledrie mijn bevallingen ook echt zoiets had van: ‘Ammehoela! Geen gedoe meer aan mijn onderkantje!’ En als alles daaronder voelt alsof je er een half hockeyteam doorheen geperst hebt, tja dan heb je ook niet zoveel behoefte daaraan, denk ik. Geen seks betekend geen muntje in de cola automaat en dus geen baby. Werkt top! Het is ik zo’n knappe vent heb, anders hield ik me hier echt wel aan.

Seks hebben met iets dat geen zaad produceert.

Heb jij de plaatselijke Christine le duc in huis ( of de plaatselijke groentenboer, wat ook vast prima werkt)  en vermaak je je daar prima mee? Top! Grote kans dat je daar niet zwanger van raakt! Grote kans ja, want je hebt natuurlijk altijd van die verhalen ( die vooral plaatsvinden in Amerika) van vrouwen die dachten dat er wat gek glijmiddel op hun juist aangeschafte speeltje zit en dat ze daat zwanger van geraakt zijn. Kan alleen in Amerika!

Wanneer je het muntje in…. uhm.. andere ingangen gooit.

Om maar even bij cola automaten te blijven. Stel je gooit als man een muntje in het gat waar je normaal je colablikje uit pakt. Dan heb je dikke kans dat je geen colablikje krijgt. Ook als je het apparaat omkeert en een achteringang vindt waar je een muntje in kan gooien ( misschien kost dat wat meer moeite) dan heb je ook dikke kans dat je geen baby, uhm.. colablikje krijgt! Je hebt altijd uitzonderingen op die regel ( nogmaals, meestal in Amerika) maar over het algemeen werkt het prima.

Wanneer je ‘het’ doet met iemand van je eigen geslacht.

Dit weet ik niet uit persoonlijke ervaring, maar nu heb ik heel erg goed opgelet bij biologie vroeger en dus snap ik het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes een beetje. Daarin werd altijd vertelt dat je een ‘Jantje’ en een ‘Marietje’ nodig hebt om kindjes te maken. Marietje en Sientje werkt niet ( tenzij Sientje eerst een jongetje is geweest en haar discostick nog heeft) omdat er dan een overschot is aan cola automaten en een tekort aan muntjes. Jantje en Pieter werkt ook niet omdat er dan een overschot aan muntjes is die nergens heen kunnen. Bovendien… Jongens kunnen niet zwanger raken. Tenzij je Arnold Schwarzenegger heet in die ene film waar ik vroeger nachtmerries van kreeg.

Knupjes en knipjes.

‘Na deze legt hij er een knup in hoor!’ hoorde ik mezelf zeggen tijdens de zwangerschap van Floris. Nu was meneer het daar niet zo mee eens ( iets met ‘Nobody touch the family jewels’) en tadaa! daar was Lauren. Over het algemeen is het overigens wel een hele goede manier om niet zwanger te raken. Je knipt zowel bij de man als bij de vrouw gewoon de toevoer van eitjes en zaadjes af en klaar is Kees ( of Marietje). Nu schijnt het nog wel eens voor te komen dat er nog wat in die family jewels zit en er toch een baby komt. Maar over het algemeen is het best een goede anticonceptie methode.

Alle andere anticonceptie.

Nu zijn er ook van die methoden ontworpen door sjamanen en medicijnmannen die prima schijn te werken. Je moet je wel echt aan de gebruiksaanwijzing houden, ( en die ook lezen) maar dan schijnt het prima te werken! Nu werd ik in de 8 jaar dat ik de pil geslikt heb ook niet zwanger, dus dat lijkt me wel te helpen. Je hebt ook pleisters, prikjes, ringen, rubbers en nog veel meer! Het is net een speelgoedwinkel! Voor iedereen is er wel iets! Nu gebeurd het ook wel eens dat er een eigenwijs zaadje tussendoor piept ( niet alleen in Amerika, echt hoeveel vrouwen hier wel niet per ongeluk zwanger raken, including me) maar ja, dan had je je maar aan punt 1 moeten houden. Ken je die scene uit Mean Girls nog?  ‘When you have sex you end up pregnant and you die?’ Nou dat dus, gewoon niet doen! Krijg je alleen maar ellende, grijze haren, lege portemonnee en rommel van.

 

Heb jij nog hele goede manieren om niet zwanger te raken?

 

Afbeelding Cola via shutterstock.

 

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Lieke van Veen 10 maart 2017 - 22:59

Haha geweldig geschreven!

Reply
Sandra 25 januari 2017 - 12:40

Hahaha geweldig.. had ik dit nou maar eerder geweten… 😉

Reply
Jessica 24 januari 2017 - 21:51

Haha Jane the Virgin, ja dat is een goede hahaha

Reply
Cassandra 24 januari 2017 - 21:49

Misschien heb je nog interessante tools in de gereedschapskist liggen.. kun je de boel meteen even smeren.. en anders gewoon op z’n Russisch, of was het Grieks? Nja tussen de tetten dus…

Reply
Patricia 24 januari 2017 - 12:18

Leuke invalshoek, haha.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.