Newton Revolution! Een merk voor hele stoere kinderen!

by Tamara

Elke moeder zal het probleem wel kenen. Het ene moment koop je wat kleding op de groei, het volgende moment zijn de broekspijpen alweer te kort. Ik kan de klok erop gelijk zetten dat elke keer dat ik nieuwe kleding voor mijn kinderen koop, ze daarna een groeispurtje krijgen en niets meer past. Nu vind ik het gelukkig niet zo heel erg om nieuwe kleding voor mijn kinderen te kopen, want ik vind het toch wel belangrijk dat ze er leuk bij lopen.

nr 1

Een tijdje terug viel hier een perspakketje op de mat van het merk Newton Revolution. Een heel nieuw kledingmerk dat echt pas nét gelanceerd is! En de aftrap van dit merk is meteen supergaaf! Want wat een ontzettend leuke en vooral vernieuwende collectie is het! De collectie is zeker niet alledaags te noemen, gegarandeerd dat wanneer je je kind deze kleding aan doet, je niet snel andere kinderen tegenkomt met dezelfde outfit.

Voor deze allereerste collectie hebben de ontwerpers van dit merk zich laten inspireren door de Japanse onderwaterwereld Dit komt vooral terug in de prints en de kleuren die variëren van blauw, grijs en zwart, tot groen en roze.

nr 2

De kleding van Newton Revolution is beschikbaar in de maten 98-104 tot en met 146-152, dus zo kun je zowel je stoere peuter als je wat grotere kind kleden in dit superleuke nieuwe merk! Ben jij net zo enthousiast als ik over deze kleding? De kleding van Newton Revolution is verkrijgbaar op www.kixx-online.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Simone 1 maart 2016 - 21:48

Dat meest linkse jurkje is gaaf! Ik zie mijn nichtje er al in lopen 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.