Net echt, maar toch een beetje anders

by Tamara

Als het gaat om seks, dan denken de meeste mensen aan seks tussen twee mensen. Logisch, dat is wat het woord ook eigenlijk betekent. Maar we weten ook allemaal dat seks meer is dan alleen maar gemeenschap. Er zijn meer manieren om seksueel genot te ervaren, en ook in je eentje kan je op dat gebied heel ver komen. En al blijven zij net niet helemaal vergelijkbaar met ‘het echte werk’, met de toys van nu kan zelfs een sessie in je eentje net als seks met een partner aanvoelen.

Het lijkt net echt!

Heb je een tijdje geen partner, dan kan dat best ingewikkeld zijn. Op emotioneel gebied, je mist misschien uitlaatklep, iemand die onvoorwaardelijk voor je klaar staat. Je vindt het misschien zwaar om altijd maar in een leeg huis thuis te komen, of om in je eentje op feesten en partijen te moeten verschijnen. Ook de vragen van anderen (‘Goh, nog steeds alleen?’) kunnen behoorlijk vervelend zijn.

Maar er is nog iets dat lastig wordt als je geen partner hebt: seks. Dat is voor veel mensen nu eenmaal iets dat je met je vaste partner doet. Maar ook als je die niet hebt kun je prima aan je trekken komen. Soms zelfs op manieren die behoorlijk lijken of het echte werk!

Het meest bekende voorbeeld hiervan is vast en zeker de sexpop. Dit is al lang niet meer de goedkope opblaaspop van vroeger, er zijn tegenwoordig echt heel realistische modellen te koop. Het is en blijft natuurlijk anders dan een echte vrouw, maar hun populariteit laat zien dat veel mannen er prima mee kunnen leven.

Vrouwen komen als vervanger van seks al snel terecht bij speeltjes die lijken op het mannelijk geslachtsdeel. De penis vibrator, een vibrator met een heel levensechte vormgeving, is daarbij onbetwist nummer 1. Die weet een man niet alleen na te bootsen, nee, hij kan vaak nog veel meer dan dat!

Natuurlijk kan het ook op een andere manier

Natuurlijk zijn er naast speeltjes ook andere manieren om aan je genot te komen je als je geen partner hebt. Met alleen je handen kom je ook een heel eind, en er is ook niets mis mee om op zoek te gaan naar iemand waar je geen relatie mee wilt, maar wel seks. Dat kan een vaste ‘buddy’ zijn, maar gewoon zo nu en dan iemand die je aantrekkelijk vindt opduiken uit de kroeg kan natuurlijk ook. Je hebt dan misschien even geen relatie, maar ‘droog staan’ is, als je dat niet wilt, echt niet nodig.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.