Naomi | Review Davy Crockett Disneyland Parijs.

by Tamara
Davy Crockett Ranch

Gastblogger Naomi is in bijna alle Disney Hotels geweest. Speciaal voor de site schreef ze van elk hotel een uitebreide review! Vorige keer ging het over Hotel Cheyenne. Deze keer een review van Davy Crockett Ranch!

Review Davy Crockett Ranch

Wij komen al jaren met z’n tweeën en ook met onze kinderen in Disneyland en hebben verschillende hotels gezien. Nu we met mijn ouders een bezoek kwamen brengen wilden we graag de Davy Crockett Ranch eens proberen. Naast dat het goedkoper is dan 2 hotelkamers, ook als 1 hotelkamer.. Leek ons dit ook wel erg gezellig zo samen in een huisje, lekker in de natuur. En eerlijk is eerlijk, we zijn bezig met alle Disney hotels af te vinken en tsja, deze hoort er dan ook bij!

 

Een huisje in Davy Crockett Ranch

Een huisje voor 6 personen kiezen we, dat lijkt ons ideaal! Het ziet er op de afbeeldingen erg mooi uit als we boeken. Maar je moet natuurlijk maar afwachten of het huisje in het echt ook zo ideaal is als het er online uit ziet.

Dit bungalowpark van DisneyIand ligt iets verder weg van het park. Belangrijk om te weten is dat er geen shuttle busje rijd naar het park, dus je moet wel een auto tot je beschikking hebben.
Gelukkig is het maar 10 minuten rijden, je rijdt letterlijk de snelweg op en er weer af.

Wanneer we aan komen rijden word ik positief verrast. Het oogt heel rustgevend, veel groen en de bungalows zitten niet hutjemutje op elkaar. Het is echt een mooi gezicht alle blokhutten bij elkaar. Heel landelijk echt even weg uit de drukte van het park.

Het inchecken verloopt soepel en we krijgen een plattegrondje mee die ons de weg moet wijzen naar ons huisje. Wonder boven wonder raken we niet verdwaald en vinden we het in één keer.
Van buitenaf ziet het er redelijk uit qua grootte, dus we besluiten binnen een kijkje te nemen. We komen binnen in de keuken/ huiskamer. Er staat een tafel, een hoekbank en er is een open keukenblok. Het keukenblok is niet groot, maar wel groot genoeg. We kunnen er onze lading broodjes/pakjes drinken/ snoepjes en beleg op kwijt. Ook de koelkast biedt genoeg ruimte. Wat fijn is, is dat je hier dus ook gewoon lekker zou kunnen koken als je hier behoefte aan hebt. Je hoeft niet perse in een restaurant te eten, waardoor dit (naast de lagere kosten per nacht) nog meer budget vriendelijk is.

Als we onze tassen in de kamer hebben weggezet kijken we achter alle deuren. Aan de rechterkant is een douche en losse wc te vinden. Heel fijn met meerdere personen! Ook is er een slaapkamer met 4 losse bedden. Omdat wij met ons gezin hier zullen slapen schuiven we de bedden direct aan elkaar als 1 groot bed. Ideaal dit!

Als we naar de linkerkant lopen is daar een 2e slaapkamer te vinden met een 2persoonsbed te vinden en daaraan sluitend een 2e badkamer.

Beide slaapkamers zijn groot genoeg om wat koffers weg te zetten, waardoor de huiskamer gewoon leeg kan blijven en je hier lekker kunt zitten in de avond en ochtend.

Omdat de 2 slaapkamers worden gescheiden door de huiskamer, is er ook genoeg privacy voor iedereen. Ook het feit dat er 2 badkamers zijn vonden wij erg prettig.
Omdat je in de ochtend op tijd weg wilt, heb je geen zin om uren in de wacht te staan voor je douche beurt.. Dus praktisch gezien gaat het met 2 badkamers ook 2x zo snel.

Als we weer buiten komen valt me pas de veranda op. Een tafel waar je nog lekker buiten kunt zitten met mooi weer, of natuurlijk ook in de kou, alles is mogelijk.

Mocht je naast het pretpark nog zin hebben om te zwemmen, dan is er ook een groot zwembad aanwezig waar je gebruik van mag maken!  Al met al een grote aanrader, dus have fun 😊

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.