Naomi | Review Cheyenne Hotel Disneyland Parijs.

by Tamara

Mijn allereerste bezoek aan Disneyland is voor onze huwelijksreis. Ja echt, geen tropisch eiland of warme kuststad maar gewoon een pretpark. Hoe verzin je het?! Dat had ik vroeger ook niet verwacht..
Dit is de allereerste kennismaking die ik heb met een Disney hotel. Aangezien mijn man telefonisch geboekt heeft heb ik ook nergens een foto van gezien, dus ik heb geen flauw idee wat ik moet verwachten straks.

Review Cheyenne Hotel Disneyland Parijs

Het hotel ligt niet ver weg, met de shuttle bus is het een ritje van zo’n 8 minuten naar het Disney park. De shuttle bussen zijn makkelijk te vinden en er staat een duidelijk bordje voor welk hotel je staat te wachten.
Het zou een wandeling van 20 minuten moeten zijn staat op internet, een bord naast onze hotelkamer geeft aan 15 minuten, wat het precies is dat durf ik niet te zeggen. We hebben het wel eenmalig een keer gelopen, maar we hebben het niet getimed helaas.. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe snel je zelf loopt.
De shuttle busjes rijden erg regelmatig, dus het is niet echt nodig om zelf te lopen. Het park is immers groot genoeg om aan je dagelijkse stappen doel te voldoen!

Over het Cheyenne Hotel

Als we aan komen rijden lijkt het alsof we een wild western set op zijn gereden, echt alles is in thema! De parkeerplaats is lekker ruim en bij de receptie is ook alles groot en ruim.
Als we inchecken krijgen we een plattegrondje mee. Elk gebouw heeft een eigen naam, dus je vind het vrij makkelijk. Wij zitten in Wyatt Earp, een bekend figuur van vroeger..

Over de kamers in het Cheyenne Hotel.

Je loopt over de filmset heen, over een houten veranda, je voelt direct het sfeertje wel hoor. We gaan het gebouw binnen en lopen de hal door. De hal is vrij smal, maar zelfs het kleed is helemaal in thema. De kamer is niet al te ruim maar er kunnen wel 4 personen slapen. Er staat namelijk zowel een 2persoonsbed als een stapelbed. De indeling van de kamers is wederom in western sfeer. Ouderwets maar hey dat hoort er natuurlijk bij.

De badkamer zit aan het begin van de kamer. Een ruime wasbak en een ligbad/douche. Meer dan genoeg ruimte voor 2 toilettassen. De badkamer zelf is niet heel uitgebreid maar wel lekker na een lange dag in het park, dat je even tot rust kunt komen. Hij is schoon en er liggen genoeg handdoeken en toiletpapier. De deur van de badkamer kan dicht, dat vind ik ook altijd wel een fijn idee.

In de kamer zelf staat een kastje met een televisie erop. Ruime keuze uit zenders, al zijn het wel verschillende talen om te kijken. Cartoons heb je gelukkig weinig geluid bij nodig, dat scheelt.

 

Rondom het Cheyenne Hotel.

Op het terrein van het hotel is ook een eetzaal aanwezig. Hier kun je in de ochtend ontbijten. Er staat dan een heel buffet klaar met ruim keuze. Wij waren vooral fan van de chocolade broodjes en het verse fruit. Snel snel ontbijten want we wilden direct richting het park. En, voordeel van de chocolade broodjes, die konden we onderweg naar de shuttle bus ook nog opeten! 😊

Bij de receptie zijn ze vriendelijk, het inchecken en uitchecken is zo gedaan. Wij kwamen buiten de vakanties om, dus er was geen rij te zien.

Al met al een prima hotel! Wij waren er eigenlijk alleen voor de nacht, zaten de hele dag in het park. Dus dan heb je ook vrij weinig nodig. Maar het western thema vond ik wel heel mooi en uitgebreid aanwezig, dat hebben ze goed gedaan!

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.