Naar de verloskundige!

by Tamara

Inmiddels ben ik alweer bijna 29 weken zwanger en gisteravond mochten we weer op controle bij de verloskundige! Toch even spannend na het incidentje van maandag!

Ondanks dat ik nu al bijna driekwart van mijn zwangerschap erop heb zitten, blijf ik het elke keer spannend vinden of de baby het nog goed doet. Daarom ben ik heel erg blij dat ik een vk heb met een eigen echoapparaat zodat we elke keer even naar ons ukkie kunnen kijken!

image

Ons kleintje lag deze keer met het gezichtje naar boven kijkend met de rug tegen mijn rug aan en de benen omhoog. Tja, dol op gekke houdingen! Haha!

image

We kregen alvast wat folders mee over de bevalling waar we het volgende keer over gaan hebben. Komt wel echt dicht bij nu! Zo gek dat het over 3 maandjes gewoon alweer voorbij is en dat we een klein kindje erbij hebben! Ook gaan ze volgende keer een 3d echo proberen te maken. Zal ons kleintje op een van de grote broers lijken of gewoon een heel eigen gezichtje hebben? Ben echt zo ontzettend benieuwd!

Heb jij een 3d echo laten maken in je zwangerschap?

Liefs!

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

sofiemailt 19 maart 2015 - 15:16

Bij ons hadden ze in het ziekenhuis bij de twintig weken echo een 3d-echo. En het leuke was dat de verloskundige werd weggeroepen, dus we mochten samen met de stagiaire heel lang naar haar blijven kijken. Echt heerlijk 🙂

Reply
Tamara 20 maart 2015 - 09:31

Ohhhh wat fijn! Ja leuk is dat he zo’n 3d echo!

Reply
joyfromjoyce 19 maart 2015 - 13:50

Fijn hé dat ze altijd echo’s kunnen maken. Daar was ik ook heel blij om afgelopen maandag, toen ik haar hartje zag kloppen was ik weer rustig. Bij ons hebben ze twee keer geprobeerd een 3D echo te maken maar ons meisje heeft elke controle iets voor haar gezicht (handje of navelstreng). Wij vonden het niet zo erg want kunnen best nog wachten. Oké konden best nog even wachten, nu mag ze wel komen haha 😉

Reply
Tamara 20 maart 2015 - 09:33

Ja heel erg fijn! Haha dat zie ik bij ons ook nog wel gebeuren aangezien die eigenwijze donder steeds niet mee werkt met ‘belangrijke’ echo’s hahaha!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.