Naambordje van Webprint.

by Tamara

Toen Maxim net geboren was, besloten Richard en ik een naambordje te bestellen met de namen van ons drieen erop, om te laten zien dat we nu echt een gezinnetje waren. (en we vonden een gewoon nummerbordje gewoon niet mooi.) Toen werd Floris geboren en moesten we het bordje eigenlijk weer aanpassen. Maar je kent het, soms komen die dingen er gewoon niet van! Maar toen 6 weken geleden Lauren geboren werd, wisten we dat we nu wel een kloppend naambordje moesten hebben!

Ik mocht van webprint dit mooie naambordje van plexiglas bestellen. Op hun site hebben ze een ruim assortiment aan keuze voor deze naambordjes! Zo kun je kiezen voor aluminium of plexiglas, maar ook uit allerlei patronen en manieren om je foto erin te verwerken! Op deze manier ontwerp je makkelijk je eigen naambordje.

Je kunt ervoor kiezen om een foto in te voegen, maar ik heb hier bewust niet voor gekozen, aangezien we dan over een paar jaar weer zitten met het feit dat Lauren er bijvoorbeeld nog als baby op staat en dan allang geen baby meer is! Op deze manier kan het bordje nog jaren mee en mochten we ooit gaan verhuizen, moeten we maar hopen dat we weer op nummer 12 gaan wonen! Haha! Nee, dan bestellen we natuurlijk gewoon een nieuwe!

DSC_0427 (2)

Naast het naambordje bestelde ik ook nog deze foto op hout van Lauren, die je al voorbij zag komen in de blog over haar slaapkamer, waar hij staat. Je kunt kiezen tussen een foto op 1 houten plaat, of een foto op ‘plankjes’. Ik vind het achteraf wel jammer dat ik niet voor die laatste ben gegaan. Nu verschilt de foto namelijk niet zoveel van een gewone foto op canvas, omdat je van een afstandje niet kunt zien dat het hout is. Bovendien is de kleur een beetje flets.

Dit was mijn bestelling bij webprint. Hebben jullie ook een naambordje? En zou je deze ook online bestellen?

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Josan 26 oktober 2015 - 08:45

Hey wat leuk! Wij hebben nog geen naambordje bij de deur hangen. Misschien toch maar eens doen 🙂

Reply
saskia 25 oktober 2015 - 22:17

Dat beeldje van een baby in een hand heb ik ook, alleen dan in het brons. Kregen we van mijn vader toen Senna werd geboren.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.