My pregnancy cravings

by Tamara

My pregnancy cravings!

Een van de vooroordelen over zwangeren is dat er op de een of andere manier altijd gedacht word dat ze de meest gekke dingen eten, haring met pindakaas of augurk met chocopasta ofzo! ik heb zelfs gehoord dat vrouwen sop aten ( van afwasmiddel) of krijtjes! Lijkt me niet heel erg gezond! Gelukkig heb ik nooit last gehad van zin in echt gekke dingen! In deze blog vertel ik jullie over de dingen waar ik dan wel zin in heb!

image

Nou moet ik zeggen dat ik tijdens mijn eerste zwangerschappen nooit last heb gehad van echte ‘cravings’ ( ok Richard beweerd dat ik steeds zin had in broodjes kroket, maar dat is heul niet waar!! Ik heb gewoon sowieso altijd zin in broodjes kroket! Haha).

Deze zwangerschap is dat wel anders. Natuurlijk was ik de eerste weken super super misselijk en at ik bijna niks. Maar ik kon geen genoeg krijgen van vers brood van de bakker met hagelslag! Dat eet ik normaal echt nooit! Haha! Dat is trouwens nu nog steeds het enige broodbeleg wat ik eet. Heb gewoon echt geen zin in andere dingen.

Verder, ja daar komen ze weer hoor, de broodjes kroket! Alleen wel kroketten waar dat vlees in zit, die met van dat prut hoef ik niet! :p ohh en een mckroket is ook prima!

Ik heb trouwens vaak ‘ineens’ zin in iets, zo heb ik al een hele tijd zin in een bapao, maar die hebben we nooit in huis en in de winkel vergeet ik ze altijd! Het is wel een beetje jammer dat het nooit gezonde dingen kunnen zijn! Zoals ik gister al op Instagram zei, bij een foto van mijn zoveelste glas chocolademelk ( pak is nu op, oeps!) een mandarijnen cravind ofzo zou beter zijn! Haha!

Heb jij ook gekke cravings gehad in je zwangerschap?

Liefs!

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Marleen 10 maart 2015 - 13:24

Hier ook veel chocomel gedronken 😀 En verder: yakult, groene appels, rozijnen en gepofte quinoa met yoghurt of chocolade. Er zijn ergere dingen om constant te eten, maar was wel maf. Ik kreeg ook geen genoeg van die dingen en kan ze nu echt even niet meer zien haha!
Oh ik heb ook veel groene thee gedronken, doe ik nog steeds.

Reply
Tamara 10 maart 2015 - 14:46

Hahahah ja gek is dat he? Dat je zo ontzettend veel zin kan hebben in dingen die je normaal noooooit eet!

Reply
Monique 10 maart 2015 - 11:09

Oja zeker had ik die…hihi
Potten pindakaas heb ik verslonden 😉 Daarintegen dronk ik erg veel groene thee ( das dan weer niet slecht) en naturel chips..mmmm maar die vind ik nog steeds erg lekker!
Grappig hoe dat verschilt bij verschillende vrouwen 😉

Reply
Tamara 10 maart 2015 - 14:47

Hahaha ja leuk he die verschillen! Ik at normaal wel heel veel pindakaas maar eet het nu echt nooit meer! Haha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.