Mommy’s diary monday (plogje)

by Tamara

mommys diary monday

 

Vandaag is het maandag 27 April en dus Koningsdag! ( echt niet dat jullie dus braaf mijn blogje gaan lezen! Haha) Toch schreef ik een mommy’s diary monday!

image

Op maandag bewees Floris maar weer eens wat een ontzettende ondeugd hij is. Hij krijgt al heeeeeel lang de koelkast open ( en moeders is nu een beeeeetje langzaam met die dikke buik!) maar sinds meneer ineens ontzettend veel honger heeft ( en s’ochtends en smiddags 4 broodjes wegwerkt met de mededeling dat hij daarna nog ‘hommer’ heeft) ‘smeert’ hij dus steeds zelf broodjes. Kortom, hij pakt een broodje en doet er een half pakje beleg tussen.. Aap!

image

S’middags moesten we nog naar logopedie en daarna naar de winkel!

image

Dinsdagochtend werd ik wakker met een vreselijke oogontsteking aan beide ogen. Ik kon die nacht al een paar keer mijn ogen niet open krijgen en allemachtig wat een rommel kwam eruit. Ik heb ook echt ontzettend voor schut gelopen de hele dag. Smiddags had ik een voortgangs gesprek bij Maxim op school en hij gaat nog steeds heel goed voor uit!

image

Woensdag werden we zo wakker. Floris werd rond 1 uur wakker en gierde zo hard had Maxim ook wakker werd, dus ach, dan maar met zijn allen in ons bed!

image

Ook deelde ik deze foto van mijn vreselijke peuter terror jongetje op Instagram. Hij zet al de hele week de boel op stelten met zij  driftbuien en streken en ik word er doooooodmoe van! Dus hoop dat hij als de baby komt, gewoon weer lieve Floris is.

image

Donderdag maakte ik foto’s voor mijn babboe bakfiets review en daarna gingen we maar weer eens naar de winkel. Ook bestelde ik wat babyspullen, o.a. een Maxi cosi pebble en kroelde nog even heerlijk met Floris die eindelijk even rustig deed.

Vrijdag had Maxim Koningsspelen op school! Ik heb zelf niet meegeholpen dus ik heb niks gezien, maar aan zijn praatjes te horen was het heel leuk!

image

Zaterdag natuurlijk weer braaf de boodschappen gedaan en toen eeeeeeeindelijk verf voor de babykamer gekocht en de kamer geverfd! Dus die is nu klaar! Nog even inrichten en dan kunnen de kleertjes enz eindelijk de kast in!

Zondag hadden we een rustig dagje, ik was doooodop en had het toch een beetje moeilijk met het overlijden van mijn moeder 4 jaar geleden op 26 april.. Dus meer dan slapen en vast wat vooruit bloggen heb ik niet gedaan haha!

 

Tot de volgende update!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

15 comments

Tammooo verdammo 5 maart 2016 - 12:42

Tammmooooo verdammmoooooo

Reply
Geertje 28 april 2015 - 08:24

Het is een fase!!! (ik blijf het hier ook maar steeds denken…)
Wat een gezellige foto’s! En die fiets! (jaloers)

Reply
Tamara 28 april 2015 - 13:49

Het is een fase het is een fase het is een monster…. Hahahaha

Reply
janske 27 april 2015 - 17:02

die boterham…de vlegel!
leuke foto’s! 🙂

Reply
Sylvie 27 april 2015 - 11:43

Ik ook ik ook! 😉 Ivar ligt lekker zijn middagdutje te doen dus ik ren naar beneden en open je blog! Hihi! Leuk dat je meer foto’s plaatst, wat mij betreft mag dat blijven! Voyeur dat ik ben…

Reply
Saskia 27 april 2015 - 09:17

Ooh Senna heeft ook zo zijn buien 🙁 ik hoop ook dat het minder wordt als de baby er is!

Reply
Tamara 27 april 2015 - 09:30

Vreselijk he? Maxim heeft ze allemaal overgeslagen gelukkig! Maar Floris is echt draaaama haha

Reply
Joyce@joyfromjoyce.nl 27 april 2015 - 08:27

Boefje is Floris!

Reply
Tamara 27 april 2015 - 08:43

Ja pfff! Haha

Reply
Nicky 27 april 2015 - 08:24

Voordat we de deur uitgaan even wat blogs lezen 🙂
Wat vervelend van je ogen, inmiddels al beter? Leuk dat je nu aan de babykamer kunt gaan werken.

Reply
Tamara 27 april 2015 - 08:43

Ja zijn al beter! Alleen nog wat gevoelig! Fijne dag!

Reply
Cassandra 27 april 2015 - 08:21

Deze rebelse mama heeft je weekoverzicht wel gelezen hoor. Hoeveel tijd kost dat nou ?
Ben benieuwd naar Hoe de babykamer Is geworden! Fijne dag! Xx

Reply
Tamara 27 april 2015 - 08:43

Hahahaha! Topper! Jij ook fijne dag!!

Reply
Suzan 27 april 2015 - 08:06

Nou toevallig heb ik wel heel braaf je blog gelezen ?

Reply
Tamara 27 april 2015 - 08:42

Je bent een topper! Haha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.