Mommy’s diary Monday

by Tamara

mommy diary mondayHet is alweer maandag en dus tijd voor een nieuwe Dairy Monday! Deze week begon eigenlijk zoals alle andere, maandag ging Maxim naar school en smiddags zou hij naar logopedie, maar zijn logopediste belde af omdat ze ziek was. Toen dacht ik nog: balen zeg! Is het eindelijk mooi weer ben je ziek!

Nou die nacht begon het hoor, Maxim werd eerst om 11 uur wakker, om na een knuffel weer te gaan slapen en vervolgens om half 11 drijfnat bezweet wakker te worden. Flinke koorts en helemaal niet lekker. Dus fijn bij pappa en mamma in bed! Maxim slaapt altijd heel erg diep, maar beweegt en praat ontzettend veel in zijn slaap. Dus wij hebben amper geslapen! Oeps!

Na dinsdag lekker rustig aan gedaan te hebben had ik goede hoop dat hij vast beter zou zijn woensdag, fout gedacht, om half 4 schrok hij huilend wakker en dus maar weer lekker bij mamma liggen. Helaas vielen we weer in slaap, dus hebben we smiddags voor het eerst sinds heeeeeel lang samen een dutje op de bank gedaan.

image

Die woensdag werd mijn kraampakket geleverd, ( met enoooooorme kraamverbanden jippie!) en s’avonds had ik de telefonische intake van kraamzorg. Was een fijn gesprek, alleen ik heb geloof ik wel 5 x gezegd dat ik dat vreselijke mens van vorige keer niet weer wil! Hahah!

Donderdag was Maxim weer fit genoeg om weer naar school te gaan, helaas was Floris nu wel ziek, dus het bleef bij een beetje thuis zitten! Ook had ik weer eens tijd om een paar fatsoenlijke buikfoto’s te maken, dit blijft er een beetje bij aangezien Floris de grote spiegel op onze kamer omgeduwd heeft! 🙁

DSC_0156

 

Vrijdag bleek Maxim toch nog niet helemaal beter te zijn, hij kwam helemaal overstuur uit school en had volgens zijn juf de hele ochtend gehuild. Zo ontzettend sneu! Ook stapte ik op een beetje een vreemde manier van mijn fiets waardoor ik denk ik een bad verrekte ofzo, want het deed toch een pijn onder in mijn buik!

Zaterdag behalve de weekboodschappen heel rustig aan gedaan want ik had weer verschrikkelijke last van hele pijnlijke harde buiken. Het is dat ze alles de vorige keer opgemeten hebben bij de vk en de baby goed beweegt want ik maak me hier toch wel vaak zorgen om. Woensdag mag ik weer op controle en dan toch maar aangeven hoe eng ik dit vind!

Zondag dus ook maar niet zoveel gedaan, Richard voelde zich ook niet lekker dus ik ben even met Maxim naar de winkel gefiets om er toch nog even uit te zijn. Daarna gezellig samen koekjes gebakken!

 

Dat was mijn weekoverzicht alweer! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!!!

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Kimberley 16 maart 2015 - 17:41

Ahh, allemaal ziekjes geweest. Nu wel beter, hoop ik? En ga jij eens heel snel een nieuwe spiegel halen, ik wil buikfoto’s, haha.

Reply
Tamara 17 maart 2015 - 09:21

Jaaa nu weer beter! Haha! Ga binnenkort even een spiegel kopen, tot die tijd gebruik ik de zelfontspanner wel 😛

Reply
Monique 16 maart 2015 - 13:39

Arme Maxim…sneu als die kleintjes ziek zijn. Beterschap hoor!
Die harde buiken even in de gaten houden hoor. Wat je zegt, bij de controle gewoon weer aangeven. Kan me voorstellen dat je dat wel eng gaat vinden steeds. Rustig aan!
Jij ook een fijne week!

Reply
Tamara 17 maart 2015 - 09:21

Lieff dankje! Ja heel vervelend! Probeer rustig aan te doen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.