Wat moeten we eten vandaag? + kortingscode.

by Tamara

Vinden jullie het ook altijd zo lastig om elke dag weer avondeten te verzinnen? Ik merk dat als ik een boodschappenlijstje maak voor de weekboodschappen en het weekmenu daar op zet, dat ik toch elke keer weer hetzelfde eet. Ik wil wel eens wat nieuws proberen, maar ik vind het toch een beetje lastig om dingen te bedenken. Van Marley Spoon mochten we een maaltijdbox met daarin twee maaltijden kiezen. We hebben al eens eerder maaltijdboxen besteld en ik vind dat zelf heel erg handig werken omdat je zo een complete maaltijd hebt voor je hele gezin met daarin genoeg vlees en je zo ook andere recepten leert maken! In deze blog vertel ik hoe het ons bevallen is en heb ik ook een mooie kortingscode voor jullie!

Wat moeten we eten vandaag? + kortingscode.

We mochten voor de maaltijdbox twee maaltijden kiezen. Nu willen we wel nieuwe recepten ontdekken, maar we willen niet al te gekke dingen eten. Dus we gingen voor een penne met roomsaus en een nasi goreng. Recepten die we zelf ook vaak eten, maar dan net even anders. Ik bestelde een box en de week daarop werd hij geleverd met een koeltransport. In de doos zaten twee zakken met daarin de maaltijden. We hebben wel eens eerder een maaltijdbox gehad van een ander merk en die maaltijden waren best wel klein. Er zat net genoeg in voor ons beide zeg maar. Dat is bij deze Maaltijdbox absoluut niet zo. Je kunt er zelfs bijna twee keer van eten!

De penne met roomsaus.

Op woensdag aten we de penne met roomsaus. Dit is een gerecht met kipfilet, veel groenten en spekjes. Nu ben ik momenteel aan de weightwatchers, dus ik heb het zonder de spekjes gegeten, maar het was erg lekker! Bij de recepten van Marley Spoon zit een uitgebreide omschrijving met hoe je het recept moet maken, dus dat is heel erg fijn als je niet zo’n keukenprinses bent net als ik haha. Er zat lekker veel groenten in en het was meer dan genoeg voor ons allemaal.

De Nasi Goreng.

Het tweede gerecht was de Nasi Goreng. Ook hier zaten lekker veel groenten doorheen! Normaal doe ik zelf altijd kip door de nasi, maar hier zaten blokjes gekookte ham doorheen! Ook dit was een flinke pan vol en we hebben zelfs nog wat bewaard voor de volgende dag! Het was erg lekker!

Wil je zelf zo’n box proberen? Bestel hem nu met 25 euro korting.

Ik ben heel erg enthousiast over de boxen. We hebben ze al een paar keer eerder zelf besteld en toen bevielen ze echt ontzettend goed. Deze keer was er iets mis gegaan met 1 van de gerechten en dat werd meteen opgelost door Marley Spoon, ook een hele goede service dus! Wat ik echt een voordeel vind is dat je door de boxen op een hele makkelijke manier nieuwe recepten leert kennen en gezond en gevarieerd eet.

Ik heb ook een leuke kortingscode voor jullie! Wanneer je via mijn site een box besteld en de code: THEMOMMYDIARIES invult, dan krijg je 25 euro korting op een box tot en met 31 januari! Is mooi meegenomen toch?

Je besteld je Marley Spoon Box hier.

Succes en eet smakelijk!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Marley Spoon.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.