Miranda | Review musical Doornroosje.

by Tamara

Gastblogger Miranda ging samen met haar dochter naar de musical Doornroosje van Van Hoorne Entertainment! Ieder meisje dat helemaal stapelgek is op prinsessen en zingen, moet toch een keer naar deze musical toe? Wat Miranda en haar dochter van deze musical vonden, lees je in deze blog.

Review Doornroosje de musical!

Terwijl de Mommydiaries met haar gezin rond wandelt bij het kasteel van Doornroosje in Euro Disney loop ik (Miranda) met mijn dochter het theater binnen voor de voorstelling van Doornroosje en we hebben er super veel zin in !

Nadat we onze jassen hebben afgegeven bij de garderobe lopen we langs de Merchandise en kopen daar de cd van de musical zodat we op de terugweg nog even heerlijk na kunnen genieten en natuurlijk meezingen !! En we kopen een prachtige haarband met … lampjes !!!

Zo, het zakgeld van dochterlief is weer op en we gaan op zoek naar onze zitplaatsen. In een uitverkocht theater is dat niet eenvoudig maar we vinden op aanwijzingen van een medewerker eindelijk de trap naar het balkon. We zitten super hoog maar wat een prachtig uitzicht hebben we op het toneel.

En dan gaat het doek omhoog en begint de voorstelling.

We genieten een uur lang van Doornroosje, haar 3 goede feeën en het tovernaarsduo Fien en Titus.

Het verhaal

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Bron: van Hoorne entertainment

 

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop de voorstelling is er een after-party en kun je nog even lekker dansen en zingen maar er is ook een Meet en Greet. Alle acteurs gaan tijdens deze Meet en Greet graag met je op de foto. En daar maken wij dankbaar gebruik van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enne… Kom je verkleed naar het theater, dan kan je mee doen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Wij wisten dit helaas niet maar vele andere mama’s wel. Er waren heel veel mooie prinsjes, prinsesjes en zelf een mini Fien & Titus in de zaal.

Wil je zelf de voorstelling bezoeken ? Neem een kijkje op de site van van Hoorne en klik op de speellijst. Wie weet is Doornroosje binnenkort ook bij jou in het theater te vinden.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.