Mijn week in outfits.

by Tamara

Afgelopen week deed ik iets dat ik normaal heel erg eng vind! Ik liet een aantal van mijn outfits aan jullie zien op instagram en er werd ontzettend leuk op gereageerd. Zo leuk zelfs, dat ik het best aandurfde om er iets vaker wat mee te doen. Ik ben gek op kleren en heb ook een heleboel leuke kleren, dus waarom niet gewoon trots zijn en ze laten zien? In deze blog wil ik jullie laten zien welke outfits ik afgelopen week droeg. En neeee, ik weet dat ik geen maatje S heb, maar misschien is dat ook wel leuk om eens te zien! Ohja, het staat niet op dagen, want ik begon er ergens midden in de week mee. Nouja.. Zo is het ook wel leuk om te zien toch?

Dag 1.

Op dag 1 droeg ik een jurk die volgens Richard op een theedoek lijkt! De zeurpiet! Hij is juist zo ontzettend leuk! Ik was al een hele tijd op zoek naar een langere jurk met streepjes en ik heb in deze een grote favoriet gevonden! Het enige nadeel is wel dat hij van viscose is en viscose krimpt nogal. Maaar… Je schijnt het ook weer te kunnen ontkrimpen, dus dat ga ik eens proberen!

Dag 2

Op dag 2 droeg ik een outfit zoals ik al jaren niet heb gedragen. Ik mocht een tijdje geleden bij Zalando Lounge wat dingen uitzoeken en kwam o.a. dit setje tegen. Tamara en een korte broek? Die had ik al jaren niet aangehad! Maar inmiddels zijn we vriendjes en heb ik dit superleuke exemplaar van Vila al heel erg vaak gedragen! Ik kende Zalando lounge nog niet zo heel goed. Ik had al jaren een account en al meerdere keren mijn mandje volgegooid, maar ik snapte niet helemaal hoe het werkte met zo’n outlet ofzo. Inmiddels wel en heb ik zelfs al een tweede bestelling geplaatst! Oeps! Haha.

Oh trouwens, ik heb naar aanleiding van mijn instagram post een aantal volgers naar Zalando gestuurd, maar toen was die sale al afgelopen. De acties duren namelijk drie dagen, dus je moet er heel erg snel bij zijn als je iets wil hebben! Maarrr, je kunt dan ook wel een heleboel spullen met een hele toffe korting kopen!

Wil je flink besparen op horloges en sieraden? Dan moet je zeker Zalando Lounge’s Summer Festival of Style in de gaten houden. Je bespaart tijdens dit festival tot wel 75% op horloges en sieraden van o.a. Michael Kors en Diesel! Daarnaast maak je kans op een gratis horloge voor jou en een vriend/vriendin in de winactie!

dag 3

Op dag drie droeg ik een grijsgroene shapingbroek en een blouse met stippen die ik ook bij Zalando lounge kocht. Ik zocht al een hele tijd een leuke blouse met stippen en die heb ik nu gevonden! Hij is zoooo leuk met die pofmouwtjes! Echt een groot favoriet!

Dag 4.

Weet je wat ik graag zou willen zijn? Een bloemetjes gordijn! Haha! Ik had dit jurkje van Object al heel lang op het oog en toen ik ineens zag dat hij afgeprijsd was, besloot ik hem te bestellen! Hij is toch echt ontzettend leuk? Mijn allerliefste vriendje vond dat ik op een bloemetjes gordijn leek, ( hij is zo lekker complimenteus ook! haha) maar dat kan me niet schelen! Ik vind hem echt heel erg leuk!

Dag 5 .

Op dag vijf droeg ik dit jurkje van Garcia, ook een jurk die al heel lang op mijn wishlist stond, maar die ik steeds niet kocht. Nu heb ik hem dan eindelijk en ik vind hem in het echt net zo leuk als ik had verwacht! Ik vind dat detail op de achterkant ook zo leuk!

Dag 6.

En tot slot, dag zes! Mijn nieuwe lievelingsjurk! Misschien dat jullie hem al een paar keer voorbij hebben zien komen op Instagram, waar ik steeds twijfelde om hem te kopen, maar eeeeindelijk heb ik hem! Het kostte me drie bestellingen bij drie verschillende webshops ( want er werden twee geannuleerd) en eeeeindelijk heb ik hem gekocht! Hij is van Fabienne Chapot en volgens mij is hij inmiddels overal uitverkocht.. helaas!

 

Wat vinden jullie van deze outfits? En zal ik het vaker doen? Zo’n blog plaatsen?

Geschreven in samenwerking met Zalando Lounge,

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Kelly 2 juli 2019 - 16:04

Ajb vaker outfitposts hou dr zo van 🙂 toffe kleding heb je en staat je super, vond vooral garcia jurkje te leuk

Reply
Carin 2 juli 2019 - 08:49

Jurkjes zijn echt super leuk en misschien geen maatje ‘s maar je ziet er super goed uit hoor

Reply
Angelswereld 2 juli 2019 - 07:41

Super leuk om te zien! Ik zeg vaker doen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.