Mijn favoriete producten voor de eerste 6 maanden.

by Tamara

Ik vind het wel grappig dat de ontwikkeling op het gebied van babyspullen zo ontzettend snel gaat, dat ik bij elk kind weer nieuwe favoriete producten heb. Zeker nu bij mijn vierde kindje heb ik weer zo ontzettend veel leuke nieuwe dingen ontdekt en ik heb best wel een aantal dingen waar ik inmiddels echt niet meer zonder kan. In dit artikel vertel ik jullie over mijn favoriete producten van de eerste zes maanden van mijn baby!

Bij de reacties werd de draagdoek of een draagzak heel vaak als onmisbaar bestempeld.

Hier vind je een review over een Ergobaby draakzak

Mijn favoriete producten voor de eerste 6 maanden.

Ledikantdeken van Witlof for kids.

Dit was echt een enorme favoriet, niet alleen als ledikantdekentje, maar ook als heerlijk warme omslagdoek tijdens de eerste maanden (kijk foto hieronder.) De ledikantdekens van Witlof zijn niet alleen heeel erg mooi, maar ze zijn ook nog eens superhandig. Aan de onderkant zit namelijk elastiek om te hoekjes waardoor je de hoeken om het matrasje kunt doen. Het dekentje kan dit nooit omhoog schuiven! Ik heb een heleboel trappelkinderen die altijd in de nacht zonder deken lagen, dus dit is wel echt ideaal.

De  Witlof tuck in ledikantdeken koop je hier.

Het babynestje van Done by Deer.

Iets dat we nu met zes maanden nog steeds gebruiken is het babynestje van Done by Deer. Ik zag ze in mijn zwangerschap bij iedereen voorbij komen en twijfelde heel erg of het nou handig zou zijn of niet, maar ik vind het inmiddels een echte musthave. In de eerste weken sliep Sarah heel erg veel in de box en dan lag ze heerlijk in haar nestje. toen we hem na een tijdje niet zoveel meer gebruikten wilde ik hem te koop zetten, maar toen ging ze over naar haar ledikantje en daar wilde ze gewoon niet in slapen. Pas doen we het nestje er weer in legden sliep ze er weer in. Nu hebben we overigens de onderkant open, dus ze past er nog wel een tijdje in.

Het Done by deer babynestje koop je hier.

Hydrofiele luiers.

Ik had van Lauren net alle hydrofiele luiers bij de schoonmaakdoeken gegooid toen ik erachter kwam dat ik weer zwanger was. Nu vond ik bij Lauren die van de hema het meest fijn, maar voor Sarah heb ik heel erg veel die van de Zeeman en van Jollein gebruikt. Die van Zeeman zijn wat kleiner, maar nemen wel heel erg veel vocht op. Die van Jollein nemen ook veel vocht op maar zijn ook wat groter. Dus een combinatie van die twee was heel erg fijn!

Beddengoed van de Wibra.

Ik krijg heel erg veel complimentjes over mijn ontzettend leuke onderlaken uit het bedje van Sarah! Ik heb hem gekocht bij de Wibra (volgens mij voor 5 euro) aan het einde van mijn zwangerschap. Ze zijn niet heel erg zacht, maar ze blijven wel heel erg lang mooi en goed.

Rompers van de Wibra.

Nog zo’n favoriet van de Wibra zijn de rompers. Ik heb voor Lauren ooit eens een hele stapel gekocht (volgens mij 3 euro per stuk) en die gebruik ik nu ook voor Sarah. Ze zijn namelijk helemaal prima nog!

Snoozebaby ledikantdeken.

slapen zonder huilen

Nog een ledikantdeken? Ja absoluut! Want ik kan niet zonder deze ledikantdeken van Snoozebaby. Ik heb hem al sinds Lauren een baby is en ik gebruik hem nu voor Sarah. Bij ons op zolder kan het namelijk best wel koud worden en Sarah wil niet slapen in een slaapzak, dus 2 dekens is heel erg fijn. De ledikantdeken is niet alleen supermooi, maar hij blijft ook als nieuw en zelfs na bijna 3 jaar is hij nog superzacht en heeft hij nog niet 1 pluisje.

De Snoozebaby ledikantdeken.  koop je hier.

Koeka Elba boxkleed.

Nog één van de dingen die ik weg had gedaan was de box, incl het boxkleed en alle spullen daarbij. Dus die moesten ook opnieuw gekocht worden. Ik koos voor het Koeka Elba boxkleed in de kleur water pink. Nu na een half jaar is hij nog steeds heel erg mooi en hij is heerlijk dik. Bij de oudste drie hadden we 2 kleden in de box liggen omdat het anders een beetje hard was, maar dat is bij deze niet nodig. Ik heb de bijpassende boxzak er ook bij.

Je vind hetKoeka Elba boxkleed. hier en de Koeka Elba boxzak.  hier.

Babyproducten van Naif.

Tot slot de babyproducten van Naif. Deze leerde ik kennen tijdens de zwangerschap van Lauren. Floris had destijds nog heel erg veel last van eczeem en ik zocht me rot naar producten waar zijn huid wel goed op reageerde. Uiteindelijk bestelde ik eens een wasgel van Naif en sindsdien gebruik ik die producten heel erg veel. Lauren en Sarah hebben niet zo’n gevoelige huid en dus wissel ik het bij hun af met zwitsal (ruikt zo lekker haha)

DeProducten van Naif. koop je hier.

 

Wat is jouw favoriete babyproduct? En gebruik jij ook één van de dingen die hier bovenin het lijstje staan?

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Renate 9 mei 2018 - 15:50

Wauw geen idee dat ze bij de Wibra zo een leuke dekentjes hebben!

Reply
Mirjam 14 april 2018 - 13:50

De cosleeper zou ik echt niet meer zonder kunnen, met nachtvoedingen en borstvoeding ideaal! Ik begreep dat zo’n nestje afgeraden word om in te slapen, omdat het hetzelfde effect heeft als van die stoot randen in een bedje. Te weinig zuurstof o.i.d.

Reply
Chaya 9 april 2018 - 09:45

De voetenzak van Lodger vond ik echt fijn. Zeker met die koude dagen was dit ideaal. Voor het slapen is de puckababy slaapzak top.

Reply
Kim 8 april 2018 - 20:58

Hydrofiele luiers! Ik heb een wiegdeken van Koeka, die heerlijk warm zijn. Ik kan ook echt niet zonder een draagdoek. En wikkeldoeken zijn hier veel gebruikt en nog!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.