Mijn favoriete outfits van mijn dochters.

by Tamara

Groeien jullie kinderen ook zo hard? Echt ik weet niet hoe het kan, maar die van mij lijken per dag te groeien en ze groeien continue uit hun kleding. Vorig jaar had ik bijvoorbeeld in de sale een hele stapel tshirts voor Lauren gekocht met het idee dat ze die dan dit jaar aan zou kunnen ( maatje groter gedaan enzo) maarehh, ik kon ze meteen in de kast van Saar leggen, want ze zijn Lauren alweer te klein. Hetzelfde met de jongens trouwens, ik snap er niets van, want ze eten helemaal niks! Haha! Ik krijg op instagram heel erg vaak de vraag waar bepaalde kleding van is en daarom leek het me wel leuk om eens een outfitpost te doen met kleding van de meisjes! Hieronder mijn favoriete outfits van mijn dochters!

De stijl van mijn meisjes.

Het hebben van twee zoons en twee dochters lijkt heel erg handig qua doorschuiven van kleding, maar hier is het helaas een beetje een tegenvaller. Maxim en Floris hebben bijvoorbeeld een hele verschillende bouw en veel kleding die Maxim heeft gedragen, zit gewoon niet zo mooi bij Floris, omdat Floris veel smaller gebouwd is. Bij de meisjes valt het wel mee, ze hebben een beetje dezelfde bouw, maar toch vind ik bepaalde dingen van Lauren niet mooi staan bij sarah. Zo droeg Lauren als baby heel veel een beetje tuttige jurkjes en die stonden Sarah helemaal niet!

Ik zou mijn smaak qua meisjeskleding omschrijven als stoer, maar toch meisjesachtig. Ik vind het heel belangrijk dat ze vooral gewoon kind kunnen zijn, kleding die lekker zit en vies mag worden. Natuurlijk kleed ik ze soms wel aan in kleding waarbij ik het niet zo’n succes vind als er vlekken en gaten inkomen, maar ja.. Daar heb je weinig over te zeggen haha!

Waar ik kleren voor de meisjes koop.

Ik koop eigenlijk overal kleren voor de meisjes en ze hebben ook vanalles in hun kast liggen, maar ik heb wel echt twee favoriete webshops. Sinds een jaar bestel ik heel veel bij Schattigebabykleertjes.nl Hier verkopen ze merken zoals Quapi, Koko-noko, Dirkje , Tumble ‘N Dry en nog veel meer! Een ontzettend leuke webshop en ze verkopen er kleren tot aan maat 140! Dus je kunt er niet alleen voor babykleren terecht!

Dit jurkje kregen we opgestuurd van Quapi, één van onze favoriete merken voor de meisjes! Ik vind hem zo leuk staan!

Deze jurk is ook van Quapi! Hij is zo leuk!

Voor Lauren kan ik niet zoveel leuks meer vinden bij de Zara, voor Sarah wel. Dit hele setje is van de Zara!

Weer een jurkje van Quapi! Dit is echt mijn favoriete jurk voor Lauren!

Ook zon leuke outfit! Ik merk dat Saar heel vaak nog zachte broekjes draagt, maar dit is een spijkerbroekje van hele zachte stof! Het shirtje is van Dirkje en heb ik ook voor Lauren! Het broekje is van Name-it.

Vorig jaar ontdekte ik het merk koko-noko, echt een superleuk merk! Lauren heeft er heel veel kleertjes van, Vooral de spijkerbroekjes zijn heel fijn!

Ohhhh ik vind deze outfit zooo leuk!! De schoentjes zijn van Bunnies en zijn te verkrijgen op hun site! Ze zijn helaas gestolen in Frankrijk, zo balen!

Sarah draagt Zara en Lauren draagt haar lievelingshirt van Quapi en een spijkerbroek van Blue Seven.

 

Deze blog bevat enkele items die ik heb gekregen.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Ilona 27 mei 2019 - 10:24

Op die site bestel ik ook heel vaak kleding, vooral voor mijn dochter. Ik ben zelf dol op Tumble n dry, zo’n leuk merk hè! Je dochters zien er echt heel leuk uit!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.