Mijn favoriete outfits bij mooi weer!

by Tamara

Afgelopen week kreeg ik van iemand een berichtje op instagram dat ze mijn kledingsmaak zo leuk vind. Nou, ik was serieus helemaal verbaasd. Als er één ontzettend niet modieus persoon is, dan ben ik het wel! Haha! Om nog wat complimentjes uit te lokken (want ja, zo ben ik nou eenmaal) plaatste ik een foto van mijn outfit in mijn stories en daar kreeg ik een heleboel vragen over! Waar de kleding van was en waar ze het konden kopen. Nou, ik voelde me helemaal een fashion bloggert hahah. Maar goed, vroeger deed ik wel eens een outfitpost op mijn blog alleen doe ik dat niet zo vaak meer, omdat ik echt totaal niet tevreden ben over hoe ik eruit zie. Misschien hebben jullie mijn afvalperikelen meegekregen, maar momenteel ben ik heel hard aan het werken om weer wat gezonder te worden en beter in mijn vel te zitten! Maar goed, ook als je wat zwaarder bent, kun je er nog best leuk uit zien en daarom dacht ik, ik ga jullie gewoon laten zien wat ik deze week allemaal droeg! kijken jullie mee?

Mijn steeds veranderende kledingstijl.

Misschien is het een beetje gek en er is ook een grote kans dat ik hiermee de enige ben hoor. Maar eens in de zoveel tijd, veranderd mijn hele kledingsmaak en dan wil ik echt gewoon allemaal andere kleren. Niet perse omdat het dan in de mide is ofzo, maar ik weet niet. Mijn smaak is denk ik net zo wispelturig als ik zelf ben haha. Ik bedoel, als ik naar mezelf van een paar jaar geleden kijk, toen droeg ik zelfs als de mussen van het dak vielen nog een lange spijkerbroek en een tshirt. Daat leefde ik gewoon in. In de winter deed ik er wel eens een vest bij aan, maar verder kon je me dus uittekenen in een spijkerbroek en een tshirt. de laatste jaren is mijn kledingstijl wel iets vrouwelijker geworden. In mijn kast vind je nu jurkjes, bloesjes en vooral wat meer kleur. Alleen printjes droeg ik nog niet echt veel, want ik vond dat zo opvallend staan en niet echt iets voor mij. Tot ik bij iemand op instagram een print broek zak met een gewoon wit tshirt. Stond superleuk! Dus ik besloot wat voor mezelf te shoppen. Het enige dat ik niet echt kan vinden zijn mooie witte sneakers. Die die ik nu heb zijn behoorlijk aan vervanging toe haha. Ik heb laatst wel leuke gezien van Mason Garments, maar die waren toen niet in mijn maat. Dus ik moet nog maar even verder kijken.

Outfit 1.

Dit is toevallig ook de outfit die ik vandaag aan heb haha. Een wit shirt van Levi’s en een broek van B.young. Die broek is echt zo fijn! Hele lichte en dunne stof, dus ideaal als het lekker weer is.

Outfit 2.

Deze blouse was het eerste item van Scotch en Soda dat ik ooit kocht. En door deze blouse was ik dus meteen verknocht aan dat merk. Inmiddels heb ik er heel wat shirts en bloesjes van! Ik draag hem met een roze korte broek van Vila.

Outfit 3.

Altijd als ik deze jurk aan heb, krijg ik heel erg veel complimentjes. En dat terwijl Richard hem echt vreselijk vind en elke keer het bloemetjes gordijn liedje begint te zingen als hij me zo ziet. Zucht. Maar ik vind hem leuk, dus blijf hem gewoon dragen haha.

Outfit vier.

Bijna hetzelfde als de eerste, alleen dit keer heb ik mijn Tommy Hilfiger tshirt aan en een blauwe broek van Ichi. Elk jaar koop ik een paar van deze basic shirtjes, ze zijn lekker lang en blijven heel lang mooi!

Outfit vijf.

Foto gemaakt in ons oude huis, maar wel een favorietje. De short is van Garcia en de blouse weer van Scotch en Soda.

Zo, dat waren mijn favoriete outfits van dit moment op een rijtje! wat draag jij het liefst met warm weer? Ik ben heel benieuwd!

 

Dit artikel is gesponsord

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.