Mijn favoriete Babyproduct. Naïfcare!

by Tamara

Bij mijn oudste zoon Maxim kocht ik qua babyverzorging eigenlijk alles wat er maar in de aanbieding was. Gelukkig kon zijn huidje ook tegen alles, want hij had nooit ergens last van. Ik had niet het idee dat er nou heel erg veel verschil kon zitten in babyproducten en ik lette er dan ook alleen maar op of het lekker rook. Bij Floris was dat een ander verhaal, meteen in de eerste week werd al duidelijk dat zijn huidje niet zo goed reageerde op al die producten en toen hij op een gegeven moment zelfs jeuk en eczeem kreeg, gooide ik al die rommel zo in 1 keer weg!

image

 

Toch moet een kind af en toe gewassen worden en dus ging ik op zoek naar wat milderen producten. Niet echt met succes, want als het wel god hielp tegen zijn droge huidje stonk het en wanner het dan wel lekker rook, had hij meteen weer overal jeuk!

Voor Lauren heb ik dan ook van te voren niet te veel verzorgingsproducten aangeschaft. Ik wilde eerst maar eens rustig testen of ze wel tegen al dat spul kon. Toen merkte ik een merk op waar heel veel bloggers heel erg enthousiast over waren, namelijk Naïf care. Ik was dan ook heel erg blij toen ik de milky bath oil en de washgel mocht testen! Wat mij het eerste opviel was de heerlijke geur! Ja sorry, ik ben zo’n iemand die in de winkel aan alle wasmiddel gaat ruiken tot ze een lekker ruikende heeft gevonden, ik moet altijd eerst even ruiken!

image

Nadat de geur was goedgekeurd gingen we het eens even bad proberen. Je hebt niet zo heel veel van de olie nodig, dus het is lekker zuinig in gebruik. Ik waste Lauren met de wasgel ( en waste stiekem mijn armen en handen oog even mee haha) en haalde haar na het afspoelen wee uit bad! Het resultaat? Een heeerlijk zacht babyhuidje wat echt ontzettend lekker rook!

Nu ik er zo positief over was bij Lauren, wilde ik het ook wel eens testen bij Floris. Dus, Floris in het grote bad, olie erin en wassen met de wasgel en afwachten maar. Ik hoopte zo dat hij er geen last van zou krijgen, ik vind het namelijk altijd verschrikkelijk sneu als hij zo’n jeuk heeft. Maar wat bleek? Een heerlijk zacht huidje en geen jeuk! Super toch? Nu had ik eindelijk een product gevonden waar Floris wel tegen kon en het ruikt ook nog lekker!

Hele blije schone baby!

Hele blije schone baby!

Ik ben dus ontzettend positief over dit merk!

Wil je het nou ook zelf proberen? Voor de mensen uit Veendam, het is te koop bij de superleuke winkel Mijnnnn Kamer ( de eigenaresse is ook fan! Haha) Voor de rest is het verkrijgbaar op de site van Naïfcare zelf.

Naamloos

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Michelle 14 september 2015 - 05:05

Ik kende het eigenlijk helemaal niet maar na het gelezen te hebben heb ik het wel genoteerd. Schattige foto´s ook!

Reply
Simone 12 september 2015 - 14:57

Ik lees er altijd heel veel positieve dingen over. Tot nu toe reageert onze zoon nog goed op wat we in huis hebben van Zwitsal dus is Naïef nog niet nodig :).

Reply
Debby Riemens 12 september 2015 - 10:26

Ik heb er veel positieve reviews over gelezen. Maar ik heb nog een hele grote voorraad zwitsal dus die maak ik eerst maar op. Max kan er wel goed tegen gelukkig.

Reply
Charlotte 12 september 2015 - 09:39

Ik ken het niet, wij gebruiken meestal zwitsal

Reply
Geertje - Stay At Home Mama 12 september 2015 - 09:05

Ik heb het zelf nooit gebruikt…. gebruikte vooral Zwitser en Natusan, heerlijk!

Reply
Malou 12 september 2015 - 08:51

Misschien moet ik dit ook maar eens proberen!

Reply
Saskia 12 september 2015 - 08:05

Wij zijn er ook gek op, heerlijk spul!

Reply
Bien 12 september 2015 - 08:00

Klinkt wel goed! En schattige foto’s van Lauren!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.