Mijn doelen voor de zomervakantie.

by Tamara

Vanaf vandaag is het dan zover! Floris en Lauren moeten vandaag nog naar school en daarna hebben we zes weken vakantie. Zes weken waarin we gaan uitrusten, zoveel mogelijk leuke dingen gaan doen en lekker tot rust gaan komen. Maar daarnaast zijn er ook een paar dingen die ik deze zomervakantie echt gedaan wil hebben, naast al het luieren en genieten. En die doelen vertel ik jullie in deze blog.

Achterstallige klusjes in huis.

We hebben hier in huis een aantal klusjes die we steeds voor ons uit blijven schuiven, maar waarvan ik vind dat we ze nu echt eens moeten gaan doen. Het schilderen van de kozijnen bijvoorbeeld en het opnieuw schilderen van het plafond van de badkamer.

Speelgoed en kleding uitzoeken.

Hier ben ik inmiddels al mee begonnen. Mijn kinderen hebben een beetje teveel speelgoed en hoewel ze met vrijwel alles wel veel spelen, wil ik gewoon even een keer alles goed uitzoeken. Er is bijvoorbeeld heel veel dat het niet meer doet of waar de batterijen van leeg zijn. Mijn moeder zei vroeger wel eens dat je eens in de zoveel tijd moet opruimen alsof je gaat verhuizen! Best een goede denk ik.

Boek afmaken.

Ik heb echt een heeeel tof idee voor een boek, maar ik kom er steeds maar niet aan toe om te beginnen. Daarnaast heb ik nog twee liggen die ik af moet maken.. Hahha.

Zelf dingen met de kinderen ondernemen.

Hoewel ik best wel veel in mijn eentje doe met mijn kinderen, vind ik het toch wel lastig om in mijn eentje wat te gaan doen met vier kinderen. Maar deze vakantie wil ik dat wel gaan doen. Ik wil gewoon niet drie weken thuis zitten niksen haha.

Sporten weer oppakken.

Een half jaar geleden moest ik noodgedwongen stoppen met sporten omdat mijn knieeen zoooooveel pijn deden. Inmiddels gaat het stukken beter, dus ik wil het weer oppakken!

 

Hebben jullie nog dingen die jullie deze zomervakantie gaan doen?

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

ByJon 12 juli 2019 - 08:37

Speelgoed en kleren opruimen doe ik ook altijd. Verder gaan we nog twee weken op vakantie in eigen land. En net zoals jullie nog wat klusjes.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.