Mijn allermooiste buikfoto’s.

by Tamara
striae voorkomen

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het zwanger zijn af en toen niet een beetje mis. Hoewel ik tijdens de zwangerschap van Lauren heel erg bewust afscheid heb genomen van het idee om ooit nog zwanger te raken, merk ik dat ik af en toe wanneer ik terugkijk naar mijn zwangerschapsfoto’s dat ik toch wel een soort van heimwee heb. Mijn laatste zwangerschap was niet de makkelijkste, ik had echt last van alle kwaaltjes waar je maar last van kunt hebben en vooral de laatste 2 maanden vond ik het zwanger zijn heel erg zwaar. Toch is het zo’n ontzettend bijzondere periode in mijn leven geweest, waar ik met zoveel liefde op terugkijk.

Ik vind het ontzettend leuk om terug te blikken op mijn zwangerschappen en toen ik laatst mijn telefoon aan het leeghalen was, vond ik een heleboel buikfoto’s van de zwangerschap van Lauren die ik vandaag met jullie wil delen.

image

Hier was ik echt net zwanger, ik was in de maanden voor ik zwanger raakte net weer wat afgevallen en ik vond het dan ook best wel gek dat ik meteen weer een ‘buik’ had. Ja ik weet dat het gewoon vet is en dat mijn baarmoeder gewoon nog achter mijn schaambot lag hier, maar het komt door de zwangerschap, dus.. hahahha.

image

Ik groeide heeeeel snel tijdens deze zwangerschap, maar hoewel mijn buik heel snel groeide, hij zat wel steeds heel hoog zodat ik eigenlijk tot het einde van mijn zwangerschap gewoon mijn eigen broeken heb gedragen.image

Op deze foto ben ik 16 weken zwanger, hoewel ik echt van dag 1 tot ruim 26 weken misselijk ben geweest, was dit toch wel de periode dat ik me het fijnste voelde. De baby trappelde er heerlijk op los, ik kon eigenlijk alles nog en zat echt helemaal in mijn zwangerschapsbubbel!

Ongeveer 20 weken

20 weken zwanger in mijn kerstoutfit. Ik was rond de feestdagen precies op de helft waardoor we de 20 weken echo in het nieuwe jaar kregen. Toen kwamen we erachter dat we na 2 stoere zoons een meisje verwachtten. Zo leuk!!

 

Genieten van de tijd dat ze nog klein genoeg zijn om gedragen te worden.

Ik denk dat ik op deze foto ongeveer 26 weken zwanger ben. Mijn buik staat er niet zo heel erg mooi op, maar dat komt vooral omdat hij gewoon spontaan genomen is. Ik was wat met Floris aan het spelen en toen nam Richard ineens deze foto.

DSC_0150 Hier ben ik ongeveer 28 weken zwanger. Ik wilde graag zo’n silhouette foto maken alleen lukte dat niet helemaal. Toch vind ik het resultaat heel erg leuk geworden! Let ook vooral even op mijn kont-ragewicht hahha.

 

30 weken zwanger

 

30 weken zwanger! Laten we maar zeggen dat vrolijk kijken niet echt mijn sterktste punt is haha. Maar wauww! Die buik!

image

Dit vind ik toch wel 1 van de mooiste spontane foto’s van mijn zwangerschap, hij is genomen net voordat ik naar de verloskundige ging en ik had een keer wel zin om me eens mooi op te maken en aan te kleden. Iets waar ik de hele zwangerschap niet zoveel zin in had omdat ik me best wel onzeker voelde en niet helemaal lekker in mijn vel zat. Achteraf vraag ik me echt af waar ik dan onzeker over was aangezien die buik toch gewoon prachtig was?

 

Precies 37 weken zwanger!

Precies 37 weken zwanger en een lucky shot met de zelfontspanner! Ok, ik moet wel toegeven dat ik 100 x heb geposeerd en foto’s heb gemaakt voordat ik eindelijk een foto had die naar mijn zin was, maar goed, dan heb je ook wat.

 39+9 van Lauren

 

Als ik een foto moet kiezen uit de hele zwangerschap die ik het aller allermooiste vind dan is deze het wel. Hoe mooi is die buik! Ik was hier 39.9 weken zwanger van Lauren en hoewel ik wel echt suuuuuupermoe was, genoot ik echt ontzettend van die laatste dagen met haar in mijn buik!image

En de allerlaatste buikfoto met 40 weken precies! Het was toen vrijdag 5 juni, het was bloedje heet en ik heb Maxim toen nog op de fiets van school gehaald (waar iedereen me voor gek verklaarde) voor mijn gevoel kon het nog wel een week duren voordat Lauren kwam, maar de volgende ochtend was ze er al!image

En nog een foto met de inhoud van mijn buik iets van 2 weken na de bevalling. Wat was Lauren nog klein hier! En wat een bos donkere haartjes! Zo mooi! (ja ik hield mijn buik in hier)

Als ik erop terug kijk dan is die zwangerschap van Lauren echt omgevlogen. Vorig jaar om deze tijd was ik nog gewoon zwanger van haar en ging ik mijn laatste trimester in, inmiddels wordt ze over 3 maanden alweer 1! Hoe gek is dat!

 

Vond je het leuk om terug te kijken op mijn zwangerschap van Lauren en zou het je leuk lijken om ook nog een terugblik van de zwangerschappen van de jongens te zien? Ik lees het graag bij de Comments!

Misschien vind je dit ook leuk

22 comments

Mama van Dijk 11 maart 2016 - 11:50

Heeel erg mooi zeg!

Reply
Marjolein 8 maart 2016 - 20:59

In een woord: prachtig! Heb ook 3 kindjes maar mis die buik ook hoor. Blijft zo bijzonder. Erg genoeg blijft dat verlangen er…

Reply
Jodi - liefthuis 8 maart 2016 - 18:38

Wauw wat een mooie foto’s en een mooie buik. Love it. Goed dat je zoveel foto’s hebt. Ik heb ook foto’s dat ik 14 weken zwanger was en echt vond dat je al heel veel zag. Als ik nu die foto’s zie, denk ik wel eens, had ik maar een buik alsof ik 14 weken zwanger was hahaha

Reply
Nathalie 8 maart 2016 - 16:59

Mooie buik had je! Ik zou graag weer zwanger willen zijn…

Reply
Michelle 8 maart 2016 - 15:44

Wat een prachtige foto’s! Ik maak zelf best wat buikfoto’s met mijn telefoon, en iedere zaterdagochtend maakt Koen een ‘goede’ met de spiegelreflex. Ben er nu al heel erg blij mee; zo leuk om terug te kunnen kijken hoe mijn buik met de week gegroeid is. Ben zo benieuwd hoe ‘t de laatste 8 weken zal gaan.

Reply
Kirsten 8 maart 2016 - 15:39

Ik heb zo geen evolutie van mijn buik bijgehouden en achteraf gezien vind ik dat jammer.. Heel erg mooie foto’s om te zien!

Reply
Vlijtig Liesje 8 maart 2016 - 11:57

De silhouette foto is mijn absolute favoriet. Die is echt supermooi.

Reply
Simpel, met een snufje liefde 8 maart 2016 - 10:49

Mooie foto’s! Het is en blijft heel bijzonder!

Reply
Manouk 8 maart 2016 - 10:16

Terugblik van je buik tijdens de zwangerschap van je zoontjes lijkt me erg leuk, ben benieuwd of dat je ze daar anders droeg. Ik zie wel verschil nu ik zwanger ben van mijn dochtertje, ze ligt meer op mijn buik om het zo te zeggen en bij mijn zoontje zat mijn buik ook in de breedte. Hier groeide mijn buik vooral in het begin erg hard. Nu nog steeds daar niet van. Ik hou van zwanger zijn, gewoon strakke truitjes dragen omdat je dan eindelijk een ‘dikke’ buik met trots kan laten zien;)

Reply
susan noordergraaf 8 maart 2016 - 09:41

wat had je een mooie buik tijdens je zwangerschap! ik heb zelf niet zo heel veel buikfoto’s en daar heb ik nu wel spijt van. zou het inderdaad wel leuk vinden om nog meer te lezen en te zien. ik vind het heel leuk om je blogjes iedere keer weer te lezen.

Reply
Carlijn 8 maart 2016 - 09:33

Wat een leuk artikel dit!!! Prachtige buik! Bij Lauren ging je idd als een speer; jeetje zo’n buik al bij 20 weken. Ik vind de foto die een silhouettefoto moest worden het allermooist. Ik vond mijn eigen zwangere, blote buik echt verschrikkelijk. Klinkt overdreven want er zit natuurlijk wat moois in, maar ik zat op het laatst onder de striae en mijn buik was echt enorm groot. Vond het gewoon niet mooi. Alleen bedekt vond ik ‘m goed 😉

Reply
Cindy 8 maart 2016 - 09:25

Prachtige foto’s, maar mijn hemel, wat een buik. Oké, het is niet je eerste, maar als ik mijn buik vergelijk met die van jou… Dan valt het bij mij nog mee haha. Mooi om zulke foto’s te hebben.

Reply
Angela - Mama met passie 8 maart 2016 - 09:06

Wat was je toch prachtig zwanger! Ik vind die foto van het silhouet en met je zelfontspanner heel mooi! En natuurlijk de foto met Lauren uit je buik 😉

Reply
Monique 8 maart 2016 - 08:53

Mooie foto’s van een mooie buik!

Reply
priscilla 8 maart 2016 - 08:46

Wat leuk om een terugblik te zien. Je buik groeide inderdaad heel snel. Mooi hoor! Zelf heb ik het niet bij gehouden per week, wat ik achteraf erg jammer vind. Ik heb tussendoor wat foto’s gemaakt, maar wel een prachtige zwangerschapsshoot gehad rond de 34 weken. Ik kijk er nog iedere dag naar 🙂

Reply
Mathiske's mama blog 8 maart 2016 - 08:41

Heel mooi! Ik zou het ook graag van je jongens lezen! Volgende maand is Emily 9maanden, dat vind ik ook zo bijzonder, dan is ze net zo lang jij ons als dat ze in mn buik zat. Lauren is geboren op 06-06 toch? Emily op 07-07

Reply
Lonneke 8 maart 2016 - 08:10

Leuk om te zien en wat een gave foto die soort zwart witte.. Tijd gaat super snel, James wordt ook over 3,5 maand een dreumes!

Reply
Charlotte 8 maart 2016 - 08:09

Ik vind die silhouette foto’s erg mooi! En die buik foto die je zelf mooi vind ook! Ik maakte bij Aukje alleen maar blote buik foto’s. Elke maand op dezelfde plek in dezelfde houding. Maar nu vind ik het wel jammer dat ik helemaal geen foto’s heb van mijn buik met kleren aan…

Reply
Marijke 8 maart 2016 - 08:01

Wat mooi om te zien zeg, Doet me helemaal terug dromen naar mijn eigen buik foto’s. Gek heh dat je je onzeker kan voelen en als je terug kijkt denkt, man ik was zo mooi met die dikke buik!

Reply
demallemolenmoeder 8 maart 2016 - 07:50

Heel erg mooi. Alleen niet echt goed voor mijn rammelende eierstokken ? Je was prachtig zwanger en ben zeker benieuwd naar nog meer buikfoto’s. Ook om het verschil te zien.

Reply
Simone 8 maart 2016 - 07:19

Ah die met floris vind ik juist heel mooi! En die silhouette foto ook. Mooi hoor. Ik verlang er zelf ook naar terug als ik mijn eigen buikfoto’s bekijk.

Reply
Nicole 8 maart 2016 - 07:11

Mooie foto’s mop. Vooral die met kerst vind ik mooi! Zelf heb ik bijna geen foto’s van mijn zwangere buik. Achteraf wel zonde!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.