Mijn allergrootste haar fiasco’s.

by Tamara

Inmiddels weten jullie wel dat ik niet vies ben van dingen uitproberen met mijn haar. En tja, als je een heleboel dingen probeert, dan loop je regelmatig een keer voor gek. Nu had ik afgelopen weekend weer iets met mijn haar geprobeerd dat niet zo goed uitgepakt was. Althans, het was wel goed gelukt, maar ik vond het niet zo heel erg mooi hahha. Wat ik afgelopen weekend met mijn haar gedaan heb? En welke vreselijke dingen ik nog meer met mijn haar gedaan heb? Dat vertel ik je in dit artikel!

Afgelopen weekend.

Wie mijn blogs vaker leest, weet dat mijn haar echt heel erg snel groeit. En dan bedoel ik ook echt heel erg snel, want ik heb het nu ongeveer een maand koper rood en ik had gewoon al TWEE cm uitgroei. Nu had ik dus mijn haar een hele tijd donkerrood hiervoor, met een hele donkere aanzet. Hele leuk die donkere aanzet, maar toen ik uitgroei kreeg en het weer ging verven, kreeg ik ineens een balkje in mijn haar.

 

Je kunt het niet zo goed zien, maar mijn uitgroei was een tintje lichter, dan kwam een stuk dat donkerder was en daarna weer een lichter stuk. Nu kun je dit voorkomen door je haar altijd in dezelfde kleur te verven, of je uitgroei altijd in dezelfde kleur te verven. Maarja, dat wilde ik niet, want ik wilde het niet weer zo donker. (het was tegen het zwart aan en ik heb echt een hekel aan uitgroei, dus dan blijf je verven.) Dus ik keek een heleboel filmpjes op youtube en kwam erachter dat je het balkje weg kon krijgen door te blonderen. Dus dat deed ik en mijn haar werd helemaal dezelfde kleur! Top!

Dus toen kon ik de boel weer gaan bijkleuren. Alleen tja, ik had een beetje de verkeerde kleurnummers gekozen en mijn haar werd dus KNAL oranje. Het was een hele toffe kleur en bij anderen had ik dit heeeel mooi gevonden, maar bij mij dus echt niet. Ik kon er niet aan wennen en vond het vreselijk.

Op de foto’s lijkt het nog wel redelijk, maar in het echt was het echt knal oranje en uhh. Ik hou best wel van opvallende kleuren, maar dit vond ik gewoon echt niet mooi! Dus ik heb in de avond de aanzet ietsje donkerder gemaakt en nu is het wat minder heftig haha.

Maar dat was niet de enige keer dat ik mijn haar verpestte! Kijk hieronder maar eens!

Hier had ik bijvoorbeeld bedacht dat het een top idee was om mijn haar in suuuuuuperveel laagjes te laten knippen en door de kapper mijn haar te laten highlighten. Ik was iets van 80 euro kwijt ( ex knippen) en ehh ja.. het is niet zo heel mooi zoals je kunt zien.

wat moet ik met mijn haar

Of die keer dat ik zelf mijn haar geblondeerd had. Het valt hier op de foto niet eens zo heel erg op, maar het was zooooooo geeeeeel! Hahaha! En ehh. Ik vind het zo jammer, want ik vind blond haar zooooooo mooi! Alleen je ziet het hier, het staat me gewoon echt niet.

Ohja! Dit was mijn poedel fase. Ik had dus eens bij een hele dure kapsalon in Groningen mijn haar heeeel mooi laten permanenten en dat wilde ik weer. Maar ik had geen zin om naar Groningen te gaan en ging naar mijn plaatselijke favoriete kapsalon. Nou ik heb gehuild toen het erin gezet was! Ohhh ik vond het zo verschrikkelijk! Ik mocht heel lief nog een keer terugkomen om het ietsje stijler te maken, maar zoals je ziet was ik gewoon nog steeds een poedel hahaha.

En de allermooiste van allemaal. Mijn dreadlocks die ik er stiekem snachts inknoopte. Ohhhhh verschrikkelijk! Hhaaha

 

Heb jij ooit ook wel iets met je haar gedaan dat gewoon echt niet mooi was en dat flink mislukte?? Ik hoor het graag haha!

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Lyanka 14 maart 2019 - 10:38

Hahahaha ik moet zo om je lachen! Wat leuk! Ik kan ook zulke gekke dingen doen.
Denken ow dat kan ik zelf ook wel. Zo had ik mijn zoontje ook een keertje proberen te knippen. Als ik nu de foto’s terug zie moet ik zo hard lachen. En denk ik ow zielig heeft hij daarmee over straat gelopen ??. Maarje bent zo’n mooie vrouw,je komt overal wel mee weg ??

Reply
Debby 14 maart 2019 - 08:00

Ik heb net als jij ook veel verschillende dingen met mijn haar gedaan vroeger. Maar een keer ging het blunderen zo erg mis dat mijn haar snot werd. Het was zo ontzettend dood dat het heel vies aanvoelde en aan elkaar geplakt zat. Dat het heel kort geknipt moest worden. Heb echt heel hard gehuild toen.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.