Met Duplo rond de wereld!

by Tamara
duplo

is jouw kindje een avonturier of ontdekkingsreiziger in de dop? Dan is de nieuwe lijn van Duplo misschien wel iets voor jouw kindje! Deze nieuwe lijn maakt het mogelijk om op wereldreis te gaan in  je eigen huis en is zo leuk dat je ermee blijft spelen! Ben je benieuwd? Kijk dan mee!

Met Duplo rond de wereld.

Schermafbeelding2016-02-24om13.28.53.132942

Onze ervaring met Duplo.

Ik denk dat iedere ouder wel uitkijkt naar dat moment dat je kind oud genoeg is om met jouw favoriete speelgoed van vroeger te spelen. Natuurlijk is het leuk om je kind met leuk speelgoed te zien spelen, maar stiekem is het nog veel leuker om zelf ook mee te doen! Ik weet nog dat ik vroeger bij mijn opa en oma op zolder uuuuren kon spelen met alle emmers vol met oude lego van mijn vader van vroeger. Ik bouwde hele steden, auto’s, huizen en speelde er hele verhalen mee! Ik kon dan ook niet wachten tot Maxim eindelijk oud genoeg was om met Duplo of Lego te kunnen spelen.

Toen hij bijna 2 werd kreeg hij van ons zijn eerste set Duplo, een elektrische trein! Iets waar hij nu, vaak samen met Floris nog heel vaak mee speelt!

 

De nieuwe lijn van Duplo.

Duplo heeft onlangs een nieuwe lijn uitgebracht waarmee je kindje zich een echte ontdekkingsreiziger waant en die garant staat voor uren speelplezier! Het thema van deze lijn is ‘rond de wereld’ en hij bestaat uit 5 pakketten, allemaal in een andere prijsklasse zodat er voor iedereen wel een leuk pakket bij zit!

Onder de pakketten zit onder andere een Poolgebied, een Savanne, een Jungle en een groot pakket waarmee je helemaal rond de wereld kunt! Je kan er dus echt alle kanten mee uit!

Behalve leuk is het natuurlijk ook heel erg leerzaam. Door samen te spelen met de dieren leert je kindje welk geluid bij welk dier hoort, maar ook in welk werelddeel de dieren wonen. Ook is het bouwen met de blokken erg goed voor de motoriek en is het gewoon erg leuk om te doen!

Wij ontvingen het Poolgebied en het is een enorm succes hier. Inmiddels heeft de Iglo een hele uitbouw van treinonderdelen en heeft de ijsbeer al een paar keer de walvis opgegeten! Je leest het al wel, fantasie genoeg hier! Haha!

10803_web_PRI_1488

Duplo als cadeau?

Kinderen zijn dol op speelgoed en meestal hebben ze ook een heleboel. Ik ben er echt een voorstander van om steeds van 1 soort speelgoed een heleboel te kopen in plaats van van alles wat. Op deze manier heb je er namelijk veel meer aan omdat je er alle kanten mee uit kunt. Dat maakt Duplo echt een ideaal cadeau voor kinderen omdat je er ontzettend veel uitbreidingen bij kunt kopen. Een nieuwe uitbreiding betekend een nieuw verhaal en zo heeft je kind oneindig veel speelplezier!

De Duplo rond de wereld set is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op lego.com.

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Manouk 27 mei 2016 - 00:09

Oh duplo, zo leuk! Heb ik vroeger ook vaak zat mee gespeeld, toen zat het nog in van die emmers. Jammer dat die nu nergens meer te vinden zijn.

Reply
Jessica 25 mei 2016 - 21:51

Wat gaaf dat ze de wereld hebben gemaakt met duplo! Het is zo mooi speelgoed vind ik! Echt kwaliteit

Reply
Lieke 25 mei 2016 - 15:29

Ik ben fan van Duplo! Ik heb al wat sets aangeschaft voor Mason en probeer zo nu en dan wat met hem te bouwen, ik kan het binnenkort wel weer eens erbij pakken aangezien hij nu alweer wat ouder is. Vind dit wel hele leuke sets om toe te voegen aan zijn collectie!

Reply
Leonie van Mil 25 mei 2016 - 14:23

Ik ben dol op duplo. De kinderen op mijn werk waren er ook altijd gek op. Ik ben benieuwd wat mijn kleine er van vindt als hij er ook eenmaal mee kan spelen. Ik hoop echt dat hij het net zo fantastisch vindt. Deze nieuwe lijn is ook erg leuk

Reply
Priscilla 25 mei 2016 - 13:29

Ik vind het zo leuk omdat we nu nog een hele voorraad van Casper hebben en Calista ook al weer nieuw heeft gekregen, het wordt dus steeds meer en het blijft ook gewoon mooi!

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 25 mei 2016 - 13:22

Hier ook een grote DUPLO-fan! Ik vind het echt heel erg mooi speelgoed dat generaties lang mee gaat!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.