Met deze ‘geheime’ code, kun je ALLE films en series op Netflix zien.

by Tamara
geheime codes netflix

‘Heb ik al gezien, heb ik al gezien, saai, saai, saai.’ Vinden jullie ook dat het aanbod op Netflix vaak een beetje eentonig is? Wij zitten regelmatig op zaterdagavond voor de tv te discussiëren over welke film we nou gaan kijken, omdat er echt gewoon niet één leuke film of serie te vinden is en het net is alsof we alles al gezien hebben. Nou, dat is niet zo heel erg gek, want Netflix maakt gebruik van een algoritme, waardoor je alleen de films en series ziet die bij jouw interesse passen. Ben jij bijvoorbeeld echt helemaal gek op romantische comedy’s? Dan heb je grote kans dat deze veel meer getoond worden. Kijk je vaak oorlogsdocumentaires? Dan heb je kans dat je daar meer van te zien krijgt. Allemaal heel leuk en aardig, maar ik wil gewoon het hele aanbod zien. Dat kan! Door middel van een geheime code krijg je namelijk toegang tot alle films en series die er op Netflix te vinden zijn!

Het hele aanbod op Netflix.

Overigens vind ik sowieso dat het aanbod op Netflix aan de magere kant is. Ik heb een tijdje gebruik gemaakt van een VPN en daarmee kon ik gewoon de Amerikaanse Netflix bekijken. Hier staan zo ontzettend veel meer series en films op! Ook gewoon films die nog niet eens zo lang uit zijn. Echt superfijn dus. Helaas heeft Netflix de meeste VPN services geblokkeerd en kan het nu niet meer, wat ik best jammer vond. ( Ik zat potverdikkie midden in Lost toen ze hem blokkeerden, stel oekels)

Maar goed, nu staan er in Nederland ook nog genoeg films en series op, alleen moet je ze dan natuurlijk wel kunnen vinden. Nu kun je gewoon zoeken op naam, maar het is handiger als je gewoon inklikt wat voor soort film je wil zien en dat er dan een hele lijst met films in dat genre uitrolt toch? Nou, ik vond een lijst met codes die je kunt gebruiken om het geheime aanbod op Netflix te vinden.

Hoe werkt de geheime lijst met Netflix codes?

Die codes kun je dus echt heel erg makkelijk vinden. Je hebt hier een lijst met alle codes voor alle films en series op Netflix. Zo heeft het genre ‘Romantische Comedie’ bijvoorbeeld code 5475. Maar je kunt ook op je favoriete acteur of op regio zoeken. Wil je graag een film met Kate Winslet kijken? Dan heb je code nummer 3513 nodig. De lijst die je krijgt als je op de link klikt is al best wel lang, maar als je onderaan op extended list klikt, dan krijg je nog veel meer zoekopties.

Het gebruiken van de codes is heel simpel, je klikt gewoon op de link van de code en je gaat meteen naar Netflix en naar het genre dat jij zoekt. Echt ideaal dus!

Wist jij al dat deze code bestond? En ga jij hem gebruiken? In ben heel benieuwd!

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Julie 21 juli 2019 - 10:28

Hey! Super handige tip! Wij zijn opzoek naar de Spaanse serie el embasadero of in het Engels the pier… staat die er toevallig ook tussen? ? ik zou zoooo blij zijn als ik de serie kan verder kijken!

Reply
malons7628 8 december 2018 - 01:19

Super thanks voor de tip!! Wist niet dat zoiets bestond.

Reply
Heidi 7 december 2018 - 09:10

Hier ben ik heel blij mee, ik gebruik Netflix vrijwel dagelijks. Dankjewel Tamara!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.