Met Centerparcs naar Disney! Openingsaanbieding Villages Nature Paris.

by Tamara
openingsaanbieding Villages Nature Paris

Mensen die mijn blog al wat langer volgen weten dat wij best wel vaak een weekendje naar Centerparcs gaan. Nu hebben we redelijk dichtbij huis een park dat heel erg mooi is, namelijk Centerparcs de Huttenheugte  dus ik zag het nut er nooit zo van in om dan naar een ander park te gaan. Totdat ik een berichtje voorbij zag komen op Instagram, namelijk dat Centerparcs in samenwerking met Disneyland ® Parijs een park opent op slechts 6 kilometer van het pretpark en nu tot 25 juni een hele speciale openingsaanbieding heeft! Ik vertel je alles over dit vakantiepark en deze Openingsaanbieding Villages Nature Paris. waarmee je met Centerparcs naar Disneyland ® Parijs kunt!

Met Centerparcs naar Disney!

Openingsaanbieding Villages Nature Paris.

Ik zag dus de foto op Instagram voorbij komen en stuurde hem meteen naar Richard. ‘Ja! daar kunnen we wel naartoe deze zomer!’ zei ik. Meestal worden mijn plannen altijd meteen gevetood en deze keer was dat niet anders. ‘Ja, ziet er goed uit, maar we gaan niet naar Disney als jij niet kunt lopen.’ Oké, touché. Door de bekkeninstabiliteit tijdens deze zwangerschap is het inderdaad niet heel erg handig om nu een vakantie te boeken waarbij je veel moet lopen. Bovendien gaat het park op 11 augustus 2017 open en aangezien ik dan heeeeeel hoog zwanger ben, ga ik dan liever niet meer naar Frankrijk. Maar we hebben natuurlijk wel even op de site gekeken en besloten dat dit zeker een park is waar we een keertje naartoe gaan!

Hoe het park eruit ziet.

Denk jij bij Centerparcs alleen aan kleine bungalows die trapsgewijs naast elkaar staan? Nou dat is in dit park wel anders. De accommodaties zijn namelijk echt heel erg mooi! Je kunt kiezen tussen diverse appartementen en cottages in diverse varianten waaronder het bekende Comfort, Premium en VIP. Op de site kun je een kijkje nemen in de verschillende accommodaties en ze zien er stuk voor stuk echt prachtig uit.

Wat ook wel heel erg bijzonder is, is dat het park is opgedeeld in 5 verschillende werelden, waaronder een bos, een country gedeelte en een gedeelte met een prachtige tuin. Elk gedeelte is zo vormgegeven dat je jezelf echt in een andere wereld waant en de activiteiten in elk gedeelte zijn ook aangepast op de wereld waar ze zich in bevinden. Ook voor kinderen is er echt meer dan genoeg te doen. Er zijn een heleboel speeltuinen, een kidsclub en natuurlijk datgene waar Centerparcs bekend om staat, een prachtig subtropisch zwembad.

Openingsaanbieding Villages Nature Paris.

Ben je nou helemaal enthousiast en wil je dit prachtige en bijzondere park eens bezoeken? Wanneer je voor 25 juni boekt maak je nog gebruik van de speciale openingsaanbieding van Villages Nature Paris. Je boekt al een weekend weg vanaf €587 voor 4 pers. / 3 nachten incl. verplichte kosten.

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Centerparcs.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Christa 21 juni 2017 - 21:33

Super gaaf! Die gaan we opslaan.

Reply
Gerdi 21 juni 2017 - 10:58

Wauw dat ziet er mooi uit!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.