Melissa| Wat eten jullie met dit weer?

by Melissa

Wat eten jullie met dit warme weer? Laten we recepten en tips met elkaar delen!

  

Vandaag hadden we een dag waarop het wel iets zou worden wat makkelijk te maken was 3 keer raden wat het is geworden? Pannenkoeken is het geworden omdat ze dit thuis wel een makkelijk gerecht vonden met deze warmte maar ze waren zeker vergeten dat hun niet in de keuken staan! Nu vind ik het wel leuk om uit te zoeken of de ongezonde dingen ook gezonder kunnen. Welke alternatieven er zijn waar je niet 3 keer zoveel voor betaald en die ook nog eens lekker smaken?  

  

Ik heb een aantal verschillende met elkaar vergeleken en kwam tot de conclusie dat de extra eiwit pannenkoeken het meeste in de buurt komen van de ‘betere’ versie maar in m’n achterhoofd houdend dat als deze pannenkoeken smaken naar een stuk karton ik 5 hongerige mensen om mij heen heb lopen alsof ze uit een aflevering van  the walking dead komen gelopen en geloof me dat is geen pretje! Dus voor de zekerheid heb ik beide meegenomen en door naar het volgende want wat doe je op de pannenkoek? Als eerst schieten mij de woorden als bacon, suiker, stroop en kaas te binnen en loopt het water me al uit de mond alleen is dat niet de bedoeling dus op naar een nieuw lijstje en dat is geworden: aardbeien, zelfgemaakte dadelpasta, appels en banaan.  

  

Zogezegd zo gedaan en met 2 kommen voor het beslag en 2 pannen op het vuur ben ik gaan bakken en tegen 5 hongerige mannen verteld dat rechts de extra eiwit pannenkoeken zijn en links de normale. J 1 en 3 wilde direct al eiwit proberen maar J 2 was iets terughoudend en die wilde de normale tot hij de volgende pannenkoek pakte want toen wilde hij ook een eiwit proberen en gelukkig vonden 3 J’s deze pannenkoeken echt heel lekker!  

  

 

Op deze foto zie je de pannenkoeken van iedereen en die daar in het midden is van mij, nadat iedereen helemaal vol gegeten was en ik de pakken pannenkoeken had opgebakken had was iedereen alweer lekker zijn eigen ding aan het doen dus ben ik in alle rust aan tafel gaan zitten en zo mijn pannenkoek te willen beleggen met dadelpasta en aardbeien en toen…. Toen waren er nog 2 mini stukjes aardbei over voor op mijn pannenkoek. Dus daar zat ik dan alleen aan tafel met het zweet wat ondertussen overal langs liep waar het niet hoort te lopen, mijn hoofd voelde warm aan, de tafel was als een oorlogsgebied achtergelaten en de pannenkoek was ondertussen lauw maar hij smaakte echt heerlijk! Nu ben ik er nog niet uit waar ik meer van genoot… van mijn pannenkoek of het gelach (Ja echt waar heel hard gelach) van de kinderen op de achtergrond.  

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.