Meisjesbabyboom in mamabloggersland.

by Tamara
meisjesbabyboom

Voor wie het nog niet opgevallen is, er is een heuse babyboom aan de gang in bloggersland. Nicole van Meisje Eigenwijsje schreef er begin dit jaar dit artikel over, waarin ze alle zwangere bloggers van dat moment opsomde. Inmiddels zijn er weer een aantal bijgekomen, dus ik vind dat ze een update moet schrijven haha. Maar naast dat er een heleboel bloggers zwanger zijn, viel me nog iets op. Er is namelijk een meisjesbabyboom! De ene na de andere genderreveal kwam online en het grootste deel waren allemaal meisjes! Superleuk natuurlijk! Zowel in blogland als in de rest van Nederland trouwens, want toen ik laatst op mijn facebook pagina vroeg wie er allemaal zwanger waren, zaten er een heleboel babymeisjes bij! Nu verwacht ik zelf ook een dochter, dus misschien dat het me daarom zo opvalt, maar ik vond het wel heel grappig!

Hieronder zet ik een aantal bloggers op een rijtje die net zoals ik zwanger zijn van een dochter!

Meisjesbabyboom in mamabloggersland.

Joyce van JoyfromJoyce.

Dat Joyce zwanger was van haar derde was voor mij wel even een verrassing. Ze zei namelijk altijd dat ze pas een derde wilde zodra ze verhuisd was. Nu liet ze in haar blogs af en toe eens doorschemeren dat ze erg ziek was en besloot ik haar te vragen wat er aan de hand was. Joyce was heel erg ziek door het vele spugen, maar gelukkig had het wel een leuke reden! Ze was namelijk zwanger! Nu ben ik tijdens al mijn zwangerschappen (behalve tijdens die van Floris) samen met haar zwanger geweest, dus het was wel weer heel toevallig! Zeker omdat we allebei een dochter krijgen!

Manon van Welkombaby.

Manon is op dit moment zwanger van haar tweede kindje. Ze heeft al een zoontje, Luca en is op dit moment zwanger van een dochter! Op haar blog schrijft ze veel over haar zwangerschap en over andere dingen die haar bezig houden! Erg leuk om een keer te bezoeken!

Kelly van Kellycaresse.

Bij Kelly had ik stiekem al het vermoeden dat ze zwanger zou zijn nog voordat ze het aankondigde. Vlak nadat ik mijn zwangerschap aankondigde, stelde ze namelijk een aantal vragen over een derde kindje waardoor ik stiekem een vermoeden kreeg! Haha! Kelly heeft al twee dochters en krijgt er straks nog een derde meisje bij! Een heleboel dames dus in huis! Supergezellig!

Sanne van LaVieSanne.

De zwangerschap van Sanne kwam echt als een complete verrassing voor mij haha. Ik weet nog dat ik het in de ochtend voorbij zag komen op Instagram en ik was meteen klaarwakker en dacht huhhh? Ik heb ook wel een paar keer voorbij de foto gescrold om te kijken of ik het nou goed gelezen had. Sanne is al moeder van een zoontje James en krijgt er over een paar maandjes nog een dochter bij! Superleuk! Als je een zwangere wil zien met een jaloersmakend figuur, zelfs tijdens haar zwangerschap, dan moet je haar zeker volgen!

( Wanneer je iemand mist in dit rijtje laat het me dan even weten! Dan zet ik haar erbij! Ik lees zelf namelijk eigenlijk geen blogs, dus grote kans dat ik er een heleboel oversla haha.) 

 

uitgelichte afbeelding shutterstock

Misschien vind je dit ook leuk

20 comments

Manon 9 augustus 2017 - 15:32

Blogger/vlogger Paulien Tilstra mis ik in dit rijtje! Heeft ook al een zoontje, Eli van ik denk zo rond de 3 jaar en is ook zwanger van een meisje!

Reply
Zara 7 augustus 2017 - 23:24

Ben geen blogger maar ik verwacht ook een meisje deze maand. Heb al een zoontje van 20 maanden.

Reply
Tessa 7 augustus 2017 - 10:15

Ik heb altijd het idee dat er juist meer jongens geboren worden! Ik kan ook heel wat bloggers opnoemen die nu zeanger zijn van een jongen zoals Martine van 2wm, Andrea van trendy mommy enz. Shifra van acupoflife is ook zwanger van een meisje die volg ik graag.

Reply
Denise 6 augustus 2017 - 20:51

Leuk al die meisjes!!!
Hier mama van 4 meiden (10 jaar, 7 jaar, bijna 4 jaar en de jongste is pas 2 jaar geworden)
Zo leuk om een compleet meiden gezin te hebben, alleen wel te doen met mijn man soms 😉
Die ziet wel af soms met die meiden van hem, en mij er bij whaha

Reply
Meike 6 augustus 2017 - 15:18

Het is inderdaad een ware babyboom. Hier overigens een jongen binnen nu en 3 weken.

Reply
Anja 6 augustus 2017 - 13:03

Was me inderdaad ook al opgevallen. Misschien inspireren bloggers elkaar om zwanger te worden??? (ik sluit me niet aan, heb twee grote kinderen, jongen en meisje en dat is genoeg)

Reply
Yvonne 6 augustus 2017 - 11:14

Hier een jongen hoor ? Maar geen genderreveal, want na 3x wilde ik dit keer wel eens een verrassing.

Reply
Gwen 6 augustus 2017 - 10:24

Hier ook team 3 meiden, maar ja – niet meer zwanger inmiddels haha

Reply
janske 6 augustus 2017 - 10:15

Super leuk, allemaal meiden 🙂 Al verwachtte ik wel meer baby’s bij een baby’boom’ 😛 Dat zijn er vast veeeeeeel meer 😉

Reply
Natasja 6 augustus 2017 - 10:05

Ik ben ook zwanger van een meisje! Word mijn eerste kindje 🙂 ik ben nu ruim 31 weken dus nog maar kort te gaan….!

Reply
Jess 6 augustus 2017 - 09:34

Me me me !!!

Reply
Joyce 6 augustus 2017 - 09:33

Team roze, dat hoop ik tenminste anders moet hij in een roze walhalla hahaha

Reply
Papa.zijn 6 augustus 2017 - 09:28

Wij zijn ook zwanger van een tweede kindje, maar wat het geslacht is wordt snel onthuld ?

Reply
Liess 6 augustus 2017 - 09:08

Net bevallen van een meisje ?

Reply
Mathiske -gelukineenrompertje- 6 augustus 2017 - 09:05

Ik was juist in de veronderstelling dat er meer jongens kwamen haha. Hopen dat ik bij de volgende ronde mag aansluiten.

Reply
Melanie 6 augustus 2017 - 08:57

Ik ben ook zwanger van de tweede.
Annic van wonderen is zwanger van haar eerste kindje.

Reply
Lesley 6 augustus 2017 - 08:45

Ikzelf ook hihi! Zwanger van mijn eerste kindje dus heel spannend allemaal! Ben 12 weken nu en tot nu toe gaat alles helemaal goed met de baby. Met mij wat minder (lees misselijk) haha maar ik merk wel dat het iets afneemt gelukkig.

Reply
Jodi - liefthuis 6 augustus 2017 - 08:21

Ook hier nog even in verwachting van onze tweede kleine man…vandaag 33 weken. ? Toen ik mijn zwangerschap bekend maakte dacht ik ook echt…wajooo totaal niet origineel, maar niet minder bijzonder gelukkig.

Reply
Iva 6 augustus 2017 - 08:12

Wij verwachten ook een meisje in December!
Het viel mij ook al op dat er veel meisjes verwacht worden of geboren zijn de laatste tijd. Niet alleen bij bloggers maar ook in mijn omgeving.
Bij mijn buren is laatst een meisje geboren en een paar huizen verderop ook een meisje geboren.
En een aantal mensen die ik ken van vroeger of vrienden van mijn broer verwachten ook allemaal een meisje echt heel toevallig!
Zo zijn er ook nog een paar vloggers/bloggers die ik volg die ook zwanger zijn van een meisje
Annic van Wonderen
Fleur de Force (uit Engeland)
MrsMeldrum (uit Schotland gister bevallen van een meisje)

Maar er worden ook zeker jongetjes geboren in bloggerland!
Martine van 2wmn
Kirsten van Laviedemama
Andrea van Trendy Mommy

Jou post gaat natuurlijk over de meisjesbabyboom maar wilde toch ook even deze bloggers erbij zetten ?

Reply
Mariette 6 augustus 2017 - 07:36

Ik doe ook gezellig mee aan de babyboom in meisjes vorm!! Over 2 weken (of het liefst nu nog. Haha) verwacht ik ons tweede kindje. #duurtlang!!!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.