Mega winter shoplog | Tas, schoenen en nog veel meer!

by Tamara

Begin december nam ik een shoplog op met allerlei spulletjes en kleding die ik tijdens de black fridaysale kocht. Nu was ik dus helemaal vergeten om hem nog te editen en te publiceren, totdat ik hem ineens tegenkwam op mijn sd kaart toen ik een weightwatchersvlog aan het uploaden was. Maarja, ik zeg in de shoplog dat ik iets voor kerst heb gekocht en is het dan niet een beetje gek om hem nu nog te uploaden? Ik vroeg het via een poll op Instagram stories en jullie zeiden dat jullie hem heel erg graag wilden zien! Dus daar komt hij dan!

Mega winter shoplog | Tas, schoenen en nog veel meer!

Ken je dat? je staat voor je kast en je hebt helemaal niks om aan te trekken? Nou, bij mij was dat dus letterlijk zo. We zijn tijdens mijn zwangerschap van Sarah naar boven verhuisd met onze slaapkamer en dus heb ik mijn verschrikkelijke nesteldrang en weggooiwoede losgelaten op onze slaapkamer en dat had als gevolg dat ik serieus nog amper kleding over had. En dan bedoel ik dus ook dat ik nog maar 1 broek had en een paar tshirts. Dat kon natuurlijk niet, dus ik had echt nieuwe kleding nodig. Ik ben nu natuurlijk aan het afvallen, dus ik heb met mezelf afgesproken dat ik voorlopig geen kleding meer voor mezelf mag kopen totdat de kleding die ik nu draag echt niet meer kan. Anders is het natuurlijk ook een beetje zonde.

Ben je benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Je ziet het in deze shopvlog!

Zoals je kunt zien ben ik een heleboel kleding rijker. Ik hoop wel dat het straks als ik afgevallen ben een beetje makkelijker wordt om leuke kleding te vinden die goed past. Zeker met spijkerbroeken vind ik het lastig om een fijne te vinden. Hebben jullie daar ook last van?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Merel 28 januari 2018 - 21:17

Leuke kleding.
Wat wel écht vervelend is, is de hoeveelheid
“Uhm” die je zegt. Meerdere keren in álle
zinnen……..

Reply
zebrazonderstrepen 26 januari 2018 - 13:37

Leuk gedaan!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.