Mega shoplog H&M

by Tamara
mega shoplog H&M

Ik geef het op hoor, elke keer als ik denk dat het mooi weer zal worden is het weer weer om te janken. Ja, ik weet het, we hebben een hele mooie voor zomer gehad en we hebben ook echt een aantal mooie dagen gehad, maar voor de rest is het gewoon echt prut weer geweest. Zeker in de zomervakantie had ik gehoopt dat het op zijn minst droog zou zijn zodat de kinderen lekker naar buiten konden gaan, maar helaas.. Dus, nu kon ik wel gaan zitten wachten tot het misschien in september nog een beetje mooi weer zou worden, maar met al die leuke herfstcollecties die nu al in de winkels liggen besloot ik mijn slag maar te slaan en alvast een aantal dingen aan te schaffen. Geen dikke wollen truien enzo hoor! Maar wel echt hele leuke dingen! Jullie  wilden een mege shoplog H&M? Nou hier komt hij!

Mega shoplog H&M

Toen ik bestelde bij H&M hadden ze drie hele fijne kortingsacties lopen. Je kreeg namelijk 10% korting op alles, wanneer je een shirt + een rok/broek uitzocht betaalde je maar 10 euro en verzenden was gratis. Mag ik H&M trouwens even een complimentje geven over het verzenden? Dat was eigenlijk een puntje waarom ik nooit meer bij ze bestelde, soms plaatste ik in de ene week op maandag een bestelling en kwam het pas die week erop op vrijdag aan. Of soms nog later. Maar nu bestelde ik vrijdag en ik had het maandag al! Echt helemaal top!

Ohja, deze shoplog heeft vooral heel erg veel kleren voor Lauren. Maxim moet namelijk tegenwoordig echt mee om te passen wanneer hij iets nieuws krijgt en Floris heeft nog echt suuuuuuuperveel! Ach en die leuke meisjeskleding kan ik straks ook weer doorschuiven toch? Misschien hahha.

Lauren is gek op glitters en op paarden, dus de drie bovenste truien kon ik niet laten liggen. De rechter eenhoorntrui en de hartjestrui zijn trouwens de tops van de actie waarbij je 2 voor 10 kon uitzoeken.

Ik snap dus echt niks van die maten bij H&M he? Het ene moment vallen dingen superklein, het andere moment vallen dingen weer supergroot! En ik heb ook altijd het idee dat de kleding online anders is dan die in de winkels. Ik kocht een paar maanden terug een tuniekje voor Lauren in maat 92 en die was dus veel te klein nu, dus ik besloot ze nu maar in 98 te bestellen en nu zijn ze dus veel te groot? Nouja ze zijn wel echt heel erg leuk!

Nog zoiets geks! Twee keer een skinnyjeans, maar de ene is heeeel smal en de andere heeel breed haha. Die linker broek was maar 7 euro trouwens, dus ach, daar kunnen we het nog voor doen!

Ik HAAT tutu’s. Echt ik heb gezworen dat een dochter van mij nooit een tutu aan zou krijgen. Maar nu heb ik een meisje dat de laatste tijd helemaal weg is van roze en glitters en rokjes en weet ik het.. En haar blik toen ik de tutu’s an har liet zien was echt onbetaalbaar!

Dan nog wat accessoires. Ze hadden een kortingsactie voor korting op maillots en sokken, dus die besloot ik ook alvast te bestellen voor als het weer wat kouder word. De chelseaboots zijn een beetje te groot nog, maar ze waren maar 8 euro en gevoerd met een vachtje. Lekker warm om mee af te wisselen in de winter dus straks.

En dan nog wat voor de jongens. Die hadden eigenlijk helemaal niets nodig aangezien ik al genoeg voor ze gekocht heb in de afgelopen tijd en ik liever voor hun even wacht tot het echt slechter weer wordt met dingen kopen aangezien ze zoooooooo snel groeien. Maar ik kon een paar shirts met hun favoriete dingen (floris Tom&Jerry/ruimtevaart) (Maxim Dino’s) natuurlijk niet laten liggen. Alleen, dus weer dat probleem met de maten. Maxim heeft echt van elke winkel en elk merk maat 134 en hier bij de h&M is het gewoon te groot. Zo jammer!

 

Zo, dat was mijn mega Shoplog H&M! Hebben jullie ook zoveel moeite om de goede maten voor jullie kinderen te vinden? EN vinden jullie ook dan H&M zo gek valt?

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

priscilla 28 augustus 2017 - 19:39

H&M valt inderdaad heel gek. Sofie past van de babyafdeling maat 86 nog qua broeken en vaak is het zelfs te groot, terwijl maat 92 van de kinderafdeling juist vaak weer te kort valt. En schoenen vallen al helemaal groot uit. Ik bestel daar al niet eens meer haha 🙂 Super leuke dingen trouwens! Die tutu rokjes zijn tè lief.

Reply
Cassandra 28 augustus 2017 - 07:58

Bij H&M koop ik bewust al een maat kleiner. En met schoenen vaak zelfs 2 maten want die dingen vallen wel zoooooo groot uit. Echt dramatisch. Die roze tutu heb ik ook nog in handen gehad toen ik in de H&M stond maar ze hadden geen leuke tops erbij ?

Reply
Kim 28 augustus 2017 - 06:51

super leuke dingen. Die chelseaboots, oh my, ik ben verliefd!
Maar eens, H&M valt raar. Vaak heel groot. En ik vind de kleding vaak wijd zitten. M’n zoontje heeft regelmatig shirts die dan in de lengte al aardig aan de korte kant zijn, maar verder nog heel wijd vallen.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.