Maxi-Cosi Nova review + winactie.

by Tamara
Maxi-Cosi Nova

Een tijdje geleden kreeg ik van Maxi-Cosi de vraag of ik hun nieuwe kinderwagen wilde testen, namelijk de Maxi-Cosi Nova. Nu is het natuurlijk altijd een hele eer wanneer je gevraagd wordt om zoiets groots als een kinderwagen te testen voor je blog. Alleen, ik had een probleempje, ik heb namelijk al 2 kinderwagens (enkel en duo) en nog een buggy, dus nog eentje erbij werd een beetje teveel van het goede. Toen kwam Maxi-Cosi met het idee om één van mijn volgers blij te maken met de Maxi-Cosi Nova. Nou daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Hierbij de Maxi-Cosi Nova review plus een winactie!

Maxi-Cosi Nova review + winactie.

Ik denk dat iedere moeder het merk Maxi-Cosi wel kent. Ik kende het merk vooral van de autostoeltjes, waarvan we hier een heleboel hebben (veel kinderen dus veel autostoeltjes!) Voor de jongens gebruikten we een Maxi-Cosi citi en voor de meisjes hebben we een knalroze Maxi-cosi Pebble. Als vervolgstoeltjes gebruiken we de priori en de Pearl. Maar hoeveel ervaring ik ook heb met de stoeltjes, ik had nog helemaal geen ervaring met een kinderwagen van Maxi-Cosi, oké ik geef het toe, ik wist namelijk helemaal niet dat ze ook kinderwagens maakten. Haha.

Over de Maxi-Cosi Nova.

De Maxi-Cosi Nova is een kinderwagen die zich vooral op het gebruikersgemak van de jonge ouders richt. Zo heeft de kinderwagen een hele handige functie, namelijk handsfree inklappen! Ja echt, je hoeft de kinderwagen niet aan te raken, hij klapt vanzelf in. DIt doe je door je voet op de pedaal te zetten en te drukken waarna hij zich vanzelf inklapt! Ideaal! Wat nog zo’n handige functie is, is dat je de kinderwagen niet eerst uit elkaar hoeft te halen voor je hem in kunt klappen. Je klapt hem in, zet hem in de kofferbak en je bent klaar om te gaan! Wanneer je niet zo’n grote kofferbak hebt dan kun je alle vier de wielen er nog af halen om hem nog kleiner te maken.

De Maxi-Cosi Nova is verkrijgbaar in een versie met 4 wielen en in een versie met 3 wielen. Er zijn een heleboel kleuren waar je uit kunt kiezen zoals bijvoorbeeld nomad green, sparkling grey en nomad sand zoals de kinderwagen die ik mocht testen.

De eerste indruk.

De Maxi-Cosi Nova werd hier bezorgd in 3 dozen. Eén doos met de kinderwagen plus zitting, een doos met de reiswieg en een doos met een bijpassende verzorgingstas. Ik ben natuurlijk al wat kinderwagens gewend, maar het inelkaar zetten is bij elke kinderwagen weer anders. Het viel me dan ook op dat deze kinderwagen zo in elkaar stond. Het frame is heel robuust en stevig, wat voor mij echt een pluspunt is. Niet alleen omdat ik van die robuste en stoere kinderwagens veel mooier vind, maar ook omdat ze een stuk fijner rijden. Bovendien is het fijn om te weten dat hij wel tegen een stootje kan.

De kinderwagen heeft grote wielen met antilekbanden. Wat mij betreft nog een heel erg groot pluspunt, want bij mijn eerste kinderwagen waren om de haverklap de banden lek en moest ik steeds nieuwe binnenbanden kopen of ze laten plakken. Deze zijn zoals ik al zei heel makkelijk te verwijderen zodat het frame ook in kleinere auto’s past.

Wat zit er in de doos?

De basisset, Kinderwagenzitting plus onderstel.

Zoals ik al zei kreeg ik drie pakketten binnen. In de grootste doos zat het onderstel en de kinderwagen zitting, dit is de basisset. Wat mij opviel aan de zitting is dat hij echt heel erg zacht en comfortabel is! Je kindje zal hier dus heel erg fijn in zitten! Naast de kinderwagen zelf zitten er ook diverse accessoires bij, zoals adapters voor een autostoel, adapter voor de paraplu en een regenhoes. De zitting van de Maxi-Cosi Nova is in verschillende standen te plaatsen, zowel van je af als naar je toe.

De basisset is geschikt om te gebruiken voor kindjes vanaf 6 maanden en kost €599. 

De Oria reiswieg.

In de kleinere doos zat de Oria reiswieg. Deze kreeg ik in dezelfde kleur als de kinderwagenzitting, namelijk Nomad Sand. Deze reiswieg is meteen vanaf de geboorte te gebruiken totdat je kindje er niet meer in past. Hij is redelijk groot, dus je kunt er zeker mee vooruit tot je kindje toe is aan de zitting. Wat mij meteen opviel is dat de reiswieg heel erg licht is. Het matrasje dat erin licht is zacht en zorgt ervoor dat je je baby op een comfortabele en ergonomische manier kan vervoeren!

Bij de Oria reiswieg zitten een muggennet, een regenhoes en een extra randje zodat je kindje in de schaduw kan liggen.

De Oria reiswieg is in combinatie met het kinderwagen onderstel van de Maxi-Cosi Nova te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Je koopt hem voor €199.

De Maxi-Cosi Nova luxe verzorgingstas.

Een item dat eigenlijk een extra optie is, maar dat ik erbij doe als extraatje. Een prachtige luxe verzorgingstas! Ik gebruik elf pas sinds de geboorte van Lauren een echte verzorgingstas en ik kan er echt niet zonder. Het is echt een prachtige luxe verzorgingstas met allerlei extraatjes. Er zitten bijvoorbeeld een toilettas met hangbeugel, een thermo etui en een verschoonmatje bij. Hij is afgewerkt met dezelfde kunstlederen details als de Maxi-Cosi Nova.

De Maxi-Cosi Nova is verkrijgbaar voor een setprijs van €748 euro en de verzorgingstas kost €99 euro. Maar jij kunt hem voor helemaal niets krijgen! Want ik geef hem weg in een winactie!

De Maxi-Cosi Nova Winactie.

Ik vind het een heerlijke kinderwagen. Hij is mooi, heel erg compleet en voorzien van allerlei handige snufjes. Dus het doet wel een beetje zeer om hem weg te geven. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb genoeg kinderwagens en ik vind het heel erg leuk om hem cadeau te doen aan iemand die hem goed kan gebruiken.

Voor meer informatie over de Maxi-Cosi Nova kijk je op de site van Maxi-Cosi

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie?

  • Like de Facebookpagina van TheMommyDiaries
  • Laat een reactie achter onder het bericht op facebook waarin je vertelt waarom jij de Maxi-Cosi Nova graag zou willen winnen of voor wie jij hem graag zou willen winnen. (voor meer informatie zie disclaimer)
  • Het delen van deze winactie wordt ontzettend gewaardeerd.

Disclaimer: Laat een leuke positieve reactie achter onder het bericht op facebook. Zielige reacties die medelijden moeten opwekken en gedichtjes maken niet meer kans. Dus laat de reacties over de dode hamster van de buurman die jij altijd rondreed in een kinderwagen maar achterwege. Bij voorbaat dank!

Ook Cassandra heeft vandaag een leuke winactie online staan. Bij haar kun je een Kneipp pakket voor haar winnen.

Klik voor alle winacties op het plaatje in de sidebar!

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

34 comments

Wendy 29 december 2017 - 19:51

Ja!! Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik zou deze prachtige wagen graag cadeau geven aan een goede vriendin.

Reply
Ishara 16 december 2017 - 15:20

Nou als ik zo op Facebook en blog kijk ben ik echt niet de enige die deze super mooie kinderwagen van maxi cosi zou willen winnen.
Waarom? Gewoon omdat hij prachtig is en zeer van pas gaat komen in mei als onze 1e uk komt.
En je review? Nou ik ben eigenlijk al overstag dus ik zeg maar zo win ik niet, dan is het nog een absolute winner voor mij (win-win dus ??)

Reply
Thea 16 december 2017 - 13:14

Oh wat is deze mooi! ik doe graag mee voor mijn zusje die in januari haar kindje verwacht. En een beetje voor mezelf omdat ik straks een dag in de week op ga passen en dan ook lekker kan gaan wandelen met mijn nichtje of neefje!

Reply
Stephanie Rob 14 december 2017 - 21:33

Jaaa super!! Ik heb meegedaan voor een vriendin van mij!! <3 Echt een super cadeau!

Reply
Esther N 12 december 2017 - 09:17

Wow wat een geweldige actie! Ik ben over 5 weken uitgerekend van onze 3e en nog naarstig opzoek naar een nieuwe kinderwagen! De oude is echt aan vervanging toe (2ehands gekocht en jaren intensief gebruikt).
Vooral de handsfree inklapfunctie spreekt me aan, lijkt me ideaal met nog 2 boefjes (5&3) die ik de gaten moet houden!
Poeh zeg! Wat zal ons 3e wonder stralen in deze wagen! ? *fingers crossed*
PS delen op facebook doe ik natuurlijk even!

Reply
Lieke van Veen 11 december 2017 - 16:38

Ik maak graag kans voor een vriendin, die is nu aan het proberen om zwanger te worden.

Ik heb het bericht ook gedeeld via Facebook (Lieke van Veen)

Reply
Madelon Eugelink 11 december 2017 - 01:42

Wauw die is super mooi en kan ik goed gebruiken ik doe graag mee??

Reply
Corinne 10 december 2017 - 21:51

Hoi Tamara, wat een leuke give-aways weer deze decembermaand, maar dit is wel écht een hele mooie! Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje Lily, ze is nu 5,5 mnd. We hadden een prachtige wagen van Mutsy, maar hebben die verkocht toen haar broer eruit was gegroeid (hij wordt eind januari 2). Enorm veel spijt van, want daar was ineens uk nr. 2 en we hadden de Mutsy nog zo goed kunnen gebruiken. Lily was enorm welkom, maar niet echt gepland zeg maar… haha We hebben nu een aftands 5e handsje, waar onze maxi-cosi niet eens fatsoenlijk in kan, drama-ding. Dus JA ik doe graag mee en ga duimen duimen duimen voor ons kleine lachebekje 🙂 Fijne avond! PS: jouw testversie vind ik het allermooiste (nomad sand).

Reply
Yessica leidner 10 december 2017 - 11:11

Nee ik heb geen zielige verhaaltje haha geweldig dit haha ik vertelde het net aan mijn man wat je schreef is toch ook zo zei hij ik die gezellig mee voor mijn schoonzus ? dat ze heerlijk met haar kleinkind kan wandelen
ik volg je op Facebook jessica Jill John leidner en instagram yessicaleidner
En volg je blog

Liefs yessica?????
Fijne zondag doeii?

Reply
Cheney 10 december 2017 - 09:34

Zou hem graag winnen voor goede vrienden van ons! Ze zijn in verwachting van hun eerste babymeisje, en hebben nog geen kinderwagen gekocht! Super leuke actie, en mooie wagen.

Ps ga trouwens stuk om die laatste zin, dode hamster en zielige verhalen Hahaha!! Echt zo!

Reply
Lotte 9 december 2017 - 22:27

Deze wagen komt super van pas; erg mooi!

Reply
Marjolein 9 december 2017 - 17:59

Ik doe heel graag mee met deze winactie De wagen is prachtig en wist ook niet dat maxi cosi kinderwagens maakte Ik zal snel naar je Facebookpagina gaan om te reageren
Ik waag graag een kans
Fingers crossed greets marjolein

Reply
Marjolein 9 december 2017 - 18:00

Ojee dubbel ??

Reply
Marjolein 9 december 2017 - 17:58

Ik doe heel graag mee met deze winactie De wagen is prachtig en wist ook niet dat maxi cosi kinderwagens maakte Ik zal snel naar je Facebookpagina gaan om te reageren Fingers crossed greets marjolein

Reply
Natasja 9 december 2017 - 09:07

Echt een toffe winactie Tamara! Ik heb gereageerd op FB hoor. Hoewel ik dat natuurlijk hier helemaal niet perse hoef te melden, haha…!

Reply
Wendy Zetten 9 december 2017 - 08:23

???Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag deze prachtige kinderwagen voor mijn zus willen winnen voor mijn zwangere zus als verrassing willen winnen nu ze onverwachts zwanger is en ze zo dure kinderwagen nooit zou kunnen betalen doe ik graag mee voor haar en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen dan raakt ze van blijdschap zeker helemaal buiten zinnen wie nou niet #Spannend???? fijn weekend ?

Reply
Evi 8 december 2017 - 22:58

super mooie en stevige buggy van maxi cosi. Zou echt heel goed van pas komen verwacht begin april ons derde wondertje, aangezien ik geen auto mag rijden moet ik veel te voet doen of met het openbaar vervoer. mijn vorige buggy is ook wel aan vervanging toe aangezien ik die voor de 2 andere veel heb moeten gebruiken. Dit zou echt super goed van pas komen.

Reply
Cindy 8 december 2017 - 16:59

Wauw waanzinnig heel gaaf deze wagen.
Voor ons aanstaande kindje. Zou fantastisch zijn wordt eind januari verwacht!?
Zou dolgraaaag met deze super wagen van maxi cosi door de straten willen lopen.

Reply
Lynn Mahieu 8 december 2017 - 11:44

Wat een knappe actie!! Wij hebben al een mooie buggy dus ik laat deze actie aan me voorbij gaan en duim voor iedereen die het goed kan gebruiken!

Reply
Cassandra Pater-Bosman 8 december 2017 - 10:31

Ik doe mee voor mijn nichtje, ze is nu net 20 weken zwanger, lijkt me een leuk cadeau!

Reply
Carmen 8 december 2017 - 08:04

Wauw, wat een mooie wagen! Ik zou dit heel erg graag winnen voor mijn tweede mannetje wat in maart geboren wordt. Mag grote broer duwen ?

Reply
Marcia 7 december 2017 - 23:24

Ik zou dif heel graag willen winnen voor ons prinsesje ?❤… ze wordt in maart geboren dus das precies de periode dat we er lekker op uit kunnen gaan met baby girl! Dus 2 duimen omhoog ?

Reply
Lara 7 december 2017 - 23:02

Wauuww super gaaf ik doe graag mee voor mijn Tweede baby BOY ? die ik in maart verwacht ?
En als ik deze actie win kan ik mijn kinderwagen aan een vrienden geven die zelf geen goede wagen kan kopen ze zou zeker heel gelukkig worden als ik haar mijn wagen geef, ze is verliefd op mijn wagen maar kan helaas zelf niet aanschaffen omdat het te duur is voor haar ??

Reply
Jeanine 7 december 2017 - 21:57

Hahaha omg ik vond die opmerking over ‘die dode hamster’ erg grappig.. Hoe kom je er bij?
Nou ik kan nog niet op fb een reactie achterlaten omdat nog niemand weet dat ik van de derde zwanger ben (hopelijk zit er nu niemand op je blog die ik ken), maarre ja, na 2 rondes een prachtige Maxi Cosi mura 4 te hebben (en nog!) gebruikt.. Is deze voor de 3e best aan vervanging toe hihi.. Zo gaat dat met veel gebruik!

Ik kende ze dus wel van de kinderwagens en hij bevalt super!! Ik zou het heel heel heel leuk vinden om onze dode hamster euh liefste derde schatje er in rond te gaan rijden komende zomer ?? Het is een prachtige wagen en je review maakt me heel nieuwsgierig naar deze kinderwagen.

Hopelijk mag ik stiekem meedingen met mijn reactie onder je blog i.p.v. op fb? ?

Groetjes!

Reply
Bo 7 december 2017 - 21:55

❤️

Reply
Chantal 7 december 2017 - 21:53

Wauw wat een mooie kinderwagen. Ik wil graag mee doen met deze super winactie voor m’n lieve vriendinnetje die nu 15weekjes zwanger is van hun eerste kindje. En ze zijn nog opzoek naar een kinderwagen. Hoe fijn zou dat zijn als wij winnen voor hun ???

Reply
Marian B 7 december 2017 - 20:58

Dit is een hele mooie! Zelf hebben we er jammer genoeg niets meer aan Maar mijn zusje kan hem binnenkort goed gebruiken! Weet zeker dat ze deze erg mooi zal vinden!

Reply
Michelle Morrien 7 december 2017 - 20:11

Wat een fijne review! En wat lijkt het ons fijn om deze kinderwagen te mogen gebruiken. Onze man is nu 15 maanden. Wij hebben altijd met veel plezier gebruik gemaakt van onze tweedehands maxi cosi mura maar met het oog op de toekomst willen we toch graag een nieuwe wagen die nog wat jaartjes mee kan. Wij zouden deze wagen dus erg goed kunnen gebruiken!

Reply
Marlooz 7 december 2017 - 20:05

Ook al geloof ik echt in gender neutraal opvoeden ik leg onze zoon toch liever in deze mooie Maxi-Cosi Nova dan in de oude roze wagen van zijn grote zus. Ik doe heel graag mee.

Reply
Nanine 7 december 2017 - 20:00

Leuk!!! Ik ben zwanger van nummer vier (nu 16 weken) en ik heb geen kinderwagen meer. Laatste 2 kinderen zijn een tweeling, dus had ik een duowagen. Dus het is heel erg welkom!!

Reply
Ingrid 7 december 2017 - 19:45

Hele leuke kinderwagen en hij klinkt ook nog eens superhandig 😉 Ik heb gereageerd op facebook, nu nog even duimen! In februari verwachten we ons eerste kindje, dus hij zou goed van pas komen…
Leuke actie!

Reply
Anna w 7 december 2017 - 19:42

Ik doe heel graag mee voor mijn vriendin Nikki… zwanger van haar eerste kindje en nog geen keuze kunnen maken wat de kinderwagen betreft…

Facebook: An Na

Reply
Erika van Koert 7 december 2017 - 19:36

Wat super lief dat je er op deze manier iemand anders blij mee kan maken .
Zelf ben ik alweer een aantal jaren uit de kinderwagens maar ik heb een goede vriendin die nu zwanger is van haar eerste en zij zou heel gelukkig worden van deze kinderwagen .
Ik doe dus graag mee voor haar.

Reply
Lianne 7 december 2017 - 19:36

Wat een mooi nieuw model van maxicosi!
Die zou ik graag willen winnen, 12 jan verwachten we meneer nummer 2!
En wat tof van maxicosi dat je deze mocht testen.
Dat zijn nog eens leuke testjes?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.