Voorstelpagina van Marieke

by Tamara

Hey hoiii , mijn naam is Marieke (Mieke) en ben mama in vele soorten van een 7 koppig gezin.

Die vele soorten staan voor bio mama, stief mama pleeg mama en blog mama 🤣 een paar jaar geleden gooiden we het roer om en verhuisden we naar Duitsland waar we nu ons leven hebben. (Dus ja ook incl Duitse school en nee onze kids gaan niet op zaterdag naar school … haha / veel gestelde vraag) .

Wij hebben 1 grote hobby, pretparken, ja dit bestaat echt! Het is met een gezin van 7 altijd weer een uitdaging om creatief te zijn met entree gelden van de tegenwoordige prijzige parken. Maar ook dat is een vak en inmiddels een grote hobby van ons. We reizen graag en uiteraard nemen we tijdens onze reis een pretpark mee.

We schrijven hierover op www.letsgoout.blog en hebben sinds kort ook een paar reviews op YouTube (Lets Go out) . Omdat het schrijven mij zo goed beviel heb ik daarnaast nog een mama lifestyle blog, www.miekezegt.com je vindt hier van alles rondom het grote gezinsleven en wonen in Duitsland .. (de blogs staan allemaal nog in de startblokken en is dus nog een hobby, maar zo leuk om te doen) .