Op zoek naar Mancandy? Kijk deze films en series op Netflix!

by Tamara
netflix

Ik kan haast niet de enige vrouw zijn die helemaal weg  zwijmelt bij al het mannelijk schoon in sommige films en series. De sixpacks en de lonkende blikken vliegen je om de oren en menig vrouw glijd zo van haar stoel af! Nu staan Netflix dus ook barstensvol met de heerlijkste mancandy en ik zet mijn persoonlijke favorieten op een rijtje!

Kijk deze films en series op Netflix voor de heerlijkste Mancandy!

Series.

Bron.

The Vampire Diaries.

Zeg : ‘The Salvatore Brothers’ en menig vrouw valt meteen in katzwijm. Al in de eerste aflevering zie je Stefan Salvatore voorbij komen als de eeuwige sexy goodguy, maar ook zijne heerlijkheid en mijn persoonlijke favoriet Damon Salvatore ( zeg nou zelf, die ogen!) Of je nou Team Stefan of Team Damon bent, is deze serie zit behalve een heleboel lekkers ook een hele goede verhaallijn en daardoor is hij superleuk om te kijken!

In de serie Outlander komen ook een aantal hele mooie mannen voor! Kijk hier naar alle Outlander filmlocaties.

The Originals.

De Spinoff van The Vampire Diaries staan ook weer garant voor een heleboel mooie mannen en zeker als de andere serie je toch iets te zoetsappig is, is dit echt een aanrader!

Gossip Girl.

Een serie waar ik al heel veel over gehoord had maar nog nooit had gekeken totdat ik netflix kreeg! Deze superleuke serie over rijkeluiskindjes uit ‘The Upper East Side’ kijk je in 1 ruk uit en dat is zeker geen straf met zoveel moois op het scherm. ( Tevens, #TEAMBlair&Chuck! Maar hier kom je wel achter als je de serie kijkt!)

Pretty Little Liars.

Een serie waar ik aanvankelijk na een paar seizoenen mee gestopt was omdat ik het te lang vond duren ( waar blijft -A nou??) maar toen ik eenmaal weer begon met overnieuw kijken, vond ik het toch wel heel erg leuk! Een goede serie waarin 4 vriendinnen de moord op hun beste vriendin proberen op te lossen terwijl ze worden bijgestaan door hun knappe vriendjes, die ook nog redelijk vaak hun shirt uittrekken ook!

Films.

bron

How to lose a guy in 10 days.

Toch wel 1 van mijn favoriete films en ik lig elke keer weer in een deuk als ik hem kijk. Hij blijft gewoon leuk! De film gaat over een Journaliste die een artikel wil schrijven over hoe je in 10 dagen een man ontzettend op je af laat knappen en ze haalt hiervoor de gekste dingen uit! Een ontzettend grappige en vooral goede film met Matthew McCounaghey in de hoofdrol, wat natuurlijk ook niet verkeerd is!

The Wolf of wallstreet.

Tot een paar jaar terug was ik helemaal stapelverliefd op Leonardo Dicaprio en ik heb Titanic, Romeo & Julliet en volgens mij al zijn andere films supervaak gekeken. Behalve heel erg knap is deze man een supergoede acteur en The Wolf of Wallstreet is echt een topfilm, die je makkelijk samen met je eigen vent kunt kijken!

Step Up.

Channing ‘Sixpack’ Tatum. Do I Need to say more? Het is een beetje jammer dat Magic Mike niet meer op Netflix staat, want als er iets heerlijk is om naar te kijken is het die film wel! Maar heb je nou zin in een leuke dansfilm met daarin ook een leuk verhaal? Dan is Step Up zeker wel een aanrader!

The Hangover.

Oké, stiekem wilde ik deze film alleen kijken omdat Bradley Cooper erin speelt, maar hij is echt heel erg grappig en daarom echt ontzettend leuk om te kijken!

 

Heb jij nog favoriete mannelijke acteurs of aanraders op Netflix? Ik lees het graag!

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Els 5 juni 2016 - 07:42

Ik ben nu bezig met gossip girl. Ook grey’s anatomy is een aanrader jammie

Reply
Jessica 4 juni 2016 - 14:45

Matthew McCounaghey…. mmmm daar wil ik wel een beschuitje mee eten… (liever hoe die eruit zag in how to lose a guy in 10 days dan tegenwoordig..) maar ik zal het zeker niet afslaan

Reply
Liess 4 juni 2016 - 10:59

Naast Ian (Damon) hebben wij zo’n verschillende smaak in mannen hahahaha…

Reply
Patricis 3 juni 2016 - 19:25

Suits! Met Gabriel Macht. Die man vind ik zó onwijs knap. Yum!

Reply
Birgit 3 juni 2016 - 14:50

Ikzelf ben helemaal weg van George Clooney! Wat een heerlijk sexy en charismatische man is dat zeg!

Reply
Nicole 3 juni 2016 - 13:15

Neal Caffrey in White Collar. Die is ZO KNAP!

Reply
Patricis 3 juni 2016 - 19:26

Helemaal waar!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.