Make-up swap! Unboxing

by Tamara

Make-up, stiekem iets waar ik enorm van kan genieten. Ik maak me niet elke dag op, maar als ik het doe, dan maar meteen goed haha! Ik kan er echt enorm van genieten om me uitgebreid op te maken en kan heel lang zwijmelen bij allerlei mooie make-up. Dus hoe leuk is het dan om een make-up swap te doen met vrouwen die die passie delen?

Make-up swap.

In februari deed ik al een valentijnsswap met een groep moeders en nu een Make-up swap! Bij een swap zoek je een heleboel producten uit en deze pak je dan mooi in, om ze vervolgens naar je ‘swapmaatje’ te versturen. Bij deze swap zat ook een opdracht die ik een tijdje terug al met Cassandra van Momambition had bedacht! Namelijk om bij de swap een look mee te sturen die je moest namaken. Zo weet je ook meteen wat je met je makeup kunt!

Mijn Make-up swap.

IMG_9777[1]

Met de groep hadden we lootjes getrokken en ik trok het lootje van Charlotte. Ik zit al een hele tijd met Charlotte in een appgroep en ik vond het erg leuk om wat moois voor haar uit te zoeken. Charlotte heeft donker haar en donkere ogen, dus ik ging voor een mooie chique look met naturel tinten en een felle lippenstift als eyecatcher! Dit was het pakketje, als je benieuwd bent naar de look die Charlotte ermee maakte kijk dan op Aukjeswereld.

Make-up swap unboxing.

Natuuuurlijk was ik ontzettend benieuwd wie mij had getrokken met de make-up swap! Ik had op snapchat al gezien dat Josan zich helemaal aan het uitleven was met het inpakken van haar glitterbom swap ( was om te gieren! Hilarisch mens!) en een glitterstaf , dus ik lach in een deuk toen bleek dat ze ook echt mijn lootje had getrokken!

Nou echt, Josan heeft zo haar best gedaan! Ze heeft prachtige producten uitgezocht waar ik echt echt echt enorm blij mee ben! Bekijk hieronder de unboxing.

De look.

Josan had geen plaatje, maar zei dat ze graag een beetje een glamoureus look wilde zien. Ik gaf er een klein beetje een eigen draai aan door hem een beetje zomer proof te maken met dit heerlijke warme weer door op mijn onderste ooglid een felpaarse oogschaduw te dragen. Iets wat heel mooi bij mijn oogkleur past vind ik. Deze producten gebruikte ik.

makeup swap

 

 • Bb cream van Lóreal.
 • Matterend poeder van Essence,
 • Glowcomotion highlighter van W7.
 • Sleek Rosegold blush.
 • Sleek Contour pallette.
 • Sleek Storm pallette.
 • W7 in the city oogschaduw pallette.
 • Maybeline Babylips.
 • Hema matte lipbalm.
 • Lóreal Feline mascara.
 • Essence eyeliner
 • Essence wenkbrauwpoeder.
 • Essence consealer.

En deze look maakte ik ermee.

makeup swap.jpg 1.jpg 4

Close up ooglook.

make-up swap

Ik ben echt superblij met de gekregen producten. Heeeeel erg bedankt Josan!

Ik vond het superleuk om weer een swap te doen! Ben je nou benieuwd naar de andere swaps! Kijk dan op de sites van Charlotte van Aukjes Wereld, Bregje van Bregblogt, Nicole van Everyday-Life, Josan van Good Girls Company, Geertje van Lifesabout, Judith van Pinkpress, Cassandra van Momambition, Linda vanSupermammies en Channa van SoMama!

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Judith 9 mei 2016 - 06:46

Dat paars staat erg leuk!

Reply
Channa 9 mei 2016 - 06:08

Mooie producten en absoluut een toffe look!

Reply
Bregje 8 mei 2016 - 22:50

Tof dat paars! Je ziet er prachtig uit! ?

Reply
Jessica 8 mei 2016 - 21:53

Wat gaaf zo een swap! Leuk bedacht ook dat je zelf eerst een look moest maken die je swapmaatje na moet maken!

Reply
Lifesabout 8 mei 2016 - 20:49

Echt heel mooi en dat paars staat zo cool!

Reply
Josan 8 mei 2016 - 18:46

Mooie look. Dat paars is gedurfd maar wel prachtig resultaat.

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 8 mei 2016 - 16:16

Mooi dat paars! Staat je goed! Sowieso mooie spullen heb je gekregen!

Reply
cassandra 8 mei 2016 - 15:34

Mooi dat paarse onder je oog! Hottie! <3

Reply
Linda 8 mei 2016 - 13:33

Mooie producten en gave look geworden zo!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.