Mag jouw kind zelf zijn/haar kleding uitzoeken?

by Tamara

Baby’s zijn zo makkelijk! Ik kan Sarah gewoon alles aan trekken wat ik haar aan wil doen en ze klaagt niet. Bij Lauren is dat al wat lastiger. Mevrouw heeft nogal haar eigen smaak en als ze iets niet mooi vindt dan wil ze het gewoon ook echt niet aan. De jongens hier kon het eerder niet zoveel schelen, maar ook die beginnen steeds meer een eigen smaak te ontwikkelen. Allemaal leuk en aardig natuurlijk. Maar in hoeverre mag een kind zelf zijn of haar kleding uitzoeken?

Mag jouw kind zelf zijn/haar kleding uitzoeken?

Als ik mijn jongens zichzelf zou laten kleden en als ze zelf kleding zouden mogen uitzoeken in de winkel dan draagt Maxim waarschijnlijk alleen nog maar kleding in dinoprint en joggingbroeken. Hij heeft nu één joggingbroek met dinosaurusprint en als het aan hem zou liggen dan zou hij die broek elke dag dragen. Helaas heeft hij zo’n stomme moeder van wie hij overdag gewoon spijkerbroeken moet dragen haha.

Bij Floris gaat het nog net even een stapje verder. Die heeft namelijk een ontzettende voorliefde voor de kleur groen. Toen hij een fiets mocht uitzoeken koos hij dan ook voor een groene fiets en altijd als hij zelf kleding mag uitzoeken dan gaat hij voor groene dingen. Een tijdje geleden mocht ik voor de kinderen schoenen uitzoeken bij Bunnies en omdat ik het ergens wel belangrijk vind dat ze zelf een eigen smaak ontwikkelen, liet ik de jongens zelf kiezen. Er stond een paar hele stoere schoenen van Bunnies tussen met een groene streep en één keer raden welke schoenen Floris heeft gekozen? Juist! Die schoenen!

Ik vind goede schoenen voor mijn kinderen heeel erg belangrijk en we zijn eigenlijk al jaren fan van bunnies! Zo waren Lauren haar eerste schoentjes van Bunnies en haar eerste paar laarsjes ook! Ook voor de jongens kan ik er eigenlijk altijd goed slagen. Het zijn schoenen van hele goede kwaliteit die ook gewoon een tijdje goed blijven. Ik heb wel eens goedkopere schoenen voor ze gekocht, maar die waren dan al snel binnen een week ofzo helemaal kapot. Zo ontzettend zonde!

Ik vind dit zwarte paart schoenen met een groene streep echt heel erg gaaf! Ze komen uit de nieuwe collectie en je koopt ze hier. Bunnies Pan Pit €89.95

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Lisa 25 november 2017 - 09:16

Ik reageer ik nu eventjes omdat je laatst in een artikel vond wat we van gesponsorde content vonden. Ik vind dit een goed voorbeeld van een artikel waarbij ik toch een beetje teleurgesteld word. Als ik hierop klik dan verwacht ik te lezen in hoeverre jouw kinderen zelf hun kleren uit mogen kiezen en wat daarbij jouw overwegingen zijn, maar na een inleiding lees ik daar helemaal niets meer over. Het artikel voelt voor mij niet ‘af’ en komt daardoor een beetje afgeraffeld over.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.