Lockdown Lookbook :P | Met hele leuke kortingscode!

by Tamara

Ligt het aan mij of loopt bijna heel Nederland momenteen hele dagen in zijn of haar joggingbroek? Ik zelf trouwens ook hoor, no shame! haha! Mij mij is het niet eens omdat ik geen zin heb om me aan te kleden, maar wel omdat je met vier kinderen thuis gewoon sneller vies wordt en dat vind ik zelf altijd enorm zonde van mijn kleding! Dus hoewel ik afgelopen week ongeveer de hele week in mijn joggingbroek heb gelopen, waren er ook dagen dat ik gewoon even weg moest en me fatsoenlijk aangekleed had. Nu kreeg ik van Guts & Gusto een heel tof pakketje met kleding binnen en voor jullie heb ik een speciale kortingscode die jullie kunnen gebruiken voor je bestelling! Kijken jullie mee?

Woensdag.

Mijn grote favoriet uit het pakketje is deze supertoffe blouse! Toen ik hem op de site zag was ik er meteen al een beetje verliefd op en dat is niet zo gek toch? Want hij is echt superleuk 😀 Sowieso draag ik de laatste tijd steeds vaker blousjes en overhemden. Vroeger vond ik dat altijd een beetje tuttig, maar tegenwoordig vind ik ze echt heel erg leuk!

 

 

 

 

 

 

 

De broek is ook nieuw en zit heel erg fijn! Hij is een beetje stretchy, high waisted en sluit overal mooi aan. Het kan aan mij liggen hoor, maar die flared broeken trend is niet aan mij besteed. Vroeger liep ik wel in van die zo wijd mogelijke broeken en waren die flared jeans heel erg in, maar ik vind het helemaal niks. Ieder zijn ding denk ik maar haha!

Zowel de blouse als de broek komen van Guts & Gusto.

Donderdag.

Donderdag was het wat frisser buiten en daarom trok ik deze trui aan. Hij is echt heel erg lekker warm en bovendien heel lekker zacht! Altijd fijn. De mouwen zijn wat wijder en er zitten wat gouden stiksels in, echt een superfijne comfortabele trui, die er ook nog eens leuk uitziet! De trui kreeg ik ook van Guts & Gusto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daaronder draag ik een gewone zwarte jeans die ik al een paar jaar heb. All time favoriet! Haha!

Nog extra.

En tot slot zat dit te leuke jurkje nog in het pakket! Hij is voor nu nog een beetje fris, maar in de zomer gaat dit zeker een favoriet worden! Het is een heel fijn luchtig stofje en hij zit lekker ruim, waardoor ehh.. Je niet alles ziet enzo hahha! Leuk met witte allstars eronder!

Dan nog de kortingscode.

van Guts & Gusto mag ik jullie een hele leuke kortingscode aanbieden, die vanaf zaterdag 4 april tot en met donderdag 9 april geldig is. Met code  THEMOMMYDIARIES15  krijg je 15% korting op de nieuwe collectie. Niet geldig
> op SALE! En het mooie weer komt eraan, dus iedereen kan vast wel iets nieuws gebruiken:D

Ben jij al helemaal klaar voor de lente?

( de producten in deze blog heb ik gekregen van Guts & Gusto.)

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.