Lizzy | Verbouwen en we’re expecting!

by Lizzy

Jaaaaa, een dagje te laat deze blog. Blogbaas Tamara kwam mij al op mijn vingers tikken waar in gódsnaam mijn blog van vrijdag was gebleven. Om bang van te worden.. Hahaha. Nee hoor, door alle drukte loop ik helemaal over  en was het inplannen er een beetje bij ingeschoten. Mijn excuses hiervoor! Vandaag praat ik jullie een beetje bij met waar wij ons zoal mee bezig hebben gehouden en nogsteeds mee bezig zijn.

De ellende startte vlak na onze vakantie in Zeeland. Lekkage in de badkamer. Waar we eerst dachten dat een vloertegel  vervangen voldoende was, hebben we helaas de hele badkamer er moeten uittrekken. Vocht was achter te tegels gaan zitten en alles zat los. Geen idee wat hier nou de reden van is geweest, waarschijnlijk een kapotte drain. De huidige badkamer zat er nog maar 5 jaar in, dus eigenlijk vond ik het vreselijk zonde om alles eruit te slopen. Maar als we dan toch alle tegels moeten doen, dan doen we het maar in een keer goed.

Dus daar gingen we, de hamer erin. Mijn man is gelukkig zelf heel handig en kan dit allemaal zelf, dus dat heeft een hoop geld gescheeld. Maar dit betekende wel dat dit in elk vrij uurtje naast zijn werk gedaan moest worden. Dus veel avondjes en weekenden beulen. Want een badkamer slopen, ombouwen, opruimen, egaliseren, tegelen etc gaat niet over een nacht ijs. We zijn nu bijna 2 maanden verder, en morgen is het dan eindelijk zover. De kitter komt alles afritten en zondag kunnen we dan eindelijk weer douchen in onze eigen nieuwe heerlijke badkamer. Zooooo fijn. Geen badkamer hebben met 2 kleine kinderen dat is toch wel een dingetje hoor jongens. Geen vieze smoeltjes onder de douche kunnen zetten. Geen badje maken om lekker een uur zwarte  nageltjes schoon te weken haha.

We zijn heel blij dat het einde nu eindelijk in zicht is, en we besloten daarom ook gelijk dat het tijd was voor wat reuring in huis. Het is me namelijk nog niet druk genoeg! Want zoals je aan de titel kunt lezen.. We’re expecting!! En nee, helaas geen echt mensen baby. Ik geloof dat ik met deze beslissing dat hoofdstuk volledig heb afgesloten. Ik dacht dat het voor de kinderen heel belangrijk was om huisdieren te hebben. En aangezien we geen konijnenmensen zijn, geen hondenmensen en ook geen vogelliefhebbers dacht ik dat 2 kittens wel een goede oplossing zouden zijn.

En daar waren ze! Zo op mijn pad, de twee mooiste en liefste haarballetjes. Morgen mogen we ze ophalen en ze gaan ons gezin helemaal compleet maken. Het is broer en zus, en kijk nou zelf. Zijn ze niet om op te vreten? We zijn nu nog even in discussie over de namen, dus als jullie nog geweldige suggesties hebben, laat het mij gerust weten! Dit mag onder mijn laatste post op Instagram. Ennehhhh, de leukste suggestie mag op kittenkraamvisite komen hoor!

Hebben jullie expres huisdieren genomen vanwege de kinderen? Of voor een andere reden? Of juist bewust niet? Ik wil er alles over weten.

Liefs,

Lizzy

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.