Lizzy | Nieuwe gastblogger, even voorstellen!

by Lizzy

Hi The MommyDiaries lezers,

Leuk kennis te maken! Toen Tamara mij na meerdere hints vanuit mij een berichtje stuurde dat er een plekje was vrijgekomen, was ik direct helemaal in mijn nopjes! Als een tijdje twijfel ik om een blog / platform voor mijn zelf te beginnen. Maar eerlijk? Ik weet gewoon niet waar te starten, of anders gezegd; ik heb er niet de ballen voor haha.
Daarom heb ik extra veel zin om hier mijn verhalen met jullie te delen!

Mijn naam is Lizzy, en ik ben op Instagram te vinden onder @lizzy.liva.maes. Zoals mijn Instagram naam al verklapt, ben ik moeder (of ook wel loeder) van 2 heerlijke kids ; Liva, 4 jaar en Maes, 2 jaar. Als het aan mij lag zouden er nog 5 van deze bij komen, maar helaas komt dit niet van twee kanten haha. Ik ben 11 jaar samen, waarvan 6 jaar  getrouwd, met de liefde van mijn leven, en dus natuurlijk de papa van onze bloedjes. Wij wonen onder de rook van Schiphol/Amsterdam in een fijn ‘rustig’ (vergeleken met Amsterdam Centrum) dorp in een fijne ruime hoekwoning. Happy Mommy life!


Er is teveel waar ik over zou kunnen schrijven, maar de grootste impact op mijn leven is op dit moment mijn mentale gezondheid. Na een traject van moeilijk zwanger worden door PCOS, 2x extreme zwangerschapsdiabetes, enorm veel kilo’s aangekomen hing die mentale bui stiekem al boven mijn hoofd. Na de geboorte van onze zoon ruim 2 jaar geleden werd hij helaas erg ziek en ontdekten we een chronische nierafwijking. Alles bij elkaar deed de welbekende emmer overlopen en heb ik toen een postnatale depressie gekregen. 1,5 jaar later dacht ik hier eindelijk uitgeklommen te zijn en begon ik met afbouwen van mijn medicatie. Een paar weken later verloren we Liva bijna door een fout van de huisarts. En daar was de klap van de hamer, ik begon weer van voor af aan.

Vanaf nu ga ik weer 200% knallen om de beste versie van mezelf te worden, om mijzelf daarna te trakteren op een buikwandcorrectie. Hell yeah dat ik dat graag wil. Als jullie het leuk vinden neem ik jullie mee in mijn strijd van Fitmom to be? Soort van? In die richting? Poging tot… haha, tips zijn altijd welkom!

Uiteraard vind ik het ook heerlijk om over de leuke kanten van het moederschap te schrijven. Ook dit kan je van mij verwachten! We gaan er vaak op uit, ondernemen veel en houden de kids graag bezig met leuke activiteiten buiten. Zo af en toe ben ik ook een echte loedermoeder, people say it’s my middle name haha. Ik heb daarnaast ook nog meerdere hobby’s. Zoals mijn huis het liefst elke maand veranderen qua interieur, fotograferen en lezen. Voor mijn studie welke ik pas ben begonnen (orthomoleculaire voeding en suppletie) vind ik het heerlijk om mezelf te ontwikkelen op dit gebied en zoveel mogelijk informatie op te zuigen.

Ik zou het super leuk vinden als jullie mij volgen op Instagram en mochten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust! Open en eerlijk is wat ik ben, niks is te gek. Alhoewel, daar zijn de meningen over verdeeld :-).

Liefs,

Lizzy

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.