Life with Lauren. 4 maanden oud!

by Tamara

Jeetje wat vliegt de tijd! Gisteren was Lauren gewoon alweer 4 maanden oud. 4 maanden geleden was ze vandaag net een dag oud en vandaag is het gewoon al een hele grote meid die lacht, hele verhalen heeft, tegen haar broers kletst, dol is op papa en sinds een paar dagen omrolt.

Lauren is echt een ontzettend tevreden en vrolijk meisje, ik verbaas me er nog steeds elke dag over hoe makkelijk en lief ze altijd is. Ik voel me dan ook altijd ontzettend verwend met haar als ik haar vergelijk met bijvoorbeeld Floris, die altijd verschrikkelijk huilde, hele dagen lang. Ik was hier zooooo ontzettend bang voor, maar gelukkig is dat ons deze keer bespaard gebleven.

Onze kleine meid is stapelgek op haar broers en zij op haar. Moest Floris eerst heel erg wennen dat hij niet meer de ‘baby’ was, nu knuffelt hij haar en praat hij steeds tegen haar. Elke keer als hij haar ziet zegt hij: ‘Hallloooo lief babietje!’ Maaaar Floris vind haar ook maar vies. Ze heeft de laatste tijd elke dag doorlek spuitluiers ( wie tips heeft, roep maar alstublieft) en zodra Floris dat ziet zegt hij : ‘Ieeeeeeeeh jakkes! Vieze baby poept!!!’ Hahaha! Ooooooh trouwens, zo schattig! Ik ging vorige week samen met Lauren Floris uit school halen en normaal vliegt hij dan altijd naar mij toe, maar deze keer rende hij naar zijn zusje en zei: ‘Aahhhh ik hebbe jou zo mist babietje!’ Nouuuu daar smelt je toch gewoon van?

DSC_0015 (2)

Ze wind hier in huis alle mannen om haar vinger. Ze is dan ook helemaal stapelgek op papa. Die twee hebben zo’n bijzondere band samen. Zodra ze zijn stem hoort als hij thuis komt kijkt ze en begint ze meteen te trappelen en te lachen. Ze is altijd zo ontzettend blij om hem te zien! En tja, papa is natuurlijk ook stapelgek op zijn kleine meisje!

Lauren is nogal eigenwijs en heeft een behoorlijke eigen wil. Sinds een paar dagen kan ze omrollen. Dit kon ze eerst al op ons bed, maar he! Dat telt niet hoor! Sinds eergister heeft ze het rollen helemaal door en houd ze er niet meer mee op. Ze ligt gemiddels 5 minuten op haar rug voordat ze maar weel op haar buik gaat liggen! Groot gelijk heeft ze! Ligt veel beter!

Ze heeft een behoorlijke tijd heeeeel slecht geslapen. Zo slecht dat ik er behoorlijk doorheen zat. Elk uur was ze wakker en overdag sliep ze helemaal niet meer. Gelukkig heeft ze nu sinds 2 dagen haar oude ritme van 7 tot 6 en door tot half 8 weer opgepakt en ik hoop ontzettend dat ze dit volhoud!

4 maanden alweer! Echt de tijd vliegt met een derde nog meer!

Vind jij de tijd ook zo belachelijk snel gaan nu je kinderen hebt?

Misschien vind je dit ook leuk

12 comments

Carlijn 7 oktober 2015 - 19:23

Zoooo snel gaat het!! Balen van dat slechte slapen soms. Die kleintjes doen ook maar gewoon waar ze zin in hebben hè. Mijn meisjes zijn over twee weken vier maanden oud en ik ben (sorry) gezegend met twee schone slaapsters. Overdag veel en ‘s nachts slapen ze meestal door.

Reply
Josan 7 oktober 2015 - 17:51

Heerlijk om te lezen. Dat slecht slapen doen volgens mij aale laatste baby’s. dan heb je er langer lol van.

Reply
Simone 7 oktober 2015 - 13:56

Heel herkenbaar. Mirthe is ook 4 maanden nu en heeft ook steeds doorlek-spuitluiers. Soms we drie op een dag… ik heb de gouden tip ook nog niet gevonden helaas.

Reply
Jeanine 7 oktober 2015 - 13:00

Ik heb niet echt tips voor die spuitluiers haha! Maar herkenbaar is het wel. En de tijd … Ja die vliegt absoluut met kinderen.

Reply
Carla 7 oktober 2015 - 10:20

Vier maanden alweer. Gaat echt snel. Nog even en je moet de jongens bij de voordeur weg houden?

Reply
Leonie 7 oktober 2015 - 09:47

Wat een mooie foto’s en mooi meidje is t toch! Leuk om zo’n update te lezen.

Reply
Channah 7 oktober 2015 - 09:00

Prachtige foto’s! En heel fijn dat het zo goed gaat. (Ik vind je nieuwe thema super mooi!)

Reply
Charlotte 7 oktober 2015 - 08:14

Wat lief dat haar grote broers zo trots op hun kleine zusje zijn! En gelukkig heeft ze haar slaap ritme weer terug! Ik vind ook dat de tijd (veel te) snel gaat sinds ik moeder ben, gek hè

Reply
Bien 7 oktober 2015 - 07:42

Schatje hoor! Fijn dat jullie zo van haar kunnen genieten. Inderdaad, het gaat allemaal zo snel!

Reply
Saskia 7 oktober 2015 - 07:24

Aah ja de tijd gaat zo snel, vooral de baby tijd ging als een speer!

Reply
Simone 7 oktober 2015 - 07:05

Zo leuk om te zien hoe die van ons over een paar weken kan zijn. Ik zie kleine overeenkomsten in de ontwikkeling. Het omdraaien gaat hier ook niet meer lang duren haha. De tijd vliegt inderdaad!

Reply
Channa 7 oktober 2015 - 06:30

Wat een moppie! En super fijn dat ze weer wat beter doorslaapt!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.