Life after Labor! Eerste keer psz en consultatiebureau!

by Tamara

Ken je dat? Van die dagen dat je continue op en neer aan het vliegen bent? Van boven naar beneden, van en naar school en naar alles waar je verder nog naartoe moet? Ik had gisteren zo’n dag waarop het heeeeeel handig was geweestals ik een stel vleugels had gehad. Dat had me namelijk heel wat gerace gescheeld.

Even met zuurstokkie naar het cb!

Even met zuurstokkie naar het cb!

Eerst moest Maxim naar school. Ik weet niet wat er met mijn fiets aan de hand was, maar hij trapte ineens vreselijk zwaar. Helemaal uitgeput en doorweekt van de motregen kwam ik aan bij school. Hup Floris in de ene hand en me een breuk tillend aan de maxicosi in de andere hand en op naar Maxims klas. Hij pakte meteen zijn stoel en ging zitten. Grote jongen! Je kunt steeds duidelijker merken hoe snel hij groot word, hij is zo ontzettend zelfstandig ineens!

Veel tijd om gedag te zeggen hadden we niet aangezien we om 10 voor 9 op het consultatiebureau verwacht werden voor de controle van Lauren! Mevrouw was goed gegroeid! 5300 gram en 62 cm! Geen wonder dat sommige kleertjes in maat 68 haar al passen dus! Een lange slanke dame!

Volgens mij maak ik gewoon uitslovers trouwens, altijd als we naar het consultatiebureau gaan moeten ze zich gewoon even uitsloven! Dus klepte mevrouw tuttebel hele verhalen bij elkaar, liet even zien hoe ontzettend sterk ze is en mama kreeg een pluim omdat ik zo relaxed overkwam met drie kinderen! Whaha, ze moest mijn blog van gister eens lezen!

Toen was het tijd voor prikjes, nu had ik de ijdele hoop dat ze net zoals haar twee broers altijd deden geen kik zou geven, maar helaas! Gillen dat ze deed! Arm klein meisje!

Even een dutje bij mama doen na de prikkies!

Even een dutje bij mama doen na de prikkies!

Eenmaal weer thuis racede ik even door de woonkamer en keuken heen, want de nieuwe juf van Floris zou komen voor de intake voor de psz. Ik grapte nog 5 minuten van te voren tegen Richard dat als Floris zo bleef stuiteren , (mijn zoon kan een stuiterbal perfect imiteren) dat hij niet eens zou mogen komen! Gelukkig viel het allemaal mee en ging de intake heel goed. Ik schrijf dit blogje nu sávonds, de avond voordat Floris naar de peuterspeelzaal mag en stiekem vind ik het toch wel spannend hoe hij het zal gaan vinden! Ik denk dat hij het ontzettend leuk zal gaan krijgen!

image

Nu Maxim smiddags ook naar school gaat, zit ik een beetje in de knoei met het slaapje van Floris. Hij heeft het nog wel echt nodig, maar als ik hem smiddags laat slapen, krijg ik hem nooit meer wakker. Ik zit er dus over te denken m Maxim 2 dagen per week over te laten blijven Al vind ik dat ook weer een beetje sneu, aangezien ik gewoon thuis ben.

Toen we voor de laatste keer van de dag Maxim weer gingen halen, viel Floris dan ook in de fiets in slaap en sliep hij de hele terugweg bij Maxim op schoot! Zo ontzettend schattig!

image

Kortom, op dagen zoals deze zou ik wel een snel vleugels mogen hebben.

Heb jij vaak van die dagen dat je de hele tijd maar op en neer aan het vliegen bent?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Charlotte 19 augustus 2015 - 20:10

Ah die foto van Lauren bij jou! Super lief!

Reply
Nanouk 19 augustus 2015 - 13:28

Wat ontzettend lief dat Floris zo ligt te slapen bij Maxim! Overblijven vinden veel kinderen ook heel leuk, wie weet vindt Maxim het wel heel leuk om 2 keer per week over te blijven. Dan kan Floris lekker slapen, win win 😉

Reply
Malou 19 augustus 2015 - 11:12

Hier valt het eigenlijk wel mee, maar 1 kindje is natuurlijk ook wel wat anders dan 3. Ik vind het knap hoe je het allemaal combineert!

Reply
Bregje 19 augustus 2015 - 10:41

Aah wat een lieve foto’s! Kan me voorstellen dat het soms een gekkenhuis is bij je!!

Reply
angelique 19 augustus 2015 - 10:23

Oh wat schattig! Volgens mij is Maxim een super grote broer! Ik heb er maar eentje en vlieg soms al van hot naar her. maar dit is natuurlijk omdat ik zelf ook naar school ga

Reply
lin mommysworld 19 augustus 2015 - 10:23

Zo lief deze foto’s !!

Reply
Marloes 19 augustus 2015 - 09:00

Hoi! Sinds kort heb ik je blok ontdekt maar nog nooit een reactie achter gelaten. Maar ik wil je toch even laten dat je heerlijk herkenbaar schrijft! Geniet echt van je blogjes!
Zelf moeder van 2 jongens (4 en bijna 2) En een derde sluiten we niet uit;-)
Erg leuk om zo te volgen hoe het gaat met een gezin van 3 kids!

Reply
Saskia 19 augustus 2015 - 07:53

Aah wat lief de slapende Floris! Vleugels kan ik soms ook wel gebruiken haha.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.