LIDL Organic babykleding! Vanaf VANDAAG verkrijgbaar.

by Tamara
lidl organic babykleding

Wattt? Een shirt voor €3.99??? Een tijdje terug kreeg ik een persbericht over Lidl Organic babykleding en ik was meteen enthousiast! Normaal hou ik van meer uitgesproken kleuren, maar toen ik de leuke printjes en stofjes van deze lijn zag was ik meteen helemaal om! De lijn bestaat uit een heleboel items voor jongens en meisjes, maar hij bevat ook diverse unisex stukken. Maar wat natuurlijk het allerleukste is aan deze Lidl Organic babykleding lijn, is dat het heeerlijk budgetproof is! Dus lees snel deze blog en dan met gierende banden naar de Lidl!

LIDL Organic babykleding! Vanaf VANDAAG verkrijgbaar.

Mijn ervaring met Lidl Babykleding.

Om eerlijk te zijn had ik tot een dik half jaar terug nog nooit een voet in de Lidl gezet. We hadden hier in het dorp wel eentje, maar deze was voor mij wat te ver fietsen en eigenlijk trok het me ook net zo. Totdat we hier in het centrum een Lidl XL kregen. Eerlijk toegegeven ging ik er de eerste keer alleen maar naar toe omdat ze er een verse bakker hebben en de broodjes echt heerlijk zijn. Maar zodra ik in de winkel was stond ik verbaasd om me heen te kijken: ‘Wat was alles goedkoooop!!

Ik ga dus regelmatig even naar de Lidl en een tijdje terug zag ik ook rompers liggen in allerlei leuke printjes. Ik weet niet meer hoe duur ze waren, maar ze waren echt heel goedkoop. En wat denk je? De rompers waren ook nog eens heel erg fijn! De laatste tijd neem ik dus elke keer als ik wat kleertjes bij de Lidl zie liggen wat mee. ZO kocht ik dus al een heleboel rompers, superleuke leggings, een jurkje en sokken. ( Duhhh! )

De Lidl Organic Babykleding lijn.

Maar goed, terug naar waar jullie voor gekomen zijn. De Lidl Organic babykleding. Zie hieronder een overzichtje van alle items!

Lidl organic babykleding

Prijslijst Lidl organic babykleding.

  • Shirts jongens&meisjes: €3.99
  • Wikkeldoeken: €6.99
  • Kruippakjes: €5.99
  • Jasjes jongens&meisjes €8.99
  • Rompers (set van 2): €6.99
  • Broekjes (set van 2) €5.99
  • Schoentjes: €8.99
  • Sokjes (set van 3 paar) €2.99

100% biologisch katoen.

Als moeder van 2 kinderen die een hele gevoelige huid hebben, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om zachte stoffen te gebruiken voor die kwetsbare huidjes. De kleding van deze lijn is gemaakt van 100% biologisch katoen en is daardoor heel erg zacht voor de huid. Nog een mooie bijkomstigheid is dat de kleding op een heel duurzame manier geproduceerd is. Zo is er geen gebruik gemaakt van schadelijke chemische stoffen en is er voorzichtig omgesprongen met water, stroom en afval.

 

Vinden jullie deze collectie ook zo leuk? Ik ga in ieder geval even kijken of ik nog wat kan bemachtigen! 

Dit artikel is NIET gesponsord door Lidl.

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Lilian 15 september 2016 - 16:45

Ondanks dat Jay deze keertje bijna niet meer aan kan, wik ik wel een item proberen. Super leuk! Ik zou gaan voor de broekjes. De Lid heeft vaak leuke dingen voor de kleintjes, zeker aanraders.

Reply
Milou 15 september 2016 - 15:33

Ik vind de meeste dingen ervan ontzettend tuttig en oubollig, maar andere items (die trui met die streepjes! Love it!) zijn wel eeg leuk. Deze collectie was in Frankrijk al uit denk ik, want ik heb een paar weken geleden in La douce France al een item gescoord. 😀

Reply
Linda 15 september 2016 - 15:27

Die vestjes zijn echt zo leuk! Zal helaas wel niet meer in Ivy haar maat zijn, haha.

Reply
Leonie 15 september 2016 - 09:10

Ik vind t jammer van de saaie kleuren.. maar basics zijn altijd fijn. Vanmiddag maat eens met mn dochtertje naar toe wandelen!

Reply
Stefanie 15 september 2016 - 09:05

Errug leuk! Daar ga ik zekeregelen wat van halen!

Reply
Gitte Brouwer 15 september 2016 - 08:36

Weet je toevallig ook tot welke maat deze kleertjes gaan?

Reply
Liess 15 september 2016 - 08:26

Oh wat een super leuke dingen. Die kleuren zijn zo mijn stijl ?

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 15 september 2016 - 08:04

Ik vind dit echt niets voor mij. Ondanks de prijs. Maar die kleurtjes…. Zo.saai en ouderwets!!

Reply
Channa 15 september 2016 - 06:50

Dit is niet onze smaak, maar regelmatig koop ik daar kleding voor de Kids!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.