Lichtpuntje in huis.

by Tamara

Toen we in dit huis kwamen wonen hingen de lampen van de vorige bewoners er nog. Ze waren niet spuug lelijk en ze deden het nog dus prima, we hebben ze laten hangen. Echter realiseer ik me de laatste jaren steeds meer hoe belangrijk mooie verlichting in huis eigenlijk is. Want zeg nou zelf, het is s’avonds gewoon niet gezellig om alle grote lampen aan te hebben. In de afgelopen jaren hebben we dus wat geïnvesteerd in mooie verlichting en ik wil jullie graag onze laatste aanwinst laten zien!

lamp 3

Tripodlamp van Zuiver.

Ik wilde al een tijdje heel graag een tripodlamp. Nou moet ik zeggen dat ik deze eerste echt verschrikkelijk vond, maar in de afgelopen jaren ben ik ze steeds meer gaan waarderen en na een discussie met mijn vriend (die dus een heeeeeel andere smaak heeft dan ik) zocht ik op Eyoba een prachtige tafel tripod lamp van het merk Zuiver uit.

Aanvankelijk wilde ik eigenlijk voor de grote staande lamp van dit merk gaan. Maar door de gespreide poten zag ik het al voor me dat mijn jongens erin gingen hangen of erger nog, er een kleed omheen zouden doen om er een tent van te maken. Gelukkig hebben ze ook hele gave tafellampen en aangezien ik graag een mooie lamp voor in de vensterbank wilde hebben, was de keuze snel gemaakt!

Ik ging voor het grijze model met zwart metalen poten en ik ben er echt ontzettend blij mee! Wat ik vooral heel erg mooi vind, is dat hij het licht heel mooi filtert en dus niet te fel is!

lamp 4

Over Eyoba.nl

Eyoba.nl is een online woonwebwinkel waar je eigenlijk terecht kan voor allerlei woonartikelen en accessoires! Begonnen als webwinkel voor stoelen, is Eyoba in de laatste jaren uitgegroeid tot een woonwebwinkel met 10 verschillende woonwebwinkels en een showroom van 500 vierkante meter! De focus ligt bij deze webshop op zitmeubilair en je vindt er dan ook de mooiste stoelen en banken. Maar ook hebben ze een heel ruime keus in verlichting, zoals tafellampen, vloerlampen en plafonverlichting!

Mocht je dus op zoek zijn naar iets voor in je huis dan zou ik zeker eens een kijkje nemen!

Binnenkort komt er een hele gave winactie online in samenwerking met Eyoba.nl waarbij ik een heel gaaf item uit de webshop weg mag geven! Houd mijn site dus in de gaten!

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Linda 4 april 2016 - 12:33

Ik vind het een mooie lamp!

Reply
Simpel, met een snufje liefde 18 maart 2016 - 06:22

Leuke lamp! Ik vind hem erg mooi.

Reply
Mathiske's mama blog 17 maart 2016 - 23:07

Wat een.mooie lamp!!

Reply
Birgit 17 maart 2016 - 20:21

Wow!! Ik hou gewoon van die lamp. Ik zou ook graag zo’n grote staande willen hebben.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.