De leukste zomerjassen voor meisjes!

by Tamara

jaa! Het wordt eindelijk weer een beetje mooier weer en daarom hoop ik dat het binnenkort eindelijk tijd is om de zomerjas uit de kast te trekken en de winterjassen op te bergen. Nu ben ik zelf natuurlijk aan het afvallen en aangezien er al 12 kilo af is (and many more to go) weet ik niet of ik voor mezelf al een nieuwe zomerjas ga kopen dit jaar. Als ik zie hoe ontzettend wijd mijn winterjas inmiddels zit na het afvallen, dan vind ik het een beetje zonde om voor mezelf een nieuwe jas te gaan kopen. Maar voor de kinderen geldt dat natuurlijk niet! Daarom heb ik voor Lauren en Sarah superleuke matchende zomerjasjes gekocht! (Waar vooral de grote zus heel erg blij mee is.) De leukste zomerjassen voor meisjes laat ik zien in dit artikel!

De leukste zomerjassen voor meisjes!

Ik merk dat ik het voor de jongens elk jaar heel erg lastig vind om een leuke zomerjas te vinden, dus dat lukte niet meteen. Maar voor meisjes waren er leuke jassen in overvloed! Zo veel zelfs dat ik gewoon moeite had met kiezen. En toen ik eindelijk gekozen had, kwam ik natuurlijk weer een veel leukere tegen. Maar goed, hieronder de leukste zomerjassen voor meisjes!

Allereerst de zomerjassen voor grotere meisjes! Lauren heeft nu maat 104 en ik vind de jasjes in die grotere maatjes altijd zo leuk! De vingino jas rechtsonder heb ik voor haar gekocht. Ze gaat nu naar de peuterspeelzaal en dan vind ik een wat donkerdere jas wel fijn. Hij is omkeerbaar en aan de binnenkant zit een jas met een vogeltjes en bloemenpatroon! Precies hetzelfde als Sarah ook heeft. Dus daar was ze helemaal blij mee!

Toen ik de jas al binnen had, zag ik de Tumble ‘N Dry jas die boven in het midden staat en ik was er meteen verliefd op! Ik vind hem zoooooo ontzettend leuk en heb op het punt gestaan om hem te kopen. Maar goed, ze heeft ook nog een leren jasje en een spijkerjack, dus wellicht is vier zomerjassen dan een beetje overdreven? Toch? Haha.

Dan de zomerjassen voor Baby meisjes. Ik vond het wel lastig om voor Sarah een leuke zomerjas te vinden. De jasjes in de wat kleinere maatjes zijn nou eenmaal vaak wat minder leuk dan die voor grotere meisjes. Ik kocht voor Sarah het Vingino jasje linksonder, gekozen door haar grote zus! Kunnen ze straks samen twinnen! Haha!.

 

Ben jij ook nog op zoek naar een leuke zomerjas voor je kind? Op de site van Olliewood hebben ze een heleboel superleuke zomerjassen in allerlei prijsklasses! Er zit dus vast en zeker eentje voor je tussen!

 

 

In samenwerking met Olliewood.

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Amanda 23 maart 2018 - 14:59

Roze valt altijd in de smaak bij de meisjes. Mijn dochter zegt ook altijd hoe meer printjes hoe beter! Ik ga ook even een kijkje nemen.

Reply
Chaya 23 maart 2018 - 11:14

Alles wat roze is, vind mijn dochter prachtig. Ga snel een kijkje nemen op de site. Vind zelf die van Le Chic het leukst!

Reply
Inge 23 maart 2018 - 07:50

Die van Moodstreet is mijn favoriet!! Ik ga toch eens zien op de site..

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.