Leuke sandalen voor jongens!

by Tamara
sandalen

Het was de afgelopen week heerlijk weer en zodra het enigszins acceptabel is, trek ik altijd meteen mijn birkenstocks uit de kast. Ja, het meest charmante schoeisel is het niet, maar ze lopen wel heel lekker! In tegenstelling tot hun moeder heb ik dus jongens die absoluut geen sandalen aan willen hebben in de zomer. Ze lopen het liefst de hele dag op hun blote voeten en als ze dan ergens naartoe moeten dan wilden ze het liefst gewoon hun normale schoenen aan. Toch heb ik nu een paar leuke sandalen gevonden dat Maxim wel mooi vind!

De leukste sandalen voor jongens!

Leuke sandalen.

Toch vind ik het best wel lastig om leuke sandalen te vinden die ook nog een beetje comfortabel zijn. De meeste sandalen zien er namelijk echt helemaal niet uit of ze hebben ontzettend veel kleurtjes ( of cars, nog erger) ik koos voor Maxim een paar sandalen van Orange babies. Hij heeft hier ook al eens schoenen van gehad en het is een heel fijn merk met schoenen die ook echt mooi blijven. Bovendien steun je er ook nog een goed doel mee aangezien Orange babies zwangere vrouwen en hun kinderen met hiv in afrika helpt.

Ik zette de leukste sandalen op een rijtje!

leuke sandalen

 

Hoe vind je de juiste maat.

Maar hoe vind je nou de juiste maat sandalen? Want ze moeten natuurlijk wel lekker zitten!

Wist je dat bij sandalen er juist een stukje tussen de tenen en de voorkant van de sandaal moeten zitten? Dit wist ik helemaal niet en toen ik de sandalen van Maxim binnenkreeg dacht ik in eerste instantie ook dat ze te groot waren. Maar bij sandalen is dit juist goed! Natuurlijk moet het geen halve voet schelen, maar een duimbreedte is prima! Zo hebben de voeten bij warm weer nog ruim te ruimte om wat uit te zetten.

Maxim heeft brede voeten met een hoge wreef en daarom is schoenen vinden nog wel eens lastig. Maar bij sandalen vinden is dat natuurlijk geen probleem aangezien er op de meeste sandalen wel verstelbare bandjes zitten! Zo kun je de sandaal makkelijk aanpassen naar de voet van je kind!

Nog meer over het vinden van de juiste maat sandalen vind je op de blog van Nelson!

 

Heb jij al leuke sandalen voor je kind? En vind jij het ook zo lastig om leuke te vinden?

Dit artikel is een samenwerking.

Misschien vind je dit ook leuk

11 comments

Simone 14 mei 2016 - 08:48

Mirthe moet nog haar eerste schoentjes, maar ik denk dat ik daar een wat steviger model voor kies. Of zou ze van de zomer ook prima op sandaaltjes kunnen?

Reply
Mama Lifestyle Blog 14 mei 2016 - 06:25

Mijn kinderen en ik lopen met mooi weer altijd op Birkenstocks. Mijn kinderen dragen ze net zo graag als ik. Ik laat hun voeten altijd opmeten bij een geel goede schoenenzaak. Mijn dochter heeft een wat bredere voet met hoge wreef en mijn zoon heeft ook een hoge wreef, maar dan een smalle voet. Opmeten door deskundig personeel is daarom altijd een noodzaak.

Reply
Liess 13 mei 2016 - 18:29

Wij zijn hier meer van de flipflops. Lang leve Havaianas

Reply
Mathiske's mama blog 13 mei 2016 - 16:53

Wel heel stoer birckenstock sandalen!

Reply
MetMirjam 13 mei 2016 - 14:22

Ik kocht laatst wat sandaaltjes en een paar slippers bij de Primark voor Fiene. Ik wil er ook nog een paar goede zomerschoentjes/ sandaaltjes erbij, maar die moeten we nog kopen.

Reply
Ineke 13 mei 2016 - 13:20

Wat leuke sandalen. Voor Emma bestellen we beetje overal want met haar ravotten verslijt ze heel snel. Voor Tristan hebben we nog geen schoentjes want hij blijft koppig en wilt nog niet stappen 🙂

Reply
Monique 13 mei 2016 - 10:37

Leuke sandalen!

Reply
Ester 13 mei 2016 - 10:17

Ik kocht deze week voor Jules Birckenstocks sandalen bij La Redoute :).
Nu nog wachten op de levering! Woopwoop

Reply
Miranda 13 mei 2016 - 10:06

Wij hebben ook dit soort Sandaaltjes. Roos heeft ze van kipling (ieder jaar ☺️) en Stijn heeft ze van een ander merk. Ze vinden ze zelf heel mooi en heerlijk lopen. Een nadeel
Voor onze dame: de gespjes zijn voor haar nog te moeilijk om dicht te doen. Dat wordt nog flink oefenen voordat ze aan kunnen naar school. Ik heb ooit eens de teva sandaal gekocht voor Stijn maar hij vond het een drama ! Huilde al als hij de schoenen zag. En door zijn hoge wreef net klitterband genoeg om te sluiten.

Reply
Kelly 13 mei 2016 - 09:31

Onze Eva heeft van oma Teva’s gekregen super sandalen waar ze alles mee kan. In het zand of in het water even afspoelen en door.

Reply
Nicole 13 mei 2016 - 09:23

Leuk!! Ik heb sandaaltjes bij H&M besteld voor ons zoontje voor aankomende zomer!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.