‘Mama! Zit er ook een baby in je billen?’ en nog meer van die leuke kinderpraatjes.

by Tamara
kinderpraatjes

Hebben jullie ook zo’n heerlijke praatjesmaker in huis? Ik heb er 2 die de oren van mijn hoofd babbelen en er zitten af en toe uitspraken bij waarbij ik óf over de grond rol van het lachen, of toch nog wel even achter mijn oren moet krabben . Zo werd ik door zoonlief toen ik hoogzwanger was gevraagd of ik ook een baby in mijn billen had zitten, want die waren immers ook : ‘HEEL ERG DIK!’ Nou wat moet je daar op reageren hé? Ook vind meneer het heel vaak nodig om in de Hema KEIHARD te roepen dat ik hem nooooooooit eten geef en dat hij zo’n honger heeft omdat hij een hotdog wil.

Ik plaatste gisteravond een oproepje voor de allerleukste kinderpraatjes en er zitten een paar bij die echt hilarisch zijn! Hier komen ze!

‘Mama! Zit er ook een baby in je billen?’

En nog meer van die leuke kinderpraatjes.

Mandy- Dex (6); ‘Ik weet wat fuck you betekent!’ Ik; ‘wat dan?’ Dex; ‘kroelen in je blootje!!’

Jacey- Ik vroeg of de kleine dame even haar bordje en beker naar de keuken wilde brengen. Ik kreeg als antwoord:
” ben jij soms de stiefmoeder van Assepoester ofzo? ‘

Margriet- Mijn zoon van net 6 kwam laatst uit school en vertelde: “juf had net een vlieg dood gemept, en toen ging hij weer kruipen en hij leefde ineens weer, net als Jezus!”

Jenneke- Toen ik zwanger was van Nikki zei Robin (toen 2): Waarom heb jij een baby in je buik? Ik wil eigenlijk een poesje…

Marisca (mamablogger) Milan pakte van de week mijn bh en zei ‘hier mam, heb je je borsten weer terug’

Jaqueline- een jongetje uit een stage klas.: Nee! Nu zijn mijn broeksmouwen nat.! (broekspijpen)

Tessa- Ik ging een keer zondag ochtend vroeg sporten waarop Myron (3.5) vraagt “maar waarom ga je dan sporten mama?” Dus ik zeg “dan gaat die dikke buik weg” na 1.5u kom ik thuis, myron zit op de bank en kijkt verbaasd naar mij wanneer ik binnen kom en zegt “oh mama, je hebt nogsteeds een dikke buik”

Nathalie- “Yes, ik heb een mamabult” (moedervlek)

Neomi-  Het zusje van Mila (2) is net geboren en zo trots als dat ze is, valt het haar toch wel op dat mama’s buik weg is en vraagt; ‘mama buik nou?!’ waarop ik antwoordde dat haar zusje nu uit de buik is en er dus niet meer in zit. Waarop ze stellig antwoordde met ‘mama morgen nieuwe dikke buik kopen in de winkel he mama?!’

Lisanne-  Kibbeling, is dat gemaakt van kip? en… Van welk dier is een tomaat dan?

Miranda- Mama: “jij vind toch dat je dik bent hé, dan moet je maar op dieet”Toevoeging: ik ben 1.78m en woog altijd 60 kilo en ben nu een paar kilo aangekomen.

Rowan- Kwam een vrouw langs ons rijden in een scootmobiel met een hoofddoek op. Lauren (toen 3,5) keihard: KIJK MAMA! ROODKAPJE! Schaamde me best een beetje!

Renée- Aiden (6) is aan het gamen: “oh nee, ik word opgegeten door een eetvlezende plant!’

Heleen- “Papa, nu ben jij niet meer mijn beste vriend. Jij hebt heel veel griesmeel en dat is niet eerlijk” (inclusief pruillip) (2,5 jaar)

Marjolein- Mag ik mijn koude jas aan? (Zomerjas) Milou bijna 3

Roos- Mick van 3.5 doet iets mega gênants. Als hij op het toilet de grote boodschap gedaan heeft moeten we bij voorkeur allemaal komen kijken en verteld hij wie hij gepoept heeft “kijk die grote dat is papa en die poep die erop ligt dat is mama en die kleine dat is baby broertje Noah”

Joek- Hier zei dochterlief tegen haar vader: jij hebt een piemel hij pap? Ja dat klopt, ik ben een jonge! Geeft niks hoor, komt allemaal wel weer goed!

Kayleigh- Mijn neefje vertelde vol enthousiasme dat hij later asielzoeker wil worden…omdat hij zo van dieren (in het asiel) houdt. Enkele uren later verwonderde hij zich over het feit dat je tegenwoordig nog maar zo weinig eenhoorns ziet.

Linda- Bonen met tieten!” als we aan tafel gingen om te eten. Het wilde er niet in dat je toch echt bon appetit zegt in het Frans :’)

Birgit- Afgelopen weekend in de auto zegt mijn oudste (8): “mama, Demi en ik zijn jouw lievelingskinderen hè?”
Alsof ik er meer heb!

 

Echt hoe koooooooomen die kleintjes erop toch? Ik heb zooooveel leuke kinderpraatjes ingestuurd gekregen dat ik binnenkort nog een deel twee ga maken! Dus staat die van jou er niet bij, dan komt hij volgende keer!

Heeft jouw kind ook wel eens van die heerlijke kinderpraatjes waar je helemaal om in een deuk ligt?

 

Misschien vind je dit ook leuk

13 comments

Linda 14 november 2017 - 13:01

Super leuk om te lezen!

Mijn dochtertje (Julie) toen 4 vertelde mij tijdens het voeden van haar broertje: mama, als ik borsten had vond Damian die van mij lekkerder!

Reply
Ineke 10 juni 2016 - 13:25

Wat een leuke uitspraken toch 🙂

Reply
Manouk 8 juni 2016 - 22:23

Zo leuk al die uitspraken! Mijn zoontje praat nog niet echt. Wat hij wel doet is naar mannen heel hard: “PAAAAHHH” roepen en naar vrouwen en kinderen: “MAAAHHH”. Ik heb al gevraagd of dat hij later op de markt gaat werken haha.

Reply
jodi - liefthuis 8 juni 2016 - 18:13

hahahahaha echt heerlijk dit. Ik kan niet wachten op de uitspraken van mijn spruit. Ooit in een stageklas (groep 4) was iemand naar een begrafenis geweest en die vertelde dat de meneer van de kerk zo met een soort wc borstel water had gegooid. Waarom de juf vroeg, weet iemand waarom dat is? Een klasgenootje stak zijn vinger op en zei. Als ik gepoept heb, dan moet ik van mama…… Hij brak wel de situatie, wat heb ik gelachen

Reply
Birgit 8 juni 2016 - 12:13

Wat een geweldige teksten. Zat me later nog wel meer uitspraken te bedenken van de kinderen, maar dat komt altijd achteraf “:p

Reply
MetMirjam 8 juni 2016 - 09:53

Haha, heerlijk die kinderpraat!

Reply
Leonie 8 juni 2016 - 09:16

Haha, ontzettend leuk om te lezen. Echt zo mooi om te zien hoe kinderen denken en dat dus lekker uitspreken.

Reply
Kelly 8 juni 2016 - 08:28

Owwww ik ga stuk hier!!!! Roodkapje! !! Wat gênant, maar zo onschuldig. Echt perfect begin can de dag

Reply
Merel 8 juni 2016 - 08:14

Geweldig! Om sommige heb ik echt hardop zitten lachen. Leuk begin van de dag!

Reply
Nicole 8 juni 2016 - 07:06

Hahahah. Hier heb ik kostelijk om gelachen!.

Reply
Stefanie 8 juni 2016 - 06:45

Haha grappig he die uitspraken! Mijn jongste dochter zei laatst, ik wil later ook kinderen want dan kan ik daar de baas overspelen en zeggen wat ze lekker allemaal niet mogen doen! Haha

Reply
simpel, met een snufje liefde 8 juni 2016 - 06:18

Hahah, geniaal! Hier komen ook regelmatig van die uitspraken voorbij.

Reply
Channa 8 juni 2016 - 06:11

Geniaal, heerlijk hoe kinderen dit soort dingen verzinnen!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.