Waarom ik Valentijnsdag zo leuk vind.

by Tamara

Dit weekend is het al zover! Valentijnsdag! En hoewel de meeste mensen het misschien commerciële onzin vinden, vind ik Valentijnsdag juist heel erg leuk! Het is niet zo dat we elkaar helemaal overstelpen met cadeautjes hoor, maar we doen er wel altijd iets aan. Wat dan precies? Dat vertel ik in dit artikel!

Waarom ik Valentijnsdag zo leuk vind.

Richard en ik zijn bijna vijftien jaar bij elkaar en dus hebben we al heel veel Valentijnsdagen samen doorgebracht. Maar Valentijnsdag is heus niet alleen leuk als je een vriend hebt, ik deed zelfs op de basisschool aan Valentijn. Ik was echt de ster van de ‘snoepjesverkering’ en was dan ook continue verliefd op jongens uit mijn klas. Daar was ik dan tekeningen voor aan het maken enzo. OP de middelbare school bracht ik altijd bloemen naar al mijn vriendinnen en fietste dan het hele dorp door met een bos rozen in mijn fietstas. Ohja en ik heb een keer samen met een paar vriendinnen rozen uitgedeeld aan iedereen die ze maar wilde hebben.

Mijn eerste Valentijnsdag met mijn vriend.

Ik zeg wel eens dat het niet zo is, maar Richard is stiekem best wel romantisch. Vooral op momenten dat ik het totaal niet van hem verwacht. Hij vind het heel erg leuk om me met dingen te verrassen en heeft ook best een goede smaak! Ik weet nog dat hij voor onze eerste Valentijnsdag samen nieuw beddengoed had gekocht, allemaal rozen op ons bed had gelegd en een heel groot hart had gemaakt van Ferrero rocher chocolaatjes! Is toch lief?

Ik ben overigens echt een onattente hork hoor. Het is niet zo dat ik Valentijnsdag vergeet, maar ik doe er ook niet echt iets aan. Oeps haha.

Maar dit jaar heb ik er wel aan gedacht!

Maar dit jaar ben ik Valentijnsdag niet vergeten. Ik dacht, we zijn dit jaar vijftien jaar samen, dus ik zal eens uitpakken! Of nouja, uitpakken:P Haha. Ik heb met Richard afgesproken dat ik het ontbijt regel en hij het avondeten, dus dat is al afgesproken. Maar naast het ontbijt, heb ik ook een cadeautje gekocht. Ik zag dat ze voor Valentijnsdag allemaal leuke kortingen hadden bij Douglas. Normaal gesproken koop ik hier alleen make-up, omdat het één van de enige plekken is waar ze mijn geliefde MAC lipstick en blushes verkopen haha. Maar nu zag ik dat ze zijn favoriete geurtje van YSL in de aanbieding hadden afgelopen week, dus die heb ik meteen besteld. Vorig jaar heb ik voor zijn verjaardag al eens een flesje van 125 ml gekocht en die is inmiddels bijna helemaal op, dus tijd voor een nieuwe!

Maar naast dat geurtje, zag ik dat ze ook The Ordinary verkopen bij Douglas. Ik hoor daar altijd heel veel goede dingen over, maar weet niet zo goed wat ik moet hebben. Ik heb namelijk zeker met deze kou best wel last van mijn huid. Dus als iemand daar nog aanraders voor heeft?

 

Ik kijk uit naar Valentijnsdag! Jullie ook? En doen jullie er ook altijd wat aan?

Dit is een gesponsord artikel.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.