Leuke cadeautips voor nieuwsgierige en leergierige kinderen!

by Tamara
Vanaf welke leeftijd is de Nintendo switch een aanrader

 Ondanks dat de scholen een tijdje dicht zijn geweest, blijven kinderen veerkrachtig, nieuwsgierig en leergierig. Greer Hughes, consulent-directeur Mindset van WGSN, legt uit: Ouders gaan op zoek naar nieuwe interactievormen met hun kinderen via creatieve educatieve spelletjes en leermiddelen. We zien dat interactief en boeiend ‘edu-tainment’ zoals LEGO Education zowel thuis als in de heropende scholen een basisitem wordt.

GA VOOR CREATIEF

Net zoals ouders een home office nodig hebben voor een betere concentratie en prestaties, verwachten we dat onze woningen steeds meer nieuwe zones zullen krijgen zoals ‘speel-‘ of ‘studieruimtes’ waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan. Creativiteit en plezier gaan deel uitmaken van onderwijs, met whiteboards en wandkleden als populaire en gepersonaliseerde interieurdecoratie, daarnaast wordt het maken van collages, plakboeken en upcycling populair.

BOEIEND ‘EDU-TAINMENT’

Nu onderwijs steeds meer een gezinsactiviteit wordt, zijn op strategie en logica gebaseerde familie spelletjes en activiteiten een perfecte oplossingen om leren en vrije tijd met elkaar te combineren. Games als “Ticket to Ride” leggen de nadruk op plezier en samenzijn waarbij kinderen en ouders samenwerken terwijl ze leren. Het bordspel “Pandemic” vertoont onheilspellende gelijkenissen met de huidige situatie in de wereld. We verwachten dat dit een populaire keuze zal zijn voor gezinspret die bovendien kinderen en tieners zal helpen om de gebeurtenissen van het afgelopen jaar te verwerken.

FIT OP EEN LEUKE MANIER

Koudere maanden motiveren mensen minder om fit te blijven. Producten waarmee je als gezin op een leuke manier kunt samenzijn en tegelijk binnenshuis kunt sporten, zullen zeker aan populariteit winnen. Spelletjes zoals “Stack 52” brengen spelers in beweging met verschillende gewicht oefeningen en herhalingen voor elke kaart. Je vindt ze dit jaar hoogstwaarschijnlijk terug onder veel kerstbomen, naast klassiekers als “Musical Chairs”. Dansmatten en Nintendo’s Ring Fit zijn voor kleine video game fanaten een populaire manier om fit te blijven tijdens het gamen.

 

Het hele verlanglijstje vind je hier! Alle soorten speelgoed zijn te verkrijgen op Amazon!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.