Leuke activiteiten met mooi weer!

by Tamara

Oké, momenteel laat het mooie weer nog even op zich wachten, maar ooit moet het beter worden toch? Een tijdje geleden had ik nog de hoop dat we deze zomer nog op vakantie naar Frankrijk zouden kunnen gaan, maar inmiddels is die hoop een beetje vervlogen haha. Daarom maar op zoek naar leuke dingen die je in eigen land kunt doen. Vorig jaar zijn we ook niet op vakantie geweest en hebben we toch een hele leuke zomer gehad. Wat voor dingen allemaal leuk zijn om te doen? Dat vertel ik je in dit artikel. Lees je mee?

Stoepkrijt vakantie!

Huh stoepkrijt vakantie? Ja! Gewoon tekenen, erop liggen en foto’s maken maar! Vorig jaar heb ik een heel Disney kasteel getekend voor de meisjes, maar ook ballonnen en nog veel meer! Oké, je bent niet echt weg, maar het levert wel hele leuke foto’s op!

Hutten bouwen.

Dit was mijn favo bezigheid als kind. Heleboel stokken verzamelen, doeken en takken eroverheen en jezelf verstoppen maar! Kan natuurlijk ook in huis als het wat minder goed weer is.

Het water op.

Wat wij vorige zomer heel erg veel gedaan hebben, is lekker naar strandjes of een meer, zodat de kinderen met zand konden spelen en lekker wat konden zwemmen! Het is ook leuk om wat opblaasbaar speelgoed mee te nemen. We hebben een hele grote opblaasbare eenhoorn en krokodil, maar een rubberbootje is ook leuk, of je kunt natuurlijk een opblaasbaar sup board kopen. Die zag ik daar veel bij wat grotere kinderen en volwassenen!

Bloemen zaaien.

Niet iets dat je direct in de zomer moet gaan doen, maar toen het een paar weken geleden heerlijk weer was, heb ik samen met de kinderen de hele tuin vol gezet met bloembollen en zaden. De eerste bolletjes zijn al uitgekomen en het is heel leuk om te zien hoe trots de kinderen daar op zijn!

Speeltuintjes bezoeken.

Elke woonplaats heeft wel speeltuintjes toch? Wij gingen afgelopen zomer vaak naar eentje vlak bij ons huis, maar het is ook leuk om eens eentje te bezoeken waar je normaal dus nooit zou komen!

 

Heb jij nog leuke tips over wat je kunt doen met mooi weer?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.