Lentereeks

by Tamara

Zeventien jaar zijn er voorbij gegaan sinds Logan definitief vertrok en in die jaren waren Rosie, Noah en de kinderen een gewoon, gelukkig gezin. Maar dan wordt hun geluk verscheurd door een verschrikkelijk ongeluk en realiseert Ava zich dat er enorm veel vragen zijn waar ze nooit antwoord op zal krijgen. Zal ze achter het verschrikkelijke geheim komen dat haar ouders al die tijd verborgen hebben gehouden? En wat is de prijs die ze daarvoor moet betalen?

De eerste dag van de lente is het eerste deel van de lente reeks.

Je koopt het boek hier voor 7.50

 

 

 

Na alles wat er gebeurd is, realiseert Ava zich dat ze thuis nooit de antwoorden zal vinden waar ze naar op zoek is. Ze besluit af te reizen naar Italië, waar de enige persoon woont die haar deze antwoorden wel zal kunnen geven. Maar zijn de antwoorden wel wat ze verwacht had? En wat nou als ze haar leven voor altijd veranderen?

Een nieuwe liefde, een onverwachte vriendschap en een groot verlies. Allemaal in het tweede deel van de lentereeks!

Je koopt het boek hier voor 7.50!

 

 

 

Na opnieuw een groot verlies moet Ava haar leven weer oppakken en dit kost meer moeite dan ze had gehoopt. Als eindelijk alles op zijn pootjes terecht komt, ontdekt Ava een groot geheim, dat absoluut geheim moet blijven. Als het geheim toch uitkomt, lijkt alles weer uit elkaar te vallen en blijkt dat ze echt niemand kan vertrouwen.

Je koopt het boek hier voor 7.50.

 

 

 

 

 

Als Ava haar hele leven op de kop staat, heeft ze geen andere keuze dan te vluchten. Ze vertrekt naar New York om een nieuw leven te beginnen, terwijl thuis niemand weet waar ze gebleven is. Zal het haar in New York lukken om eindelijk haar geluk te vinden? Of wordt ze achtervolgd door spoken uit het verleden?

Je leest het in het vierde deel van de lentereeks.

Je koopt het boek hier voor 7.50

 

 

 

 

Als Ava de waarheid over het lot van haar vader hoort, is haar eerste ingeving dat ze weer wil vluchten voor haar gevoelens. Maar als ze ineens oog in oog staat met iemand waarvan ze dacht dat ze diegene nooit meer zou zien, wordt ineens alles anders!

Je leest het in het vijfde deel van de lentereeks.

 

Je koopt het boek hier voor 7.50

 

 

 

 

 

 

 

Op haar 25ste verjaardag neemt Ava een beslissing, het komende jaar gaat haar jaar worden. Maar om haar dromen uit te laten komen,  moet ze eerst haar angsten overwinnen en de nachtmerries die haar achtervolgen verwerken. Zal Ava dan eindelijk de liefde en de rust vinden waar ze al die jaren van gedroomd heeft?

Liefde, haat, ruzies, ziekte en verlies. Of deze bijzondere familie echt alles kan overwinnen? Dat lees je in het twintigste en laatste deel van de reeks.

Je koopt het boek hier voor 7.50.