Laurens eerste schoentjes!

by Tamara

image

Al een tijdje was ik op zoek naar leuke slofjes voor Lauren. Maar kieskeurig als ik ben, vond ik ze allemaal of niet leuk, of ze waren niet in haar maat, of ze waren gewoon ontzettend duur! Dus toen ik via Facebook door Renate van made_by_Indy’s benaderd werd of ik een prachtig paar handgemaakte moccasins wilde ontvangen voor Lauren, nam ik dat natuurlijk meteen aan.

Toen ik wat met Renate aan het praten was over hoe ze op het idee was gekomen om de slofjes te maken, merkte ik meteen hoeveel liefde ze in het maken van haar product steekt. Zoals ze zelf zegt, hoeft ze niet zo nodig heel veel te verkopen, zolang de klanten die ze heeft maar wel gelukkig worden van dit mooie handgemaakte product!

image

De slofjes en moccasins zijn zelf samen te stellen. Je kunt uit heel veel kleuren en modellen kiezen! Ik koos voor deze schattige roze moccasins met kanten strik! Vinden jullie ze niet superleuk?

Wat mij erg opviel is de prijs! Waar je normaal voor een paar leren slofjes zo 40 of 50 euro kwijt bent, valt bij deze de prijs heel erg mee!

De standaard modellen t/m maat 21 zijn 17.50, maat 22 t/m 28 zijn 20 euro en de echte speciale modellen zijn €22.50 en €25 !

Echt niet duur dus voor handgemaakte leren slofjes!

image

Wil jij nou ook van deze mooie slofjes voor je kleintje? Kijk dan op de instagram van made_by_indy’s of op de facebook pagina! Deze hele maand krijg je 15% kennismakingskorting! Altijd leuk meegenomen!

Ik vind ze in ieder geval echt een aanrader!

Misschien vind je dit ook leuk

16 comments

Jess 7 juli 2015 - 08:54

Heeft je meisje ze al aangehad? Blijven ze goed zitten?

Reply
Fleur 6 juli 2015 - 12:45

Erg leuke schoentjes, ik denk dat ik voor Kate daar ook ga kijken, ze begint nu langs een randje te lopen!

Reply
lin 5 juli 2015 - 19:20

Super schattig zijn ze!

Reply
Charlotte 5 juli 2015 - 14:49

Super schattig! <3

Reply
Saskia 5 juli 2015 - 14:18

Ze zijn super! Ik heb dezelfde voor Sophia uitgekozen.

Reply
Lysanne 5 juli 2015 - 14:06

Super leuk! Zulke slofjes had ik als baby ook. Ik heb ze nog altijd liggen in een doosje met spulletjes van vroeger.

Reply
Sylvie 5 juli 2015 - 12:43

Wat zijn ze mooi! Is er ook een wat stoerdere variant voor jongens? Ik ga eens kijken!

Reply
janske 5 juli 2015 - 11:14

Ze zijn ontzettend schattig! Ik zag dat je ze “gewonnen” had op Instagram…super tof! Ik ben benieuwd hoe ze Lauren zullen staan 🙂 Ook gaaf dat je zelf kunt kiezen hoe ze er uit zien…zo heb je altijd een uniek exemplaar 🙂

Reply
Lieke 5 juli 2015 - 10:48

Wat een leuke slofjes! Ben nu helemaal nog niet van de schoentjes oid bij mijn dochter, maar als we straks naar de winter gaan krijgt ze die wel, dus ga dan een bestelling plaatsten. Nu eerst even kijken op je Facebook!

Reply
Malou 5 juli 2015 - 10:18

Wat zijn ze schattig!

Reply
Geertje - Stay At Home Mama 5 juli 2015 - 10:17

Ach wat een lieve schoentjes!! Heerlijk om zo te tutten met je kleine meid hè!!

Reply
Cassandra 5 juli 2015 - 09:41

Kun je ze ook echt op maat laten maken? Hier ook een dame met kleine én smalle voetjes. Denk aan maat 14/15 met 9 maanden. Vind ze heeeeel leuk

Reply
Made by Indy'S 5 juli 2015 - 10:15

Hoi cassandra,

Ik maak deze altijd op maat. Reken natuurljk wel groeiruimte. Neem gerust een kijkje op instagram of Facebook. Website komt eraan. Liefs made by Indy’S

Reply
Josan 5 juli 2015 - 09:04

Zulke slofjes vind ik altijd super schattig. Maar helaas hebben mijn Kids altijd zulke smalle voetjes dat ze hier in zwemmen.

Reply
Made by Indy'S 5 juli 2015 - 10:17

Hoi josan,

Is geen probleem. Daar ik de slofjes op maat maak en dus ook rekening houdt met de smalle voetjes. Kijk of mail mij gerust. Dan kan ik je wat advies geven.

Groetjes made by Indy’S

Reply
Joyce 5 juli 2015 - 08:25

Die zijn prachtig! Zoiets wil ik ook nog wel voor Sofie 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.