Lauren 1 week oud!

by Tamara

God wat vliegt de tijd, op het tijdstip dat deze blog online komt lag ik een week geleden op bed zoooo te balen omdat ze vk net langs was geweest en de weeën heeeelemaal stilgevallen waren. Ben je benieuwd hoe de afgelopen week ging? Lees dan verder!

image

Wat baaaaalde ik zeg! Ik had het net wat geaccepteerd dat de baby nu zou komen en niet pas over een week ofzo! En tegelijkertijd was ik er zo bang voor dat het een herhaling van Maxims bevalling zou worden, omdat die weeen steeds ook niet doorzetten.

Gelukkig viel het allemaal mee en werd om 10.27 ons meisje Lauren Sophie geboren. De blog over haar naam en natuurlijk mijn bevallingsverhaal volgen nog!

En dan kom je thuis en ben je ineens moeder van 3. Ik had me vooral erg druk gemaakt over hoe Floris het zou vinden, maar echt, hij doet het zoooo goed. Ze hoeft maar even te piepen en hij staat al naast haar: ‘ gaat het beetje babytje?’ De schat! Ook door Maxim word ze op handen gedragen. Hij heeft haar constant op schoot en het eerste wat hij s’ochtends uit zijn kamer roept is : ‘ Is zusje al wakker? Ikke knuffelen?’ Ze heeft echt de allerliefste broers!!

image

Ze doet het ontzettend goed! De eerste dagen was ze erg misselijk en viel ze dus ook bijna 10% af. Zelfs het woord bijvoeden viel regelmatig. Gelukkig kwam ze ineens weer supergoed aan en moest ze gister nog maar 25 gram tot haar geboortegewicht!
Donderdag kreeg ze de hielprik en de gehoortest , ik zag hier zo tegenop dat Richard haar vast moest houden. Mweh, arm klein ding! Maar ze gaf geen kik!

Ze is zo ontzettend lief en makkelijk! We genieten ontzettend van haar! Deze eerste week vlooooog echt om! En ookal moest ik even wennen dat de bevalling begon, ik ben zo blij dat ze er is!

Misschien vind je dit ook leuk

10 comments

Ilse 14 juni 2015 - 17:33

Gefeliciteerd! Héle mooie foto’s, en wat ontzettend lief hoe de oudere broers met haar omgaan!

Reply
lin 14 juni 2015 - 01:03

Lief!!! echt zulke mooie foto`s!!

Reply
Jess 13 juni 2015 - 16:18

Wat een schattige foto! Echt een meisje! Ik ben benieuwd naar je bevallingsverhaal.
Jess

Reply
janske 13 juni 2015 - 14:25

En wat is ze moooooiii jullie kleine meisje….mooie naam ook! Geniet maar lekker van jullie prachtige gezin en die lieve grote broers…wat zullen jullie trots zijn 🙂

Reply
joyfromjoyce 13 juni 2015 - 11:42

Lief schatje <3 gaat zo snel

Reply
Lisanne 13 juni 2015 - 11:22

Zo heerlijk, die foto’s van de trotse broers! Fijn dat alles voorspoedig gaat. Jullie hebben echt een prachtig meisje… Geniet er van samen! <3

Reply
Marijke 13 juni 2015 - 10:25

Goed om te horen dat het zo lekker gaat. En natuurlijk dat ze zo goed groeit nu! Lekker genieten van elkaar nu de kraamzorg het huis weer verlaat!

Reply
Malou 13 juni 2015 - 10:15

Wat fijn dat het zo goed gaat en dat ze alweer zoveel is aangekomen!

Reply
Saskia 13 juni 2015 - 09:29

Zo lief! Wat een mooi haar ook. Lief de foto’s met de grote broers.

Reply
Sylvie 13 juni 2015 - 07:58

Wat is het een mooi meisje! Ben benieuwd naar het bevallingsverhaal!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.