Last minute cadeau’s voor Moederdag.

by Tamara
moederdag

‘Moederdag? Hoezo moederdag? Had ik wat moeten kopen?’ Niet meteen in de stress schieten mannen, het komt helemaal goed. Ik zet even snel een aantal cadeaus op een rijtje die je vandaag of zelfs morgen nog kunt kopen voor je moeder of je vrouw.

Last minute cadeau’s voor Moederdag.

Weet je wat vrouwen altijd leuk vinden? Wat het perfecte cadeau is voor een vrouw? Nee, dat weet ik dus ook niet. Sterker nog, ik denk dat er een heleboel vrouwen zijn die wanneer je vraagt wat ze willen hebben, antwoordden dat ze dat echt niet weten. Toch zijn er een aantal cadeaus die gewoon altijd helemaal prima zijn. Ze zijn misschien niet super origineel, maar dat geeft niet toch? Als ze maar leuk zijn. En vrouwen, begin nu niet met dat je cadeaus voor moederdag niet leukt vindt, iedereen vind cadeaus leuk. Zelfs als het Sint Juttemus is!

Een bos bloemen.

‘Een bossie onkruid is altijd goed!’ zoals mijn vriend altijd zegt. Richard neemt regelmatig bloemen mee, ook zonder speciale gelegenheid en het blijft leuk om te krijgen. Ik vind het altijd zo ontzettend gezellig staan zo’n bos bloemen op tafel! Natuurlijk kun je ok altijd een cadeaubon van bloemen geven. Bijvoorbeeld van Fleurop.

Een etentje.

Een paar jaar terug ‘ontvoerde’ Richard mij. We reden met de auto naar het bos om met de jongens eerst een flink stuk hebben gelopen en daarna stopten we op de terugweg bij een restaurant dat hij een week daarvoor had gereserveerd. We hebben daar met zijn viertjes heerlijk gegeten en het  is echt een dag waar ik ontzettend leuke herinneringen aan heb!

Een cadeaubon.

Oké, klinkt een beetje afgezaagd, maar sommige vrouwen, waaronder ik, vinden het krijgen van een cadeaubon heel erg leuk. Je kunt ze tegenwoordig overal krijgen, in de supermarkt maar ook bijvoorbeeld bij de Primera. Daar hebben ze een heleboel verschillende cadeaubonnen, bijvoorbeeld van Ici Paris Xl of bijvoorbeeld een bon om een bos bloemen mee te gaan halen.

Een tekening gemaakt door  jou en de kinderen.

Ben je het nou helemaal vergeten of heb je geen tijd om nog iets te gaan halen vandaag? Dan kun je altijd nog alle kleurpotloden uit alle hoekjes opsnorren en een mooie tekening met een leuke boodschap voor moeders maken. Mooie strik erom en klaar!

Een doos chocola.

Chocola is altijd goed. Tegenwoordig kun je zelfs bij de benzine pomp een luxe doos met chocola halen, zolang je niet gaat zeuren dat ze er te dik van wordt, is dat een prima oplossing!

En, wat vind jij leuk om te krijgen voor moederdag?

In samenwerking met Primera.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Patricia 14 mei 2017 - 06:09

Benieuwd of ik wat krijg…

Reply
Angelique 13 mei 2017 - 16:51

Ik heb juist tegen mn vriend gezegd dat ik iets simpels wil. Hij wou wel cadeau kopen maar ik vind het idee erachtee veel belangrijker. Dat ze even laten merken dat we juist wel gewaardeerd worden voor alles dat we doen. Even uitslapen, ontbijtje op bed dat soort dingen.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.